10-06-2009, Saat: 17:43
yani gibi..bence ikiside hala birbirlerini seviyorlar birde politik amaçli..diye düsünüyorum..
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
|
10-06-2009, Saat: 17:43
yani gibi..bence ikiside hala birbirlerini seviyorlar birde politik amaçli..diye düsünüyorum..
10-06-2009, Saat: 17:46
hem gerçek hemde politik bir evlilik.jumong soseono'yu eskiden seviyordu onunda etkisi var evlenmelerinde...
10-06-2009, Saat: 17:46
(10-06-2009, Saat: 17:30)ebrarjik yazdı:(10-06-2009, Saat: 17:19)ddeerryyaa yazdı: Yesoyaya gelince ben diyorum bu kiz pasif diye.Çikip bassana dügünü.Kendini düsünmüyorsan bile oglunu düsün.Simdi diceksiniz fedakarlik yapti diye ama fedakar olan insan madem bir defa çikmadi bir daha hiç ortaya çikmaz(forumda yanlis hatirlamiosam yazmislardi çikio diye ordan biliom)Yazik degil mi sosonoya da garibim zaten evlenmekten yana degildi. Ya benim bildigim sonunda ortaya çikio o yüzden bende kiziom hani fedakarlik yapiosan tam yap.Çünkü basta kendi hatasi yüzünden(dügünü basmadi)herkes herseyden habersiz devam etti hayatina.oglunu da babasindan mahrum birakti.Ama sonra çikip haydi ben geldim demesi de olmaz yani.Herkesin hayati altüst olur.Bir de görüceksin Sosono çok daha fedakar.Çünkü Yesoya biraz da kendi hatalarinin kurbani.Ama Sosononun hiç suçu yoktu.Hatta yesoyayi yuriyi jumongtan fazla düsünüodu.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
10-06-2009, Saat: 17:48
Çok üzücü bir bölümdü. Mutlu olamadim açikçasi. Hele de Soya'nin dügünü izleyip gitmesine ok üzüldüm. Mutlu olmayi gerçekten herkesten fazla hakeden biri. Ama nedense hiç yüzü gülemedi..
10-06-2009, Saat: 17:50
Yok yani Evliliklerinin nedeni degil nedenlerini biliom da hani bir gerçek bir evliligin bütün sartlarini yerine getirmek üzere yapmis olduklari bir evlilik mi onu soruom.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
10-06-2009, Saat: 17:55
çok acikli bi bölümdü ya sonunda jumongtan nefret ettim
![]() ![]()
10-06-2009, Saat: 18:01
(10-06-2009, Saat: 17:55)vaveyla yazdı: çok acikli bi bölümdü ya sonunda jumongtan nefret ettimNe yapsin yahu,Yesoya'yi öldü saniyor. Yoksa vazgeçer mi karisindan.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
10-06-2009, Saat: 18:04
(10-06-2009, Saat: 17:46)ddeerryyaa yazdı: Ya benim bildigim sonunda ortaya çikio o yüzden bende kiziom hani fedakarlik yapiosan tam yap.Çünkü basta kendi hatasi yüzünden(dügünü basmadi)herkes herseyden habersiz devam etti hayatina.oglunu da babasindan mahrum birakti.Ama sonra çikip haydi ben geldim demesi de olmaz yani.Herkesin hayati altüst olur.Bir de görüceksin Sosono çok daha fedakar.Çünkü Yesoya biraz da kendi hatalarinin kurbani.Ama Sosononun hiç suçu yoktu.Hatta yesoyayi yuriyi jumongtan fazla düsünüodu. yarinki bölüm özeti kondu zaten... orda da görüldügü üzere yesoya yi oyi görüyor... bence yesoyaninda hiç suçu yoktu kim istenmedigini düsündügü bir adama gider ki... hele ki o adam eskiden sevdigi kadinla evleniyorsa... yesoyam zavallim hayattaki tek dayanagi jumongtu... ondan baska kimsesi yok ![]() ![]() ![]() yalniz anlamadigim bir sey var... yuri babasinin kim oldugunu bilmiyor mu ![]() ![]()
10-06-2009, Saat: 18:24
simdiye kadar ki izledigim en güzel bölümlerden biriydi:atkilinc:
vay be ilk kez bu kadar çokmesaj yaziliyor bir bölüme sanirim...18 sayfa ![]() üzgünüm ama belli ki spoiler vermissiniz o yüzden malesef yorumlarinizi okumayacagim.. oh be sonunda evlendiler..sosoeno dünden raziymis ama kim razi olmaz ki canim ya gitmeyi bile düsünmüs ama teklifi alinca agladi canimin içi ![]() jumong 'un o son sözü neydi öyle ya ![]() ![]() haha:d jase ve mari jumng la konustuktan sonra jumong un tepkisine koptum ![]() ![]() sayong a da ilk kez bu kadar çok kizdim ![]() ![]() ah yesoya...malesef seni sevemiyorum..ama oraya kadar gelmisken yuri ve jumong un kavusmasi için kendini göstermeliydin ![]() kisacasi sahane bir bölümdü...bayildim
10-06-2009, Saat: 18:45
(10-06-2009, Saat: 16:16)Anatoliana yazdı:meralcim bütün yazdiklarina katiliyorum.aklimdan geçenleri yazmissin.tesekkürler. ![]() TÜRKİYE ℂ⋆ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|