yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Efsane Prens (Jumong) 73. Bölüm
yani gibi..bence ikiside hala birbirlerini seviyorlar birde politik amaçli..diye düsünüyorum..
hem gerçek hemde politik bir evlilik.jumong soseono'yu eskiden seviyordu onunda etkisi var evlenmelerinde...
(10-06-2009, Saat: 17:30)ebrarjik yazdı:
(10-06-2009, Saat: 17:19)ddeerryyaa yazdı: Yesoyaya gelince ben diyorum bu kiz pasif diye.Çikip bassana dügünü.Kendini düsünmüyorsan bile oglunu düsün.Simdi diceksiniz fedakarlik yapti diye ama fedakar olan insan madem bir defa çikmadi bir daha hiç ortaya çikmaz(forumda yanlis hatirlamiosam yazmislardi çikio diye ordan biliom)Yazik degil mi sosonoya da garibim zaten evlenmekten yana degildi.

bence izle ve gör öyle fedakar bi insan gün gelipte fedakarliktan vazgeçmez Smile
seviyorum yesoyayi zavallimAglaelsallaAglaelsalla

Ya benim bildigim sonunda ortaya çikio o yüzden bende kiziom hani fedakarlik yapiosan tam yap.Çünkü basta kendi hatasi yüzünden(dügünü basmadi)herkes herseyden habersiz devam etti hayatina.oglunu da babasindan mahrum birakti.Ama sonra çikip haydi ben geldim demesi de olmaz yani.Herkesin hayati altüst olur.Bir de görüceksin Sosono çok daha fedakar.Çünkü Yesoya biraz da kendi hatalarinin kurbani.Ama Sosononun hiç suçu yoktu.Hatta yesoyayi yuriyi jumongtan fazla düsünüodu.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Çok üzücü bir bölümdü. Mutlu olamadim açikçasi. Hele de Soya'nin dügünü izleyip gitmesine ok üzüldüm. Mutlu olmayi gerçekten herkesten fazla hakeden biri. Ama nedense hiç yüzü gülemedi..
Yok yani Evliliklerinin nedeni degil nedenlerini biliom da hani bir gerçek bir evliligin bütün sartlarini yerine getirmek üzere yapmis olduklari bir evlilik mi onu soruom.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
çok acikli bi bölümdü ya sonunda jumongtan nefret ettim OfkeliOfkeli soyaya yapilirmi bu yazikya
(10-06-2009, Saat: 17:55)vaveyla yazdı: çok acikli bi bölümdü ya sonunda jumongtan nefret ettim OfkeliOfkeli soyaya yapilirmi bu yazikya
Ne yapsin yahu,Yesoya'yi öldü saniyor.

Yoksa vazgeçer mi karisindan.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

(10-06-2009, Saat: 17:46)ddeerryyaa yazdı: Ya benim bildigim sonunda ortaya çikio o yüzden bende kiziom hani fedakarlik yapiosan tam yap.Çünkü basta kendi hatasi yüzünden(dügünü basmadi)herkes herseyden habersiz devam etti hayatina.oglunu da babasindan mahrum birakti.Ama sonra çikip haydi ben geldim demesi de olmaz yani.Herkesin hayati altüst olur.Bir de görüceksin Sosono çok daha fedakar.Çünkü Yesoya biraz da kendi hatalarinin kurbani.Ama Sosononun hiç suçu yoktu.Hatta yesoyayi yuriyi jumongtan fazla düsünüodu.

yarinki bölüm özeti kondu zaten... orda da görüldügü üzere yesoya yi oyi görüyor... bence yesoyaninda hiç suçu yoktu kim istenmedigini düsündügü bir adama gider ki... hele ki o adam eskiden sevdigi kadinla evleniyorsa... yesoyam zavallim hayattaki tek dayanagi jumongtu... ondan baska kimsesi yok Aglaelsalla onca yil yapayalniz yasadiAglaelsallaAglaelsalla

yalniz anlamadigim bir sey var... yuri babasinin kim oldugunu bilmiyor mu SaskinSaskin

simdiye kadar ki izledigim en güzel bölümlerden biriydi:atkilinc:
vay be ilk kez bu kadar çokmesaj yaziliyor bir bölüme sanirim...18 sayfaAlkis
üzgünüm ama belli ki spoiler vermissiniz o yüzden malesef yorumlarinizi okumayacagim..
oh be sonunda evlendiler..sosoeno dünden raziymis ama kim razi olmaz ki canim ya gitmeyi bile düsünmüs ama teklifi alinca agladi canimin içiOpucuk
jumong 'un o son sözü neydi öyle yaBiggrin...kraliçeme sadik kalacagim falan...o anda canimi yakan tek sahne bu olduSad yesoya nin o ani görmesinden ziyade jumong un bu sözleri canini yakmis olmali...
haha:d jase ve mari jumng la konustuktan sonra jumong un tepkisine koptumBiggrin bi dövmedigi kaldi adamlari..tamam hakli olabilir,kesinlikle iltidar hirsi yüzünden böyle bir davaya leke sürülemez ama yavas yaBiggrin
sayong a da ilk kez bu kadar çok kizdimOfkeli damul ordasunu yok etmelisiniz dedi resmen..bu ne cürretKizgin
ah yesoya...malesef seni sevemiyorum..ama oraya kadar gelmisken yuri ve jumong un kavusmasi için kendini göstermeliydinSad...kendi gururun için yuri yi feda ettin...
kisacasi sahane bir bölümdü...bayildim
(10-06-2009, Saat: 16:16)Anatoliana yazdı: Kalp Kalp Harika ötesi bir bölümdü Onay Evlenme sahnesi çok güzeldi Kalp

Ikiside kirmizilar içinde birbirlerine çok yakisiyorlar.Basindan beri olmasi gereken manzaraydi bu.Yesoya'ya üzülüyorum ama en basta olmamasi gereken birisiydi bence.Baskasi ile evli olsaydi,yada Jumong'un hayatina hiç girmemis olsaydi ve keske böylesine dramatik sahneler Jumong ve Soseono üzerinden yasanmasaydi.
Ah Yesoya keske Jumong'un hayatinda hiç yerin olmasaydi.

Sayong'a Hyopo'ya duydugu sapikça ilgiden dolayi zaten giciktim,Jumong için söylediklerini duyunca daha da zittima gitmeye basladi.Bundan sonra da sempati duyacagimi sanmiyorum.

Mopalmo'nun Jumong'a aglayisina da bittim bugün.Ya insan bu kadar mi tatli olur aglarken Smile

meralcim bütün yazdiklarina katiliyorum.aklimdan geçenleri yazmissin.tesekkürler.Onay

TÜRKİYE ℂ⋆

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi