yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 25. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
(28-04-2010, Saat: 22:47)trigger yazdı: evette jang bogo onlara yetismis olsa bence onunla giderdi.kampta nasilda bakiyordu ona yeom çekmese kipirdamiyordu. yeomda zavallim engel olamam dedi ona zaten. neye dönüyorki daha.

Yok canim sanirim eksik ve yanlis anlattim.
Janghwa'yi haydutlar kaçirdi ya,Yeum Jang denize atladiktan sonra Jang-bo-go'lar geri dönerken Janghwa ve onu kaçiranlar görüp saklandilar.Janghwa bagiracak oldu da agzini kapattilar ben onu anlatmak istedim.SmileJanghwa'nin o anki haline çok üzüldüm.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Jang Bogo'nun Jang Hwa'ya bakislari harikaydi konusmadiklari halde bakislari büyük asklarini çiglik atarcasina dile getiyordu....
Bu arada Jang Hwa bir hata yaptigini Yeum ile yapamayacagini anladi,atla Jang Bogo'ya geri dönmek istedi bu sira da haydutlar onu esir aldi...Jang Hwa'ya çok üzüldüm çünki sevdigine kavusmak isterken basina neler geldi...Onun aptallik ettigini düsünüyorum...Çünki Yeum ona defalarca sen beni gerçekten sevmiyorsun.Madam yamiyle git dedigi halde aptalca inat etmisti.Sonra akli basina geldi ama bu sefer de kader aglarini ördü ona tuzak kurdu...
Aslinda aptal dedigime bakmayin Jang Hwa'yi çok seviyorum,Jang Bogo'yu bu kadar sevdigi halde elinden bisey gelmiyormus gibi çaresiz kalmasina da sinir oluyorum çünki ask kadini çaresiz olmaz,hatta ve hatta ask ona daha da cesaret katar vesselam...
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
ilk izledigimde ''aha bu sefer öldü yeom ahaha'' diye sevindiydim. ama adam 96 canli mübarek.
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Tesekkürler...Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi