yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 1. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Konusu begendim. Güzel bir dizi. Kore'nin tarihi dizilerini her zaman çok sevmisimdir.
Ikinci bölümünü merakla bekliyorumSmile
Bu arada TRT'ye tesekkürler
(07-09-2009, Saat: 17:33)hyun_bin yazdı: Dizi beni sardi. Çok hosuma gitti gerçekten. Gunbo'ya yardim eden kiz çok güzelmis.Smile

o kiz A Millionaires first love da Hyun bin'le basrol oynayan oyuncu çok güzel bence..
dizi tabiki sahaneydi..ilk bölüm anlamasi zor olsada..bölümler çogaldikça anlamli olacak bizler için..
her yeni dizi basladiginda-tamam bu yeni degil belki ama biz izlemeyenler için yeniBiggrin- forumda bir bayram havasi oluyor..tesekkürler TRTAlkis
Beyza Abla'ya katiliyorum Smile Valla deminden beri oyunculari inceleyip taslari yerine oturtmaya çalisiyorum Smile Kezban'ininda dedigi gibi sariyor insani,sikici degil Biggrin Onay
Hadi izlemeyenler için hayrli olsun basladi merakla beklenen dizimiz
(07-09-2009, Saat: 19:10)ceyankbyz yazdı: o kiz A Millionaires first love da Hyun bin'le basrol oynayan oyuncu çok güzel bence..

Aa evet o kiz gerçekten !! bende Bu Millionaires first love filmini nasil izlediysem herhalde gözü kapali izlemisim Kim sam soon dada Hyun Bin i o filmde izledigimi çikartamamistim ilk izledigim filmlerden herhalde onun için Saklan yeniden izlemenin vakti gelmis
Yeom Jang keske bir an önce büyüse Opucuk
Bu Diziyi izlemeyi o kadar çok istiyorum,ama bir türlü nasip olmuyor :img-cray:
Staj yüzünden Eve çok geç geliyorum, Dizi bitmis oluyor..Acaba Internette izleme imkanim varmi?

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Efsane geri döndü Smile
(07-09-2009, Saat: 20:08)a-lee-na yazdı: Bu Diziyi izlemeyi o kadar çok istiyorum,ama bir türlü nasip olmuyor :img-cray:
Staj yüzünden Eve çok geç geliyorum, Dizi bitmis oluyor..Acaba Internette izleme imkanim varmi?

1.Bölüm
Çok sevindim sabah trt ye batim denizler imparatoru varr sevincimden uçtum ben çokk istiyordum ama hesapladim bayramda oluyor tam 13 bölüm izleyebilirim gerisini bilemiyorum internetim kotali olmasaa her gün izlerimdee ahhh ahhhh
ALWAYS KEEP THE FAITH

공주의 남

CassiNurci^^
çok güzeldi.......Biggrin allaha sükür basladi denizler imparatoru süperdi ilk bölümü süper Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi