07-09-2009, Saat: 15:36
Bu diziyi hiç izlememistim ama çok güzel bir dizi izlemeyi düsünüyorum
Denizler Imparatoru 1. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
|
07-09-2009, Saat: 15:36
Bu diziyi hiç izlememistim ama çok güzel bir dizi izlemeyi düsünüyorum
07-09-2009, Saat: 15:51
Izledigime degdi güzel bir diziye benziyo bakalim ilerleyen bölümlede neler olcak ve burdan TRT'ye bir kez daha tesekkürlerimi sunmak istiyorum
![]()
07-09-2009, Saat: 15:55
Ilk bölümden iyi ya da kötü diye yorum yapmak için erken oldugunu düsünüyorum.Ilk sahneler çok güzeldi. Mizraklar, kiliçlar, oklar havada uçustu. Bayildim o sahneye. Seviyorum savaslari :atkilinc: :atkilinc: Ordan devam edecegini zannetmistim ama birde küçüldü
![]() Diziyi sevdim, basrol oyuncumuz büyüyünce bu sevgim tavan yapacak sanirim... ![]()
07-09-2009, Saat: 15:57
çok güzeldi ilk bölüm diger bölümleri heyecanla bekliyorum
![]()
07-09-2009, Saat: 16:17
Evet gerçekten ilginlesecek bir dizi bakalim ilerleyen bölümlerde neler olacak kiliç kullanmayi ögrenebilecekmi yoksa kaçacak süprizler var sanirim dizide...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
07-09-2009, Saat: 16:32
Gunbo ve Yona için çok üzülmüstüm. Yazik çok iskenceler görüyorlar..
Begendigim bir diziydi.. Diger bölümlerini de yeniden izleyecegim. ![]() Ilk bölümler biraz karisik yada sikici gibi gelebilir belki. Ancak sikilmadan izlemeye devam edin. ![]()
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
07-09-2009, Saat: 16:32
Izlemedigim ve merak ettigim bir diziydi.
Ilk bölüm de çok güzeldi. Harika bir bölümdü =)
07-09-2009, Saat: 16:36
bu diziyi izlememistim. bu gün basladigini duyunca hemen baktim ve ilk bölümden çok begendim. devamini sabirsizlikla bekliyorum.:atkilinc:
rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün Jay Park <3 ıl-2PM-lı
07-09-2009, Saat: 16:50
Diziyi çok begendim bende merak ediyordum hep Trt tekrar verdigi için çok sevindim.
![]() Diziye devam edicem kesin çok güzel. ![]() ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|