yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 1. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Bu diziyi hiç izlememistim ama çok güzel bir dizi izlemeyi düsünüyorum
Izledigime degdi güzel bir diziye benziyo bakalim ilerleyen bölümlede neler olcak ve burdan TRT'ye bir kez daha tesekkürlerimi sunmak istiyorumBiggrin
Ilk bölümden iyi ya da kötü diye yorum yapmak için erken oldugunu düsünüyorum.Ilk sahneler çok güzeldi. Mizraklar, kiliçlar, oklar havada uçustu. Bayildim o sahneye. Seviyorum savaslari :atkilinc: :atkilinc: Ordan devam edecegini zannetmistim ama birde küçüldü Smile

Diziyi sevdim, basrol oyuncumuz büyüyünce bu sevgim tavan yapacak sanirim... Smile
çok güzeldi ilk bölüm diger bölümleri heyecanla bekliyorum Biggrin
keske ilk yayinlandiginda izleseymisim bnce güzel bir diziye benziyor..

Evet gerçekten ilginlesecek bir dizi bakalim ilerleyen bölümlerde neler olacak kiliç kullanmayi ögrenebilecekmi yoksa kaçacak süprizler var sanirim dizide...
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Gunbo ve Yona için çok üzülmüstüm. Yazik çok iskenceler görüyorlar..
Begendigim bir diziydi.. Diger bölümlerini de yeniden izleyecegim. Onay

Ilk bölümler biraz karisik yada sikici gibi gelebilir belki. Ancak sikilmadan izlemeye devam edin. Smile Çok müthis bir dizi :atkilinc:
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Izlemedigim ve merak ettigim bir diziydi.
Ilk bölüm de çok güzeldi.
Harika bir bölümdü =)

bu diziyi izlememistim. bu gün basladigini duyunca hemen baktim ve ilk bölümden çok begendim. devamini sabirsizlikla bekliyorum.:atkilinc:

rmmbr - kim is love - ceren_yung - OneLeN - ThisMyFriend - ceyankbyz - yoyeha - Double_S*501 - saranqi - mavisülün

Jay Park <3

ıl-2PM-lı
Diziyi çok begendim bende merak ediyordum hep Trt tekrar verdigi için çok sevindim.Biggrin
Diziye devam edicem kesin çok güzel.Onay
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi