yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 1. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
güzelmis ya efsane geri geldi.resimlerde için saolun Biggrin
[Resim: 12.jpg][Resim: 11.jpg]

B!taNemmmm Ben!mmmm <3
Jang Hyun Seung <3<3<3
Lütfen neler olacagini yazmayalim arkadaslar. Yazacaksak da spoiler kullanalim Smile
ilk bölüm çok hosuma gitti özlellikle basroldeki Biggrin neyse mutlaka izlicem merakima yenik düsmezsem burdan önümüzdeki olaylara da bakmiycam heycani kaçiyo Biggrin tesekkürler trt Alkis
Bu dünyada aptaL bir hayaL gibisi yoktur!

dershane nedeniyle malesef diziyi izleyemiyorum ama allahtan sizlerin özet ve resimleri sayesinde bazi seylerden haberim oluyorum çok tesekkürler ya Onay Onay Onay
Ilk göz agrim Hos geldin Evlerimize AlkisOnay
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
saraydaki mücevher den sonra bu dizi beklemiyordum benim için güzel bir süpriz oldu tesekkürler trt çok seyretmek istiyorum ama anca bayrama kadar olacak artik sabahin erken saatlerinde tekrarini veriyorlar sa oradan takip etmegi düsünüyorum
Denizler imp. yayina girmis dün ilk bölümünü ziledim çok sevindim. HErgün izlemeye devam edecegim. Beni Kore dizileri müptelasi yapan enisteme tesekkür edeerim. 2. bölüme 20 dk kaldi hadi tv basina Cumonku izlemeye pardon Smile Denizler Imparatorunu ne kadar sevindigimi bilemezsiniz. Iyi seyirler TRT ye sevgiler bu diziden sonra yuri yi verseler ne güzelde olur degil mi?
off yaa bu sene öss oldugu için izleyemiyorum dershaneye gittigim için herkes çok met etti bu diziyi bi kere jumong oynuyorsa dogrudur kesinlikle ama izleyemiyorum offf offf artik bos bi zamanimda internetten bakicammAglaelsallaAglaelsalla
Personal Preference Fan Clup
You Are Beautiful Fan Clup
Cok tesekkürler paylasim için.
Yeniden basladigi cok iyi oldu.
çok sevindim çok güzel bir dizi.Basindan izledim tesekkürler.Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi