yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 1. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
bende izlemeistim hiç güzel bir diziymis gerçektende Smile
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..
Simdi bir sürü soru isareti olustu kafamda Biggrin Bu en basta savasan adamlar vardi.Kim kimdi neydi Biggrin Onun haricinde ilk bölüm genel olarak güzeldi Smile Ama yazik o çocuklara ya Sarhos Devamini izleyip görecegiz Smile Daha pek birsey bilmedigimiz için yorum yapamiyoruz Smile Onay
Diziyi ikinci defa izliyorum.Ama ilk defa izliyormusum gibi....güzeldi ilk bölüm...

kaçirdim bu gün ya olamaz Pisman
all about "Girls Generation" 
<<HyoRi>>
Dizi beni sardi. Çok hosuma gitti gerçekten. Gunbo'ya yardim eden kiz çok güzelmis.Smile
Ilk bölüm güzeldi yarinki bölümü heycanla bekliyorum ^_^
15 dakika rötarla izledim.Dizi dövülen çocuk ve iyi kiliç kullanan genç etrafinda gelisecek sanirim.Bakalim kiliç kullanmayi iyi ögrenebilecek mi? Ona ders veren adamin sahnelerinde Jumong'la babasinin sahnesi geldi aklima.Tabiki bu egitimde çok fazla siddet vardiBiggrin Saraydan uzaklasip denize çikmak iyi geldi.Ben de sevdim ilk bölümü Opucuk
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bastaki sahneler için 817 yilinda gerçeklestigi yaziliydi, küçüklüklerinde de 805. Yani ilk sahne küçüklüklerinden 12 yol sonrasini gösteriyordu. 12 yilda baya yol katetmis Jang Bo Go Onay
Böylesine mükemmel bir diziyi tekrar TRT ekranlarinda görmek çok heyecan vericiydi. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
(07-09-2009, Saat: 17:33)hyun_bin yazdı: Dizi beni sardi. Çok hosuma gitti gerçekten. Gunbo'ya yardim eden kiz çok güzelmis.Smile

Gunbo'ya yardim eden kizin ismi Jang Hwa.. (Sanirim pembe kiyafetli kizi diyorsun.) Yani Jang Hwa'nin küçüklük hali.. (Dizinin basrol oyuncularindan biri yaniOnay)
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi