yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 1. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
çok begendim ya
1.bölüm oldugu için biraz anliyamadim bazi yerleri ama yinede süperdi Smile
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

Mükemmel bir ilk bölüm izledim.Gerçekten iddiali bir dizi ilk bölümünden belli oldu.Tesekkürler resimler için Smile
'Love is Transparent'
Gerçekten övüldügü gibi varmis.Ilk yayinlandiginda kaçirmakla hata etmisim Smile

Angel  Buralar hep dutluktu...
zavalli Goong bo basina gelmeyen kalmadi bir kartali öldürdü diye bu kadarda eziyet edilmezki zavalliciga Biggrin kaçtiklari geminin kaptanida ayri kalleslik yapti oh ne güzel hem paralarini al hemde geri yolla Ban Biggrin eziyet ve çilekes bir filme daha baslamis gibi gözüküyorum ama açilis sahnesi harikaydi Song la açilis yapmak ayri bir keyif uzun saçlariyla muhtesem gözüküyordu tabi o sahneden sag kurtulmasi imkansiz gibi ama Song bu bellide olmaz Smile

Son bir uyari daha yapmak istiyorum!!!
Filmi izleyen arkadaslar lütfen ileriki bölümlerde olacaklarla yada son bölümle ilgili yorum yazmasinlar yazacaklarsada spoiler yazsinlar tesekkürler
Harika bir bölümdü Smile Gerçekten dediginiz kadar mükemmel bir diziymis Denizler Imparatoru Smile

hm.. gerçekten de çok güzeldi.. çok ama çok begendim goong bok un kartal yüzünden basina gelenlere bir türlü anlam verememis olsamda su kiliç ögrenmek için yardim aldigi adamin onlarin basina hiç iyi isler çikaracagini sanmiyorum.. bakalim ileriki bölümde ne olucak aslinda su askeri valinin ogluna güzel bir ders vermesini isterdimBiggrinkiliçla..Biggrin
(07-09-2009, Saat: 15:00)jang*geum yazdı: Gerçekten övüldügü gibi varmis.Ilk yayinlandiginda kaçirmakla hata etmisim Smile

Aynen katiliyorum Smile Ben begendim diziyi Smile Gelecek bölümleri heyecanla bekliyorum Smile Sonunda izliyorum Denizler Imparatorunu Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
çok güzelmis kaçirdigima çok pisman oldum...
[Resim: qt17d.jpg]
❤❤I love Lee Min Ho❤❤

Ilk bölüm oldugu için daha çok anlamaya çalistim Biggrin Çok güzel basladi Smile
Goong-bo'nun o kadar dayak yemesi kötü oldu Biggrin
Ileriki bölümleri merakla beklemeye basladim yine Smile
çok güzel bir bölümdü.çok güzel basladi.yeom jang çok güzel dövüsüyor. yarini iple çekiyorumSuper

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi