yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 1. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Paylasiminiz için tesekkür ederim...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
netten izlemeye karar vermistim hatta ilk iki bölümünüde indirmistim ama daha izlemeden tekrar yayinlaniyor haberini almam harikaydi burada herkesle birlikte izlemek, yorum yapmak ve ertesi gün neler olacagini beklemek ayri bir keyifli çünkü ilk bölümü sabirsizlikla bekliyorum :atkilinc:
Efsane dizi ''Denizler Imparatoru'' nedenini daha sonraki bölümlerde anlayacagimiz etkileyici savas sahneleriyle basladi.Daha sonra dizi konusunun baslangici olan, ana karakterimiz Goong-bok'un ve diger önemli karakterlerin küçüklügü.Resimler için tesekkür ederiz Tugba...Smile
Dizimizi tekrar izlemek harika birseySmile ÖzlemisimSmile
Ilk defa izliyormus gibi heyecanla izliyorum. Tesekkürler TRTAllahraziAllahrazi
ben de ilk defa izliyorum hep merak ediyordum bu diziyi suan süper gidiyor Smile
Kim Jeong Hoon Son Dam Bi GoonG
Super Junior F.T Island
2ne1 Anime Fan Clup ღ .ღ .ღ

bm~endlesslovee *

uzun bir süre yokumSad
Ne kadar heyecanliyiz böyle Smile

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Ben ilk bu diziyi internette izlemistim, trt ekranlarinda izlemek daha bir zevkli olacak .Ekrani açtigimda denizler imparatorunu görünce önce bir sasirdim sonra sevinçten ölmek üzereydim anneme öyle bir seslendimki annem bana birsey oldu diye ödü koptu sonra ne için seslendigimi anlayinca fazla kizmadi bana . :muzikgurubu: Happy0064 Yasasin DENIZLER IMPARATORU Biggrin
İmzanız büyük olduğu için silinmiştir.
inanmiyorum muhtesemdi ya süperdi Biggrin beyendim ütekinler gibi sikici degil Biggrin
gerçekten muhtesemdi ilk bölümü Smile
Kim Jeong Hoon Son Dam Bi GoonG
Super Junior F.T Island
2ne1 Anime Fan Clup ღ .ღ .ღ

bm~endlesslovee *

uzun bir süre yokumSad

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi