yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(08-04-2010, Saat: 16:59)nur_ay16 yazdı: Suan da koreli bir arkadasimla konusuyorum ve resmi olarak ayrildiklarini söyledi Aglama

Eger öyle bir sey varsa bugün içinde kesin olarak haberinin gelmesi gerek,bekleyip görelim.Bu haberin gelmemesi için dua edecegimAllahrazi
DBSK'nin Kore'de grup halindeki aktiviteleri durali sanirim 5-6 ay oluyor.Kore'li Cassiopeilar hariç nerdeyse bütün Kore'liler kendi ülkelerinde aktif olmadiklari için ve grubun üç üyesi (Jae Joong,Yoochun ve Junsu) SM sirketinden ayrildigi için gruba dagilmis yada ikiye bölünmüs gözü ile bakiyorlar..ama biliyoruzki Korede aktif olmadiklari bu aylar içerisinde grup üyeleri(5'i birarada) Japonya'da Avex sirketinin sanatçilari olarak aktif olmaya devam ettiler.Hepimizin bildigi gibi iki single birtanede Best Selection albümü yaptilar..çesitli programlara katildilar..Bir kaç gün önce ise hepimizi üzen bir haber daha geldi Avex sirketi Japonya'daki grup aktivitelerininde durdugunu üyeleri bireysel olarak destekleyeceklerini açikladi..fakat grup ''Resmi olarak dagilmistir'' gibi bir ifade kullanilmadi..Kore'deki dava sonucuna göre grubun tekrar bir araya gelmesinin umut edildigi açiklandi..Sabahtan beri bakmadigim yabanci site kalmadi hiçbirinde grup Resmi olarak dagildi diye birsey yok..Kimsenin bu haberi kafasindan uydurdugunu söylemedik yada iddia atmedik..ama bence Kore'li arkadasalarinizin sözlerine pek itibar etmeyin..Bastada dedigim gibi Kore'li Cassiler hariç..(hatta onlarin arasinda bile bunu söyleyenler olabilir) Kore'lilerin bir çogu Kore'de grup olarak aktif olamadiklari için DBSK'nin 5-6 ay öncesindede dagildigini yada ikiye bölündügünü söylüyorlardi..Ben meleklerimizin kendi agizlarindan çikan bir açiklama..bagli olduklari sirket Avex'in ''Resmi'' bir açiklamasi olmadan..Yada SM denen o sirket DBSK grubu bütün üyeleriyle artik bize bagli bir grup degildir diyene kadar hiçkimsenin söyledigi hiçbir söze inanmayi tercih etmiyorum..Cassiopeia olmayi seçtigim..DBSK grubuna gönül vermeyi seçtigim günden beri hep onlarin sözlerine inandim..Bu Bundan sonrada bu böyle olucak..
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(08-04-2010, Saat: 17:01)amalist yazdı:
(08-04-2010, Saat: 16:59)nur_ay16 yazdı: Suan da koreli bir arkadasimla konusuyorum ve resmi olarak ayrildiklarini söyledi Aglama

Eger öyle bir sey varsa bugün içinde kesin olarak haberinin gelmesi gerek,bekleyip görelim.Bu haberin gelmemesi için dua edecegimAllahrazi
Bende ediyorum insallah arkadasliklari hiç bozulmaz..
(08-04-2010, Saat: 17:23)^^my_hero^^ yazdı: DBSK'nin Kore'de grup halindeki aktiviteleri durali sanirim 5-6 ay oluyor.Kore'li Cassiopeilar hariç nerdeyse bütün Kore'liler kendi ülkelerinde aktif olmadiklari için ve grubun üç üyesi (Jae Joong,Yoochun ve Junsu) SM sirketinden ayrildigi için gruba dagilmis yada ikiye bölünmüs gözü ile bakiyorlar..ama biliyoruzki Korede aktif olmadiklari bu aylar içerinde grup üyeleri(5'i birarada) Japonya'da Avex sirketinin sanatçilari olarak aktif olmaya devam ettiler.Hepimizin bildigi gibi iki single birtanede Best Selection albümü yaptilar..çesitli programlara katildilar..Bir kaç gün önce ise hepimizi üzen bir haber daha geldi Avex sirketi Japonya'daki grup aktivitelerininde durdugunu üyeleri bireysel olarak destekleyeceklerini açikladi..fakat grup ''Resmi olarak dagilmistir'' gibi bir ifade kullanilmadi..Kore'deki dava sonucuna göre grubun tekrar bir araya gelmesinin umut edildigi açiklandi..Sabahtan beri bakmadigim yabanci site kalmadi hiçbirinde grup Resmi olarak dagildi diye birsey yok..Kimsenin bu haberi kafasindan uydurdugunu söylemedik yada iddia atmedik..ama bence Kore'li arkadasalarinizin sözlerine pek itibar etmeyin..Bastada dedigim gibi Kore'li Cassiler hariç..(hatta onlarin arasinda bile bunu söyleyenler olabilir) Kore'lilerin bir çogu Kore'de grup olarak aktif olamadiklari için DBSK'nin 5-6 ay öncesindede dagildigini yada ikiye bölündügünü söylüyorlardi..Ben meleklerimizin kendi agizlarindan çikan bir açiklama..bagli olduklari sirket Avex'in ''Resmi'' bir açiklamasi olmadan..Yada SM denen o sirket DBSK grubu bütün üeyeleriyle artik bize bagli bir grup degildir diyene kadar hiçkimsenin söyledigi hiçbir söze inanmayi tercih etmiyorum..Cassiopeia olmayi seçtigim..DBSK grubuna gönül vermeyi seçtigim günden beri hep onlarin sözlerine inandim.. Bu Bundan sonrada bu böyle olucak..

Ay Nurdan abla ya cok tesekkür ederim..Opucuk
Senin bu sözlerin varya icimi öyle rahatlatiyorki...Opucuk
Dediklerinin hepsi dogru ve hepsine katiliyorum..Onay
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Açiklama için çok tesekkürler. Smile
Kesinlikle katiliyorum. !
Simdi daha iyiyim. Opucuk
'Love is Transparent'
(08-04-2010, Saat: 17:27)ßadqiirL_o5 yazdı:
(08-04-2010, Saat: 17:23)^^my_hero^^ yazdı: DBSK'nin Kore'de grup halindeki aktiviteleri durali sanirim 5-6 ay oluyor.Kore'li Cassiopeilar hariç nerdeyse bütün Kore'liler kendi ülkelerinde aktif olmadiklari için ve grubun üç üyesi (Jae Joong,Yoochun ve Junsu) SM sirketinden ayrildigi için gruba dagilmis yada ikiye bölünmüs gözü ile bakiyorlar..ama biliyoruzki Korede aktif olmadiklari bu aylar içerinde grup üyeleri(5'i birarada) Japonya'da Avex sirketinin sanatçilari olarak aktif olmaya devam ettiler.Hepimizin bildigi gibi iki single birtanede Best Selection albümü yaptilar..çesitli programlara katildilar..Bir kaç gün önce ise hepimizi üzen bir haber daha geldi Avex sirketi Japonya'daki grup aktivitelerininde durdugunu üyeleri bireysel olarak destekleyeceklerini açikladi..fakat grup ''Resmi olarak dagilmistir'' gibi bir ifade kullanilmadi..Kore'deki dava sonucuna göre grubun tekrar bir araya gelmesinin umut edildigi açiklandi..Sabahtan beri bakmadigim yabanci site kalmadi hiçbirinde grup Resmi olarak dagildi diye birsey yok..Kimsenin bu haberi kafasindan uydurdugunu söylemedik yada iddia atmedik..ama bence Kore'li arkadasalarinizin sözlerine pek itibar etmeyin..Bastada dedigim gibi Kore'li Cassiler hariç..(hatta onlarin arasinda bile bunu söyleyenler olabilir) Kore'lilerin bir çogu Kore'de grup olarak aktif olamadiklari için DBSK'nin 5-6 ay öncesindede dagildigini yada ikiye bölündügünü söylüyorlardi..Ben meleklerimizin kendi agizlarindan çikan bir açiklama..bagli olduklari sirket Avex'in ''Resmi'' bir açiklamasi olmadan..Yada SM denen o sirket DBSK grubu bütün üeyeleriyle artik bize bagli bir grup degildir diyene kadar hiçkimsenin söyledigi hiçbir söze inanmayi tercih etmiyorum..Cassiopeia olmayi seçtigim..DBSK grubuna gönül vermeyi seçtigim günden beri hep onlarin sözlerine inandim.. Bu Bundan sonrada bu böyle olucak..

Ay Nurdan abla ya cok tesekkür ederim..Opucuk
Senin bu sözlerin varya icimi öyle rahatlatiyorki...Opucuk
Dediklerinin hepsi dogru ve hepsine katiliyorum..Onay

kizlar nurdanim dogru diyor ..Onay
Insallah hiçbir zaman ayrilmazlar...Daha DBSK'nin bir konserini bile göremedim...Aglama
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Umarim hiç ayrilmazlar ben çok seviyorum onlari bir bütün halinde.
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
(08-04-2010, Saat: 17:23)^^my_hero^^ yazdı: DBSK'nin Kore'de grup halindeki aktiviteleri durali sanirim 5-6 ay oluyor.Kore'li Cassiopeilar hariç nerdeyse bütün Kore'liler kendi ülkelerinde aktif olmadiklari için ve grubun üç üyesi (Jae Joong,Yoochun ve Junsu) SM sirketinden ayrildigi için gruba dagilmis yada ikiye bölünmüs gözü ile bakiyorlar..ama biliyoruzki Korede aktif olmadiklari bu aylar içerisinde grup üyeleri(5'i birarada) Japonya'da Avex sirketinin sanatçilari olarak aktif olmaya devam ettiler.Hepimizin bildigi gibi iki single birtanede Best Selection albümü yaptilar..çesitli programlara katildilar..Bir kaç gün önce ise hepimizi üzen bir haber daha geldi Avex sirketi Japonya'daki grup aktivitelerininde durdugunu üyeleri bireysel olarak destekleyeceklerini açikladi..fakat grup ''Resmi olarak dagilmistir'' gibi bir ifade kullanilmadi..Kore'deki dava sonucuna göre grubun tekrar bir araya gelmesinin umut edildigi açiklandi..Sabahtan beri bakmadigim yabanci site kalmadi hiçbirinde grup Resmi olarak dagildi diye birsey yok..Kimsenin bu haberi kafasindan uydurdugunu söylemedik yada iddia atmedik..ama bence Kore'li arkadasalarinizin sözlerine pek itibar etmeyin..Bastada dedigim gibi Kore'li Cassiler hariç..(hatta onlarin arasinda bile bunu söyleyenler olabilir) Kore'lilerin bir çogu Kore'de grup olarak aktif olamadiklari için DBSK'nin 5-6 ay öncesindede dagildigini yada ikiye bölündügünü söylüyorlardi..Ben meleklerimizin kendi agizlarindan çikan bir açiklama..bagli olduklari sirket Avex'in ''Resmi'' bir açiklamasi olmadan..Yada SM denen o sirket DBSK grubu bütün üyeleriyle artik bize bagli bir grup degildir diyene kadar hiçkimsenin söyledigi hiçbir söze inanmayi tercih etmiyorum..Cassiopeia olmayi seçtigim..DBSK grubuna gönül vermeyi seçtigim günden beri hep onlarin sözlerine inandim..Bu Bundan sonrada bu böyle olucak..
Ayy ölecektim üzüntüden yaa sagol ablacim benim biricik Nunum Opucuk Gerçekten ayrilsalardi zaten her yerde çikardi... Allahim meleklerimize bu zor günlerde yardim et onlari bir arada tekrar görmemizi nasip et Aminnn... Allahrazi
Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...
Liderimiz U-Know Yunho'dan özel mesaj !
[Resim: 6647.jpg]
Gönderdigi Mesajda yazanlar:
Cassiopeia icin ~ ♡
Soguk bir günde geldiginiz icin cok tesekkür ediyorum..
Hava soguk oldugu icin endiseliydim ama sizlerin destegiyle
elimden gelenin en iyisini yapmam mümkün oldu.(MJ konserlerinden bahsediyor)
Caliskan olmaya devam edecegim..Hepinize Tesekkürler !

-U.Know-...
TVXQ'nun resmi sitesine 08/04/10 tarihinde saat 4:00 (Kore'de) yüklendi..
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi