yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(08-04-2010, Saat: 23:35)mehir yazdı: Bu da benden Biggrin Jaejoong'a su dökeni dövelim kizlar hayde Ofkeli

http://www.youtube.com/watch?v=FJVX9tbTi3Y

Hero melegimiz yakiyorsun yine bizi Abaza Biggrin

O sahnenin fotolarini paylasmistim..o adam karsima çikmasin benimOfkeliBan ellerini kiricam onun:atkilinc: askimda ne masum ya kiyamam onaAglaelsalla sagol Rümeysa'mOpucuk
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Oy kurban olduklarim özür dilemisler birde ya..Meleklerimiz asla ayrilmayacaklar bunlari kendi röportajlarinda da belirtmisler zaten.ben eminim onlara hiç bir sey olmayacak.. Nurdanim açiklaman için saol kuzum çok güzel olmus.herkesin için rahat olsun.
Bu arada yunhom mesaj yollamis bize biricigim biz senin arkandayiz hep.Sen basaridan basariya kosacak ve grubunla harikalar yaratmaya devam ediceksin buna eminim bir tanem.Çünkü sen çok güçlü dayanikli ve mükemmel lidersin.Kardesilerine sahip çikacagina ve zarar görmemeleri için elinden geleni yapacagina eminim.Sen liderlerin en güçlüsü ve en mükemmelisin.tüm cassiopeia arkanda askim.Bende tüm kalbim ruhum bedenim ve dualarimla seninleyim.Biliyorsun sana senden daha yakinim hayatim Kalp Kalp
(08-04-2010, Saat: 23:14)beyza_max yazdı:

TVXQ members say sorry

There has been fervent speculation ever since it was announced on April 3rd that TVXQ would be stopping/pausing their group activties and focusing on their individual activities for the time being.

Nothing has really changed since that official statement released by Avex Japan. The TVXQ members have however released another statement that said, “We are really sorry for making our fans and our affilates worried. We are now working hard for our individual activites so please continue to support us in future.”

TVXQ’s fanclub, BigEast has also maintained that it will remain as it is, “Even though group activities have been suspended, the fanclub will remain.”

The word disbandment has been bandied around by the Korean media but it won’t really be made official because it’s a sensitive word that would effectively end TVXQ coming back together as a group. By indicating that they are stopping/pausing group activities, there’s hope that they will be back together as one entity in future.

kizlar dbsk hayranlarindan özür dilemis..çevirir misiniz lütfen

TVXQ üyeleri özür diliyor
Nisanin 3nde TVXQ’nun grup aktivitelerini birakip bireysel aktivitelerine odaklandigi anos edildiginden beri hararetli spekülasyonlar var.
Aslinda Avex tarafindan yapilan bu resmi açiklamadan beri bir sey degismedi. Ancak TVXQ üyeleri baska bir açiklamada bulundu.”Hayranlarimizi ve sirketimizi endiselendirdigimiz için üzgünüz. Su an bireysel aktivitelerimiz için çok siki çalisiyoruz lütfen bizi gelecekte de desteklemeye devam edin.”
TVXQ’nun fanclubu Bigeast, grubun aktivitelerinin askiya alinmasina ragmen fanclubin varligini sürdürcegini belirtti.
“Dagilma” sözcügü Kore medyasi tarafindan dile getirildi ama resmi bir açiklama yapilmadi. Çünkü “dagilma” , TVXQ’nun grup olarak bir araya gelmemesi anlamini içerdiginden, hassas bir kelime. Grup aktivitelerinin askiya alindiginin belirtilmesi onlarin ilerde grup olarak bir araya geleceklerini umudunun hala oldugunu gösteriyor.
İmzan kurallara uymadığı için silinmiştir.
O kadar korktum ki yazilari okurken..Içimi çok rahatlattin Nurdancim,çok tesekkürler..Yine güzel kalbinden seçtigin sözcüklerle harika seyler yazmissin..

Umarim Meleklerimiz hiç ayrilmazlar..En kisa zamanda tekrar aktif olmalarini diliyorum..Cassiopeia olarak bizimde görevimiz onlari desteklemek ve onlar için dua etmek..Lütfen dualarinizi esirgemeyin:img-cray:
^^Cassiopeia Fighting^^:atkilinc::atkilinc:
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Gelecek ne gösterir bilemem ama onlar ayriyken dbsk kelimesini aklima getirmek istemiyorum.... Kizgin
(09-04-2010, Saat: 0:13)placebolp yazdı:
(08-04-2010, Saat: 23:14)beyza_max yazdı:

TVXQ members say sorry

There has been fervent speculation ever since it was announced on April 3rd that TVXQ would be stopping/pausing their group activties and focusing on their individual activities for the time being.

Nothing has really changed since that official statement released by Avex Japan. The TVXQ members have however released another statement that said, “We are really sorry for making our fans and our affilates worried. We are now working hard for our individual activites so please continue to support us in future.”

TVXQ’s fanclub, BigEast has also maintained that it will remain as it is, “Even though group activities have been suspended, the fanclub will remain.”

The word disbandment has been bandied around by the Korean media but it won’t really be made official because it’s a sensitive word that would effectively end TVXQ coming back together as a group. By indicating that they are stopping/pausing group activities, there’s hope that they will be back together as one entity in future.

kizlar dbsk hayranlarindan özür dilemis..çevirir misiniz lütfen

TVXQ üyeleri özür diliyor
Nisanin 3nde TVXQ’nun grup aktivitelerini birakip bireysel aktivitelerine odaklandigi anos edildiginden beri hararetli spekülasyonlar var.
Aslinda Avex tarafindan yapilan bu resmi açiklamadan beri bir sey degismedi. Ancak TVXQ üyeleri baska bir açiklamada bulundu.”Hayranlarimizi ve sirketimizi endiselendirdigimiz için üzgünüz. Su an bireysel aktivitelerimiz için çok siki çalisiyoruz lütfen bizi gelecekte de desteklemeye devam edin.”
TVXQ’nun fanclubu Bigeast, grubun aktivitelerinin askiya alinmasina ragmen fanclubin varligini sürdürcegini belirtti.
“Dagilma” sözcügü Kore medyasi tarafindan dile getirildi ama resmi bir açiklama yapilmadi. Çünkü “dagilma” , TVXQ’nun grup olarak bir araya gelmemesi anlamini içerdiginden, hassas bir kelime. Grup aktivitelerinin askiya alindiginin belirtilmesi onlarin ilerde grup olarak bir araya geleceklerini umudunun hala oldugunu gösteriyor.

çeviri için çok tesekkürler Biggrin
(08-04-2010, Saat: 19:31)ßadqiirL_o5 yazdı: YUCHUN TOHOMOBILE>(toho ne demek bilmiyorum ancak heralde "mobile"in anlamina bakarsak telefonla cekilen resimler demek isteniyor..Biggrin)

TOHO Tohoshinki'nin kisaltmasi, Tohomobile DBSK üyelerinin telefonlarindan cekilen resimler ... Onay
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Nurdan Abla'm resimler için tesekkürler Opucuk
Micky faremiz ne seker çikmis resimlerde Biggrin
Rümeysa'm video için çok tesekkür ederim kuzucugum, Hero'mun kafasina su dökülen sahnenin fotograflarini görmüstüm ama böyle canli canli görerek su döken kisiye hincim daha da artti Ban Ofkeli Bence de bir dövüp gelelim onu Biggrin

Ayrica çeviri için de çok tesekkürler, meleklerimiz bizlerden özür dilemisler canlarim benim Opucuk Grup aktiviteleri askiya alinsa da yine de muhtesem 5'li olmalari için umudumuz var ve herzaman olacak :atkilinc:
Always keep the faith!:atkilinc:

The darkest nights produce the brightest stars.
-Always keep the faith.
TVXQ/JYJ

Ayy biran yüregim agzima geldi...Son sayfayi açtim hemen...Öncesini okumayinca DBSK (Allah korusun) dagildi sandim...Çok sükür yanlis anlamisim...Biggrin

Meleklerimizin özür dilemeleri çok hos..Opucuk
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
Arkadaslar merhaba..!
Ben Seyma.
DBSK'ye ve özeLLikLé Kim Jae Joong'a bayiliyorum.
Benide bu bölüme üye yaparsaniz çok ama çok sevinirim simdiden tesekkürler Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi