Yorumları: 1,038
Konuları: 66
Teşekkür Puanı:
101
(07-04-2010, Saat: 19:32)ceren_yung yazdı: Of benim birtanem yiktin ortaligi o kadar yakisikli olmussun ki takim elbise çok yakismis
![[Resim: yoochunp.jpg]](http://img535.imageshack.us/img535/9953/yoochunp.jpg)
Canim haberi bir arkadasimiz çevirdi sagolsun. Micky(im) Kore de bir dizide rol alacakmis. Haberin detayi burada canim.
http://www.korea-fans.com/forum/dbsk-hab...#pid889009
Yorumları: 6,544
Konuları: 114
Teşekkür Puanı:
467
08-04-2010, Saat: 11:54
(Son Düzenleme: 08-04-2010, Saat: 11:55, Düzenleyen: TIFA.)
(06-04-2010, Saat: 19:28)ßadqiirL_o5 yazdı: Ve son bir haber.. ingilizcem cok iyi degil ancak anladigim kadariyla avex sirketi Dbsk'nin japonyadaki grub olarak aktivetelerine destek vermeyeceklerini duyurduktan sonra 5 milyar yen kaybetmis.
SM bu paranin 9999999... katini kaybeder insallah
(07-04-2010, Saat: 13:37)witch-hag yazdı: Çocuklarin eski röportajlarindan bir derleme Su an yasadiklarimizi düsünürsek bu sözler geçmiste de verilmis olsa bizi cesaretlendiriyor ve “Korkmayin, ne kadar sürerse sürsün sizi bekleyecegiz, sizi ne bizden ne de birbirinizden hiç bir güç ayiramaz!!!! :atkilinc: ” dememizi sagliyor, degil mi???
Soru: Eger TVXQ ayrilirsa ne olur?
Yunho : Eger bu gerçekten olursa, ben TVXQ’nun lideri olarak, üyelerimi yeniden toplarim.
(Insallah oppam dört gözle bekliyoruz )
Jaejoong : “Ben bir TVXQ üyesi olarak top vocalist olacagim.”
Yoochun : “Ben sarki yazip besteleyecegim. Bizim TVXQ sarkilarimizi.”
Junsu: “Hmm…. Futbola ne dersiniz? Üyelerle futbol oynamak çok eglenceli.”
Changmin : “Ben hassas bir maknae (en genç üye) oldugum için hyunglarimi (abi) birakmam. ”
Jaejoong :
“Bizim arkadasligimiz çogu kisininkinden güçlü, çünkü biz ayni odada konusup ayni havayi soluyor, ayni yerlerde yemek yiyip, uyuyoruz.”
Junsu:
“Üyeler benim kardeslerim gibi. Biz tam bir aileyiz.”
Changmin:
“Sadece besimiz birlikteyken, biz TVXQ’yuz!”
Yoochun:
“Yalnizca 2 yil degil, 20, 200, 2000 yildan sonra bile… biz her zaman birlikte olmak zorundayiz.”
Yunho:
“Umuyorum ki, önümüzdeki zorluklar ne kadar büyük ve çok olsa da, her zaman birlikte üstesinden gelecegiz. Besimiz birlikte oldugumuz sürece, biz en mutluyuz.”
Insallah bir gün çikip bu sözleri tekrar söyleyecekler ve o zaman simdiki gibi gözyaslarimizi tutup güçlü davranmamiz gerekmeyecek, çünkü bu güzel ana sevinç gösyaslarimiz eslik edecek. 
Always Keep the Faith!!
Canlarin benim ya ayrilmayacak bizim DBSK'miz onlar kardes birakmayacaklar birbirlerini  Ben hep buna inaniyorum birakmayaca birbirlerini ve Cassiopeialarini
My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
Yorumları: 1,659
Konuları: 63
Teşekkür Puanı:
236
(08-04-2010, Saat: 16:13)turkgirl_tr yazdı: Arkadaslar DBSK dün Kore'deki arkadasimdan aldigim bilgiye göre resmen ayrilmislar. Haberi çikinca ekleyecegim.
Arkadaslar bu ne simdii?? Biri dogru olmadigini söylesin?? !!!!!!
'Love is Transparent'
Yorumları: 1,659
Konuları: 63
Teşekkür Puanı:
236
DBSK Members Apologize To Fans
Popular Korean-pop and Japan-pop group DBSK has finally posted their own statement regarding their recent announcement of going on hiatus on their Japanese web site.
The members wrote, “To our fans and affiliates, we are sorry for causing any worries. We each will work hard in our individual fields.”
The announcement of stopping their activities as a group in Japan was released on Apr. 3 also via the band’s Japanese website.
DBSK’s Japanese management company, Avex Group stated on Apr. 3, “Tohoshinki” will pause their activities but for young people with a future and who has talents, we will support each of the 5 members activities.
From on now please watch “Junsu” “Yoochun” “Jaejoong” “Changmin” “Yunho” and take care of them."
Three members of DBSK, Xiah Jun-soo, Hero Jae-joong and Micky Yoo-chun, have been involved in a contract dispute with their Korean management company, SM Entertainment since July 2009.
Xiah is scheduled to release a solo album on May 26 and Hero, Micky and Max will be working as actors in different pieces.
'Love is Transparent'
Yorumları: 3,789
Konuları: 12
Teşekkür Puanı:
381
Birbirleri için söyledikleri sözler çok güzeldi gerçekten.
havaalani fotograflari bana çok hazin geldi.Sanirim son olaylarin paralelinde öyle hissettim bilemiyorum.
PHS ☆ VIXX
![[Resim: xGrckvi.jpg]](http://i.imgur.com/xGrckvi.jpg)
THE J ❤ 01.11.2011
Yosu
★ Hachigo aklımda bi'yerlerdesin.★
> Feriğim <
Yorumları: 8,661
Konuları: 90
Teşekkür Puanı:
376
(08-04-2010, Saat: 16:37)chaekyung-chae yazdı: (08-04-2010, Saat: 16:13)turkgirl_tr yazdı: Arkadaslar DBSK dün Kore'deki arkadasimdan aldigim bilgiye göre resmen ayrilmislar. Haberi çikinca ekleyecegim.
Öyle olsaydi simdiye kadar cikardi haberler ya..Kore siteleri ve bütün yabanci siteleri dolaniyorum ben böyle bir habere rastlamadim..
Ayrica su habere baktigimizda..> yazilanlarin en son cümlesinde DBSK'nin yeniden bir araya gelmesinin umut edildigi yaziyor..
TVXQ Members Say Sorry
There has been fervent speculation ever since it was announced on April 3rd that TVXQ would be stopping/pausing their group activties and focusing on their individual activities for the time being.
Nothing has really changed since that official statement released by Avex Japan. The TVXQ members have however released another statement that said, “We are really sorry for making our fans and our affilates worried. We are now working hard for our individual activites so please continue to support us in future.”
TVXQ’s fanclub, BigEast has also maintained that it will remain as it is, “Even though group activities have been suspended, the fanclub will remain.”
The word disbandment has been bandied around by the Korean media but it won’t really be made official because it’s a sensitive word that would effectively end TVXQ coming back together as a group. By indicating that they are stopping/pausing group activities, there’s hope that they will be back together as one entity in future.
Ayrilsalardi simdiye haber almis basini gitmisti..Resmi bi aciklamaninda olmasi gerekiyor tabi..Her haber dogru olmuyor cünkü..Ancak suna eminimki grubun bütün üyeleri yeniden DBSK olarak bir araya gelmek istiyorlar..Ancak su mahkeme yüzünden elleri kollari baglanmis durumda..DBSK siradan bi grub degil sonucta..Dünyanin en büyük fanina sahib ve aldigi basarilar saysan sayfalara sigmaz..Ki DBSK'nin bu sekilde ayrilmasina kimse kolay kolay izin vermez..
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
Yorumları: 3,595
Konuları: 48
Teşekkür Puanı:
269
(08-04-2010, Saat: 16:37)chaekyung-chae yazdı: (08-04-2010, Saat: 16:13)turkgirl_tr yazdı: Arkadaslar DBSK dün Kore'deki arkadasimdan aldigim bilgiye göre resmen ayrilmislar. Haberi çikinca ekleyecegim.
Ya ben buna inanmiyorum çünkü Koredeki aktiviteleri ilk durdugu zaman buradaki bir Kore sever bulusmasinda gittigimiz restorantin sahibi 2010 da bir Koreli ünlüyü buraya getireceklerin söylemisti.Ben DBSK yi getirin dedigimde ama onlar ayrildi demisti ama ondan sonra single,klip çikti,birkaç yerde de performans sergilediler.Yani belki oradaki insanlara öyle lanse ediliyordur bilemeyecegim ama bu hberin dogru omadigin düsünüyorum.
Yorumları: 8,661
Konuları: 90
Teşekkür Puanı:
376
(08-04-2010, Saat: 16:53)amalist yazdı: (08-04-2010, Saat: 16:37)chaekyung-chae yazdı: (08-04-2010, Saat: 16:13)turkgirl_tr yazdı: Arkadaslar DBSK dün Kore'deki arkadasimdan aldigim bilgiye göre resmen ayrilmislar. Haberi çikinca ekleyecegim.
Ya ben buna inanmiyorum çünkü Koredeki aktiviteleri ilk durdugu zaman buradaki bir Kore sever bulusmasinda gittigimiz restorantin sahibi 2010 da bir Koreli ünlüyü buraya getireceklerin söylemisti.Ben DBSK yi getirin dedigimde ama onlar ayrildi demisti ama ondan sonra single,klip çikti,birkaç yerde de performans sergilediler.Yani belki oradaki insanlara öyle lanse ediliyordur bilemeyecegim ama bu hberin dogru omadigin düsünüyorum.
Bende amalist'e katiliyorum.. 
Bir cok olay oldu ama resmi bi aciklama yok..Resmi bi aciklama olmadigi sürece DBSK'nin ayrildigina dair haberlerin dogru olduguna kesin olarak inanamayiz..
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
Yorumları: 3,535
Konuları: 9
Teşekkür Puanı:
249
Suan da koreli bir arkadasimla konusuyorum ve resmi olarak ayrildiklarini söyledi
Yorumları: 3,899
Konuları: 224
Teşekkür Puanı:
657
Arkadaslar yazimi alinti yapmissiniz kafamdan atmadim o haberi Kore'den arkadasim söyledi. Inanip inanmamak size kalmis
|