yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
Ya vizeler dolayisiyla bayagidir girememistim ama girmemle üzülmem bir oldu... Meleklerimizin bu SM'den çekecekleri varmis... Ofkeli
Fakat ne olursa olsun,nasil haberler gelirse gelsin umut ve inançlarimizla her daim biriciklerimizin yanindayiz ve yaninda olacagiz.O kardesimizin yazdigi "Cassiopeia" yazisi gerçekten harika,bizi ve büyük ailemizi tanimlayan en güzel sözler...
Cassiopeia olmaya layik olalim ve destegimizi,sevgimizi,inancimizi hiç bir zaman yitirmeyelim.Meleklerimizin her zamankinden daha çok "cassiopeia" takim yildizlarinin isigina ihtiyaçlari var...

Always together with you our wingless ANGELS...
!!!!Always Keep The Faith!!!! :muzikgurubu:
'Cause we keep the faith forever...
(05-04-2010, Saat: 16:17)ceren_yung yazdı: Biricik askim çok kilo almis çok tatliOpucuk Bu arada Micky yeni bir diziye basliyor dizinin adi loving you
[Resim: 545431.jpg]

[Resim: 545432.jpg]

[Resim: 545433.jpg]

[Resim: 2sa14pz.jpg]

o dudaklarini yerimBiggrinOpucuk
[Resim: 5lw6rq.jpg]
Hayirli olsun dizi.Resimler için sagol canim
(05-04-2010, Saat: 14:20)witch-hag yazdı:
(T/N: Bu bir Cassiopeianin Daum ‘a postaladigi bir yazi. Okuyunca o kadar duygulandim ki herkesle paylasmak istedim. Ismimizi, anlamini ve bu ismi nasil tasimamiz gerektigini çok iyi bir sekilde hatirlatiyor. Yaziyi yazan arkadasimiza tesekkür ediyorum.)
Çevirisi:

"Cassiopeia"

Çok tanidik bir isim, degil mi?

Eger TVXQ’yu seven biriyseniz
Bu kelimeyi en az bir kere duymussunuzdur,
Bir kez olsun kendinizi bu isimle tanitmissinizdir.

'Cassiopeia' ismini her zaman gururla andik
Ve inaniyorum ki ilerde de böyle yapacagiz.

Ismimiz hakkinda konusmak için buradayim.
'Cassiopeia'.

'Cassiopeia' ismini nasil aldigimizi hatirliyor musunuz?
'Cassiopeia' yildiz takimindan.

Kuzey semalarinda isil isil parlayan 5 yildiz.
Bu 'Cassiopeia'.

Ama 'Cassiopeia' hakkinda bilmeniz gereken bir sey var.

Yildiz takimi 'Cassiopeia'
Tüm yil boyu Kore’den görülebilen,

Ve ayrica kis yolcularinin Kutup Yildizini bulmak için
pusula olarak kullandigi.

Biz,
Bizim ismimiz,

Ne olursa olsun bir yerde kalir
Yolunu kaybeden yolculara rehberlik eder,
Ve umutlari parlak Kutup Yildizi olanlara yol çizer.

Iste ismimiz buradan gelir.

Bunu biliyor muydunuz?
Eger biliyorduysaniz, unutmus muydunuz?

Ismimizi 'Cassiopeia' olarak seçtigimizde,
Kendimize bir söz verdik.

Yildizlarimiz TVXQ üzerinde her zaman isil isil parlamak üzerine.
Parlayacagimiz ve yildizlarimiz TVXQ’yu koruyacagimiz üzerine.

Onlar yollarini kaybettiginde,
Yorgun ve bitkin hissettiklerinde,

Her zaman tek bir yerden parlayacagimiza
Bu sekilde yollarini bulabilsinler diye,
Umut bulabilsinler diye.

........... Bunu unutmadik , degil mi?

Biz,

O zaman sahip oldugumuz hisler,
O inanç,
Biz hala bütün bunlara sahibiz.

[Resim: 107480n.jpg]

Görüyor musunuz?

Gökyüzünde isil isil parliyor,
Bu biziz.

Zor olucak.
Böyle zor zamanlarda inancimizi sürdürmek,
Sonuna kadar onlara inanmak zor olabilir.

Ama biz 'Cassiopeia'yiz.

Inaniyorum ki, yapmamiz gereken neredeysek orada kalmak ve
onlari beklemek.

Bu noktada, TVXQ yolunu kaybetmeyecek,
TVXQ’nun dönecek bir yeri olacak,
Ve umutlarini kaybetmeyecekler.

Beklemek zorundayiz.

Bu ne kadar sürecek bilmiyorum.
Ama ben bekleyecegim.

Tam burada, biraz olsun degismeden.

Binlerce yil insanlarin yollarini aydinlatan 'Cassiopeia' gibi,

Yollari aydinlatacagim ve hazir olduklarinda, TVXQ geri
dönebilecek.

Ben 'Cassiopeia' oldugum için, beklemek bile tatli gelecek…

Always keep the Faith!

by:은령

Source: [Naver Blog]
Translation credits: [email protected]
Shared by: tohosomnia.net

vayy süper yazmis Smile ama ne dediyse dogru demis arkadas Biggrin
(05-04-2010, Saat: 17:50)sark_gunesi yazdı: Ya vizeler dolayisiyla bayagidir girememistim ama girmemle üzülmem bir oldu... Meleklerimizin bu SM'den çekecekleri varmis... Ofkeli
Fakat ne olursa olsun,nasil haberler gelirse gelsin umut ve inançlarimizla her daim biriciklerimizin yanindayiz ve yaninda olacagiz.O kardesimizin yazdigi "Cassiopeia" yazisi gerçekten harika,bizi ve büyük ailemizi tanimlayan en güzel sözler...
Cassiopeia olmaya layik olalim ve destegimizi,sevgimizi,inancimizi hiç bir zaman yitirmeyelim.Meleklerimizin her zamankinden daha çok "cassiopeia" takim yildizlarinin isigina ihtiyaçlari var...

Always together with you our wingless ANGELS...
!!!!Always Keep The Faith!!!! :muzikgurubu:
'Cause we keep the faith forever...

Ayni seyi bende yasadim Seher'im vizelerimin bittigi gün fana girdim ve malum haberle sok oldum..Ama dedigin gibi bitanem pes etmek yok destegimizle sevgimizle hep yanlarindayiz:atkilinc::atkilinc:
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Ayy yazilari okuyunca sok oldum...Ne kadar kötü durumdalarmis meleklerimiz...Isin bu kadar derin ve ciddi oldugunu bilmiyordum...Özellile Yunho'nun bu kadar yiprandigini....Aglama Cassi kardesimizin yazdigi sözler gerçekten çok güzeldi...Çok etkilendim ve biraz utandim...Saklan Insallah DBSK biran önce beladan kurtulur..Ve bende ilk defa onlari bir arada konsarde görebilirim....:img-cray:
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(05-04-2010, Saat: 12:39)Setsuna yazdı: witch-hag öncelikle verdigin bilgiler içn tesekkürler Smile

Daha önceden yineledigim gibi bu bir sözlesme degil bu bir kölelik anlasmasi... 13 yil nasil bir sey bu?? Buzdaginin daha bilmedigimiz çok yeri var ne yazik ki... Ama yine de destege devam... Solo olarak çok tutulacaklarini sanmiyorum... Onlar besli kuvvet çünkü... Aglaelsalla

damla abla sana katiliyorum Onay Durtuk
Merak etmeyin kizlar en kisa zamanda her sey yoluna girecek insallah ve biz o muhtesem 5 melegimizi birlikte görecegiz..Aslinda benim bir beklentimde artik 5 i birlikte çiksa ve bir açiklama yapsa olumlu ya da olumsuz onlardan duyalim onlarin agzindan dinlesek..Benim hiçbir seye güvenim kalmadi bir haber bir gün dogruysa diger gün yalan diyorlar.Bu ara da o yazi harika olmus.Bizi ve o güzel ismimizi (CASSIOPEIA) çok güzel ve insanin içine islercesine derinden anlatmis.Ben çok begendim.Hersey yoluna girecek ve biz bu asamada ismimizin,sevgimizin,askimizin hakkini verecegiz Meleklerimizi hep koruyacagiz.Sii çok seviyoruz ve hep arkanizdayiz. Smile Smile
Cerenim kizlar idare bile etmez bence Biggrin Biggrin Ben hiç begenmedim kendilerini..Hatta rüyama girmesinler diye dua bile ediyorum.Biggrin
Dip Not: Yunhom çok yiprandigini söylemis.Birtanem kiyamam ben sana ya geçicek bu günlerde birtanem sen çok güçlü ve çok zeki bir lidersin eminim bu sorunuda atlaticaksiniz Aglama Ben yakininda olmasamda kalbimle,ruhumla,aklimla herseyimle yanindayim birtanem..Seni çok seviyorum ve üzülmemen için elimden gelen tek seyi dualarimi sana yolluyorum askim. Kalp Kalp
(05-04-2010, Saat: 18:19)beyza_max yazdı:
(05-04-2010, Saat: 14:20)witch-hag yazdı:
(T/N: Bu bir Cassiopeianin Daum ‘a postaladigi bir yazi. Okuyunca o kadar duygulandim ki herkesle paylasmak istedim. Ismimizi, anlamini ve bu ismi nasil tasimamiz gerektigini çok iyi bir sekilde hatirlatiyor. Yaziyi yazan arkadasimiza tesekkür ediyorum.)
Çevirisi:

"Cassiopeia"

Çok tanidik bir isim, degil mi?

Eger TVXQ’yu seven biriyseniz
Bu kelimeyi en az bir kere duymussunuzdur,
Bir kez olsun kendinizi bu isimle tanitmissinizdir.

'Cassiopeia' ismini her zaman gururla andik
Ve inaniyorum ki ilerde de böyle yapacagiz.

Ismimiz hakkinda konusmak için buradayim.
'Cassiopeia'.

'Cassiopeia' ismini nasil aldigimizi hatirliyor musunuz?
'Cassiopeia' yildiz takimindan.

Kuzey semalarinda isil isil parlayan 5 yildiz.
Bu 'Cassiopeia'.

Ama 'Cassiopeia' hakkinda bilmeniz gereken bir sey var.

Yildiz takimi 'Cassiopeia'
Tüm yil boyu Kore’den görülebilen,

Ve ayrica kis yolcularinin Kutup Yildizini bulmak için
pusula olarak kullandigi.

Biz,
Bizim ismimiz,

Ne olursa olsun bir yerde kalir
Yolunu kaybeden yolculara rehberlik eder,
Ve umutlari parlak Kutup Yildizi olanlara yol çizer.

Iste ismimiz buradan gelir.

Bunu biliyor muydunuz?
Eger biliyorduysaniz, unutmus muydunuz?

Ismimizi 'Cassiopeia' olarak seçtigimizde,
Kendimize bir söz verdik.

Yildizlarimiz TVXQ üzerinde her zaman isil isil parlamak üzerine.
Parlayacagimiz ve yildizlarimiz TVXQ’yu koruyacagimiz üzerine.

Onlar yollarini kaybettiginde,
Yorgun ve bitkin hissettiklerinde,

Her zaman tek bir yerden parlayacagimiza
Bu sekilde yollarini bulabilsinler diye,
Umut bulabilsinler diye.

........... Bunu unutmadik , degil mi?

Biz,

O zaman sahip oldugumuz hisler,
O inanç,
Biz hala bütün bunlara sahibiz.

[Resim: 107480n.jpg]

Görüyor musunuz?

Gökyüzünde isil isil parliyor,
Bu biziz.

Zor olucak.
Böyle zor zamanlarda inancimizi sürdürmek,
Sonuna kadar onlara inanmak zor olabilir.

Ama biz 'Cassiopeia'yiz.

Inaniyorum ki, yapmamiz gereken neredeysek orada kalmak ve
onlari beklemek.

Bu noktada, TVXQ yolunu kaybetmeyecek,
TVXQ’nun dönecek bir yeri olacak,
Ve umutlarini kaybetmeyecekler.

Beklemek zorundayiz.

Bu ne kadar sürecek bilmiyorum.
Ama ben bekleyecegim.

Tam burada, biraz olsun degismeden.

Binlerce yil insanlarin yollarini aydinlatan 'Cassiopeia' gibi,

Yollari aydinlatacagim ve hazir olduklarinda, TVXQ geri
dönebilecek.

Ben 'Cassiopeia' oldugum için, beklemek bile tatli gelecek…

Always keep the Faith!

by:은령

Source: [Naver Blog]
Translation credits: [email protected]
Shared by: tohosomnia.net

vayy süper yazmis Smile ama ne dediyse dogru demis arkadas Biggrin

Ayy, su an agliyorum yaa.. :img-cray: Çok duygulandim ve de utandim diyebilirim.. Neden bilmiyorum ama içimde bir suçluluk duygusu var gibi..
:img-cray:
Neyse, kendime gelmeliyim.. Konuyu degistireyim..

O Japon kiz hiç güzel degilmis.. :img-bee: Yoochun oppada biraz akil varsa tipis tipis Cerene gelir Dodgy
(05-04-2010, Saat: 20:04)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Merak etmeyin kizlar en kisa zamanda her sey yoluna girecek insallah ve biz o muhtesem 5 melegimizi birlikte görecegiz..Aslinda benim bir beklentimde artik 5 i birlikte çiksa ve bir açiklama yapsa olumlu ya da olumsuz onlardan duyalim onlarin agzindan dinlesek..Benim hiçbir seye güvenim kalmadi bir haber bir gün dogruysa diger gün yalan diyorlar.Bu ara da o yazi harika olmus.Bizi ve o güzel ismimizi (CASSIOPEIA) çok güzel ve insanin içine islercesine derinden anlatmis.Ben çok begendim.Hersey yoluna girecek ve biz bu asamada ismimizin,sevgimizin,askimizin hakkini verecegiz Meleklerimizi hep koruyacagiz.Sii çok seviyoruz ve hep arkanizdayiz. Smile Smile
Cerenim kizlar idare bile etmez bence Biggrin Biggrin Ben hiç begenmedim kendilerini..Hatta rüyama girmesinler diye dua bile ediyorum.Biggrin
Dip Not: Yunhom çok yiprandigini söylemis.Birtanem kiyamam ben sana ya geçicek bu günlerde birtanem sen çok güçlü ve çok zeki bir lidersin eminim bu sorunuda atlaticaksiniz Aglama Ben yakininda olmasamda kalbimle,ruhumla,aklimla herseyimle yanindayim birtanem..Seni çok seviyorum ve üzülmemen için elimden gelen tek seyi dualarimi sana yolluyorum askim. Kalp Kalp

Betül insallah hersey dedigin gibi olurda bir an önce meleklerimizi beraber yeniden görebiliriz..Dedigin gibi keske bi aciklama yapsalar..Ne zamana kadar daha bu böyle devam edecek gercekten merak ediyor ve bu durumun bir an önce cözülmesini istiyorum..Kac günden beri bizlerde harap olduk ya..:img-cray:
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Ya Cassiopeia 'nin anlami gerçekten çok güzell bosuna kullanmiyoruz Biggrin Tamda hissettiklerimizi yansitiyor Sarhos
Bu arada Cerenîm kuzum o kiz senin eline su dökemez onu birak yanindan geçemez sen daha güzelsin Abaza Bu abaza isaretini sana Yoonchun yapiyor farzet ha ha :img-hysterical: Biggrin
Kizin gözleri çok büyük ya (olsun yinede Yüce Rabbim yaratti Allahrazi ) Yoonchun korkmuyormuydu ya kiza bakinca :img-hysterical:
Neyse kizlar paylasimlariniz için çok sagolun Opucuk
Bakmakla görülseydi her şey...
Bu gönül neye yarardı...

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi