yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBSK Fan Club -Part 2- (Turkish Cassiopeia) / DBSK Severler Kulübü
(05-04-2010, Saat: 20:27)mehir yazdı: Ya Cassiopeia 'nin anlami gerçekten çok güzell bosuna kullanmiyoruz Biggrin Tamda hissettiklerimizi yansitiyor Sarhos
Bu arada Cerenîm kuzum o kiz senin eline su dökemez onu birak yanindan geçemez sen daha güzelsin Abaza Bu abaza isaretini sana Yoonchun yapiyor farzet ha ha :img-hysterical:
Kizin gözleri çok büyük ya (olsun yinede Yüce Rabbim yaratti Allahrazi ) Yoonchun korkmuyormuydu ya kiza bakinca :img-hysterical:
Neyse kizlar paylasimlariniz için çok sagolun Opucuk

Bencede hiç güzel degil ben daha güzelim:img-bee: ay koptum burda kiz Biggrin insallah bu dizide öpüsme sahnesi yokturAglama
No wonder, we are team of dream!
»» TVXQ! ««

Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
seni seviyorum -özgü ehe
(05-04-2010, Saat: 20:42)ceren_yung yazdı:
(05-04-2010, Saat: 20:27)mehir yazdı: Ya Cassiopeia 'nin anlami gerçekten çok güzell bosuna kullanmiyoruz Biggrin Tamda hissettiklerimizi yansitiyor
Bu arada Cerenîm kuzum o kiz senin eline su dökemez onu birak yanindan geçemez sen daha güzelsin Abaza Bu abaza isaretini sana Yoonchun yapiyor farzet ha ha :img-hysterical:
Kizin gözleri çok büyük ya (olsun yinede Yüce Rabbim yaratti Allahrazi ) Yoonchun korkmuyormuydu ya kiza bakinca
Neyse kizlar paylasimlariniz için çok sagolun Opucuk

Bencede hiç güzel degil ben daha güzelim:img-bee: ay koptum burda kiz Biggrin insallah bu dizide öpüsme sahnesi yokturAglama

Ya kiz 91'liymis sözde ama ben 88'liyim benden bile büyük duruyor..Biraz tuhaf bisey ama hayirlisi olsun ne diyim..Farecik yanlis durumlar olmasin sakin..O yanlis durumlarin acisi çok fena oluyor..Yasadim biliyorumAglama ahh Hero'm ahh seninde yeni dramada olmaz insallah bi kere daha kaldiramamAglaelsalla
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
ooov kizin makyajsiz halinden tirstim yahu
(05-04-2010, Saat: 14:20)witch-hag yazdı:
(T/N: Bu bir Cassiopeianin Daum ‘a postaladigi bir yazi. Okuyunca o kadar duygulandim ki herkesle paylasmak istedim. Ismimizi, anlamini ve bu ismi nasil tasimamiz gerektigini çok iyi bir sekilde hatirlatiyor. Yaziyi yazan arkadasimiza tesekkür ediyorum.)
Çevirisi:

"Cassiopeia"

Çok tanidik bir isim, degil mi?

Eger TVXQ’yu seven biriyseniz
Bu kelimeyi en az bir kere duymussunuzdur,
Bir kez olsun kendinizi bu isimle tanitmissinizdir.

'Cassiopeia' ismini her zaman gururla andik
Ve inaniyorum ki ilerde de böyle yapacagiz.

Ismimiz hakkinda konusmak için buradayim.
'Cassiopeia'.

'Cassiopeia' ismini nasil aldigimizi hatirliyor musunuz?
'Cassiopeia' yildiz takimindan.

Kuzey semalarinda isil isil parlayan 5 yildiz.
Bu 'Cassiopeia'.

Ama 'Cassiopeia' hakkinda bilmeniz gereken bir sey var.

Yildiz takimi 'Cassiopeia'
Tüm yil boyu Kore’den görülebilen,

Ve ayrica kis yolcularinin Kutup Yildizini bulmak için
pusula olarak kullandigi.

Biz,
Bizim ismimiz,

Ne olursa olsun bir yerde kalir
Yolunu kaybeden yolculara rehberlik eder,
Ve umutlari parlak Kutup Yildizi olanlara yol çizer.

Iste ismimiz buradan gelir.

Bunu biliyor muydunuz?
Eger biliyorduysaniz, unutmus muydunuz?

Ismimizi 'Cassiopeia' olarak seçtigimizde,
Kendimize bir söz verdik.

Yildizlarimiz TVXQ üzerinde her zaman isil isil parlamak üzerine.
Parlayacagimiz ve yildizlarimiz TVXQ’yu koruyacagimiz üzerine.

Onlar yollarini kaybettiginde,
Yorgun ve bitkin hissettiklerinde,

Her zaman tek bir yerden parlayacagimiza
Bu sekilde yollarini bulabilsinler diye,
Umut bulabilsinler diye.

........... Bunu unutmadik , degil mi?

Biz,

O zaman sahip oldugumuz hisler,
O inanç,
Biz hala bütün bunlara sahibiz.

[Resim: 107480n.jpg]

Görüyor musunuz?

Gökyüzünde isil isil parliyor,
Bu biziz.

Zor olucak.
Böyle zor zamanlarda inancimizi sürdürmek,
Sonuna kadar onlara inanmak zor olabilir.

Ama biz 'Cassiopeia'yiz.

Inaniyorum ki, yapmamiz gereken neredeysek orada kalmak ve
onlari beklemek.

Bu noktada, TVXQ yolunu kaybetmeyecek,
TVXQ’nun dönecek bir yeri olacak,
Ve umutlarini kaybetmeyecekler.

Beklemek zorundayiz.

Bu ne kadar sürecek bilmiyorum.
Ama ben bekleyecegim.

Tam burada, biraz olsun degismeden.

Binlerce yil insanlarin yollarini aydinlatan 'Cassiopeia' gibi,

Yollari aydinlatacagim ve hazir olduklarinda, TVXQ geri
dönebilecek.

Ben 'Cassiopeia' oldugum için, beklemek bile tatli gelecek…

Always keep the Faith!

by:은령

Source: [Naver Blog]
Translation credits: [email protected]
Shared by: tohosomnia.net

Bunu okuyinca duygulanmamak elde degil Opucuk Iste biziz biz Cassiopeia'yiz DBSK'mizin Cassiopeia'siyiz sadece onlarin Cassiopeia'si her zaman onlarlayiz her zaman yanlarindayiz bunu yazan kisinin ellerine saglik en güzel bir sekilde anlatmis bizleri Aglaelsalla Biz sizinleyiz DBSK yeter ki pes etmeyin yeter ki bizi birakmayin Aglaelsalla Iyiki paylastin canim çok tesekkür ederim sanada Smile Opucuk

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
(06-04-2010, Saat: 0:06)ßadqiirL_o5 yazdı:
(05-04-2010, Saat: 23:30)beyza_max yazdı:
(05-04-2010, Saat: 23:23)ßadqiirL_o5 yazdı:
(05-04-2010, Saat: 23:20)beyza_max yazdı:
(05-04-2010, Saat: 23:13)nurcak yazdı: Guzelim kizin neresini beyenmediniz hanimlar :d angelina jolie olsa yakistiramicaksiniz dimi yanlarina

ama valla beyenmedim o kizi micky in önceki rol arkadaslari bence güzel oluyordu ama bu kiz güzel degil ...

Valla ben dünyanin en güzel kizida olsa yakistiramam heralde.(kiskandigimdan Biggrin )

bende yakistiramam çünkü onlara layik bir kiz görmüyorum Biggrin

Demi ya...(kendimden haric Biggrin:img-hystericalSmile

Oppalar bizim yüzümüzden sonsuza dek bekar kalacaklar Biggrin
Some of you may remember me...
(06-04-2010, Saat: 0:33)eli yazdı:
(06-04-2010, Saat: 0:06)ßadqiirL_o5 yazdı:
(05-04-2010, Saat: 23:30)beyza_max yazdı:
(05-04-2010, Saat: 23:23)ßadqiirL_o5 yazdı:
(05-04-2010, Saat: 23:20)beyza_max yazdı:
(05-04-2010, Saat: 23:13)nurcak yazdı: Guzelim kizin neresini beyenmediniz hanimlar :d angelina jolie olsa yakistiramicaksiniz dimi yanlarina

ama valla beyenmedim o kizi micky in önceki rol arkadaslari bence güzel oluyordu ama bu kiz güzel degil ...

Valla ben dünyanin en güzel kizida olsa yakistiramam heralde.(kiskandigimdan Biggrin )

bende yakistiramam çünkü onlara layik bir kiz görmüyorum Biggrin

Demi ya...(kendimden haric Biggrin:img-hystericalSmile

Oppalar bizim yüzümüzden sonsuza dek bekar kalacaklar Biggrin

Aman yav kalsinlar nolacak ..Biggrin Bizimde gözümüz onlardan baska erkek görmüyor..Onlar bekar ,biz bekar yasariz mutlu mesut Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Bu kizdan kiskanmayin bence su turnak meselesine geline bencede hiç hos gözükmüyor bir kere kizin elleri güzel degil zaten.Micky çapkin bu kadar da midesiz olamaz heralde ben bu kizi begenmedim valla.Changminin heronun falan oynadigi kizlar güzeldi bu kizdan..Bence ellerinde kalan son parçayi mickymize kakaliyorlar Biggrin Biggrin Olsun en azindan diken üstünde oturmayiz Biggrin
(06-04-2010, Saat: 1:33)^^BeTüL_YuNhO^^ yazdı: Bu kizdan kiskanmayin bence su turnak meselesine geline bencede hiç hos gözükmüyor bir kere kizin elleri güzel degil zaten.Micky çapkin bu kadar da midesiz olamaz heralde ben bu kizi begenmedim valla.Changminin heronun falan oynadigi kizlar güzeldi bu kizdan..Bence ellerinde kalan son parçayi mickymize kakaliyorlar Biggrin Biggrin Olsun en azindan diken üstünde oturmayiz Biggrin

Demi ya tirnaklari gercekten kemirmis gibi duruyor..Biggrin Micky'miz bakmaz zaten ona biz hayranlari varken..Biggrin O kadar sev koru sonra baska bir kiza gitsin o kadar kolaymi Biggrin Saka bir yana Micky begenmez bu kizi zaten..Bizler kiz olarak begenmiyoruz o erkek olarak nasil begensin Biggrin Ama yinede öpüsmesi sahnesi felan olmaz insallah..Meleklerimizi öyle baska kizlarla öpüsürken görünce felan kan beynime sicriyor..Sinir oluyorum..Biggrin
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Arkadaslar Fan Clup'ta Çok Fazla Sohbet Içerikli Mesajlasma Oluyor.Biraz daha Dikkat Edelim Lütfen.Sohbet Için Panelimizi Kullaniyoruz..!!!
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Ve bir haberBiggrin Kore'nin en popüler grup üyeleri siralamasi yapilmis...Ilk beste meleklerimiz var demeyi isterdim ama bu defa 5. siraya SNSD'den Taeyeon girmisDodgy Yarimde 3. olmus..Biggrin gönlümün birincisi sevdicegim benimOpucuk

1. TVXQ - Junsu
2. TVXQ - Yoochun
3. TVXQ - JaejoongKalp
4. TVXQ - Yunho
5. SNSD - Taeyeon
6. TVXQ - Changmin
7. Big Bang - G-DRAGON
8. SNSD - Yoona
9. Super Junior - Heechul
10. Super Junior - Donghae
11.SS501 - Kim Hyunjoong
12. SNSD - Jessica