yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coffee House / 커피하우스 (2010)
(07-06-2010, Saat: 13:36)burcu choi yazdı: Kisa saçli kizi 1 ayda çok iyi tanidi,bir sey hisstemiyor.
Uzun saçli kizin sözünden ayrilmiyor o git demeden yazar asla gitmez ayni Full House'deki gibi.Ama burada sonu belli degil.Yani yazarin kime asik olacagi belli degil.
Bir ögrensekde içimiz rahat etse..Biggrin

Eee arkdaslik bagini koprmak istemeyisindendir...(Çok mu iyi niyetliyim ne.... BiggrinBiggrin ) Yazarim bir zahmet kisa saçliya asik oluversin....Yoksa ben ona evde hesabini sorarim..... Kizgin BiggrinBiggrinBiggrin
Benimde içim rahat etcek ama.....Bir ögrenebilseydik.... Biggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Fazla iyi niyetlisin.Ben de altinci bölüme kadar öyle düsünüyordum ama artik öyle düsünemiyorum.Biggrin Kisa saçli kiza asik olmasin.Biggrin Yoksa ben kalpten giderim.Ya ikisine de asik olmasin ya da uzun saçlima olsun.Biggrin

let it be...
(07-06-2010, Saat: 13:47)burcu choi yazdı: Fazla iyi niyetlisin.Ben de altinci bölüme kadar öyle düsünüyordum ama artik öyle düsünemiyorum. Kisa saçli kiza asik olmasin.Yoksa ben kalpten giderim.Ya ikisine de asik olmasin ya da uzun saçlima olsun.

Rica ederim sevenlerin arasina girme..... Kizgin BiggrinBiggrinBiggrin Biri seker mi seker öbürü yakisikli mi yakisikli..... Opucuk Daha ne olsun...Öbür uzun saçliylada arkadas olsunlar.... Zaten bu zamana kadar olsaydi olurdu di mi ama yani...(Yine iyi niyetliligim bas gösterdi. Biggrin )
Bir de bu uzun saçli kisa saçli kizi sevmiyor mu ? Orayi pek çözemedim....(Zaten diziyi çözemedim müstakbel esime bakmaktan....O kizlardan birinin yerinde olsaydi keske...Adam bana asik olmasa bile ben platonik platonik takilirdim. AglaelsallaAglaelsalla BiggrinBiggrin )
Yorumlarinizdan kafam karisti. :d Birde bu cenaze olayi nedir?
Cenaze olayi pek önemli bir sey degil.Biggrin
Yazar'in önemli bir is adami sanirsam onun cenaze törenine giderken yasananlar.Smile

let it be...
(07-06-2010, Saat: 14:10)*mygirl* yazdı: Yorumlarinizdan kafam karisti. :d Birde bu cenaze olayi nedir?

Cenaze kime ait bilmiyorum ama simdi benim kisa saçli kiz yazarla birlikte. Sekreteri oldugu için cenazeye gidicekti ama cenazeye gittigini büyük annesi yüzünden bilmiyordu. O da pembe renkte kiyafetler giyince yazar onu yolda birakip cenazeye götürmedi. Hatta uzun saçli kiz kaza geçirince onu amblansla götürünce yazar kisa saçli kizi yolda görüp yanina gitti.
(07-06-2010, Saat: 14:19)ddeerryyaa yazdı: Cenaze kime ait bilmiyorum ama simdi benim kisa saçli kiz yazarla birlikte. Sekreteri oldugu için cenazeye gidicekti ama cenazeye gittigini büyük annesi yüzünden bilmiyordu. O da pembe renkte kiyafetler giyince yazar onu yolda birakip cenazeye götürmedi. Hatta uzun saçli kiz kaza geçirince onu amblansla götürünce yazar kisa saçli kizi yolda görüp yanina gitti.

Simdi anladim. :d Tesekkürler.

Sende sag ol Burcu. :d Yanliz yorumlariniz acayip karisik geldi kim kime asik ne oluyor ne bitiyor anlamadim. :d Bu dizinin Kore'deki izlenme oranlari düsük malesef ama bizdeki oranlari yüksek ne hikmetse. :d Kang Ji Hwan'i çok severim ayiptir söylemesi. Abaza

Ben arkadas olarak severim Ji Hwan'i. Biggrin
Ben sayet bu diziyi çok sevdim.
Yorumlar karisik çünkü dizide karisik.
Yazarin duygulari karisik oldugundan. Biggrin

let it be...
Fazla ümitlenme derim,Derya.
Senaristlerin ne yaptigi su an belli degil.
Bence uzun saçli kizin sansi daha yüksek.
Birlikte vakit geçirmelerine gelincede ; ayni yerde çalisiyorlar ayni islerde,çok dogal.
Ben genede uzun saçli kiz ile istiyorum.
Çok seker o kiz birde sanki bir sey olmamis gibi davraniyor.
Ben orda çok gülüyorum.
Kisa saçli kizi ilk bölümlerde çok sevdim ama simdi soguyorum.Aglama

let it be...
(07-06-2010, Saat: 14:46)burcu choi yazdı: Fazla ümitlenme derim,Derya.
Senaristlerin ne yaptigi su an belli degil.
Bence uzun saçli kizin sansi daha yüksek.
Birlikte vakit geçirmelerine gelincede ; ayni yerde çalisiyorlar ayni islerde,çok dogal.
Ben genede uzun saçli kiz ile istiyorum.
Çok seker o kiz birde sanki bir sey olmamis gibi davraniyor.
Ben orda çok gülüyorum.
Kisa saçli kizi ilk bölümlerde çok sevdim ama simdi soguyorum.Aglama

Yok zaten fazla ümidim yok ama yine de ümitliyim. Biggrin
Zamani su yüzden dedim. Hep onla vakit geçiriyor hep onla eglenceli isler yapiyor onla gülüyor, onla kiziyor filan diye. Öbür kizla pek bir dogru düzgün iliskileri yok diye söyledim. Hatta bizim kisa saçli kiz düsünce merdivenlerde bizimki bütün gece onu aradi, telefon kullanmayan, telefonlari firlatip atan adam telefonlara saldirdi, uzun saçliyla arabada giderken arabanin aynasindan kisa saçli kiza gülüp bakti. Yani kisa saçliyla yine birseyler iyi ama kötü yasiyor ama uzun saçliyla hiçbirsey yok ortada. O yüzden ümidim var. Diyorum ya olmadi uzun saçliyla olan sahneleri atlar atlar izlerim diziyi ne yapayim. cry

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi