yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coffee House / 커피하우스 (2010)
(05-06-2010, Saat: 20:12)ddeerryyaa yazdı: Simdi burada yazar çocuk uzun saçli kizi mi sevicek yoksa kisa saçli olani mi? Yani kafe sahibi olani mi sevicek? (Çok güzel tarif ettim Biggrin ) Cevaplarsaniz sevinirim.

Dizinin gidisatinda pek bir sey belli degil. 6. bölümdeyim ama yesil isik Seo Eun Young'a (Senin tabirinle uzun saçli kiz Biggrin ) vuruyor. Onay Bence de o olmali zaten. Biggrin
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Seo Eun Young'a vurmali. Onay
Bence de; bu kizi ilk defa bu dizide seviyorum. Opucuk

let it be...
(05-06-2010, Saat: 21:11)kbr! yazdı:
(05-06-2010, Saat: 20:12)ddeerryyaa yazdı: Simdi burada yazar çocuk uzun saçli kizi mi sevicek yoksa kisa saçli olani mi? Yani kafe sahibi olani mi sevicek? (Çok güzel tarif ettim Biggrin ) Cevaplarsaniz sevinirim.

Dizinin gidisatinda pek bir sey belli degil. 6. bölümdeyim ama yesil isik Seo Eun Young'a (Senin tabirinle uzun saçli kiz Biggrin ) vuruyor. Onay Bence de o olmali zaten. Biggrin

Cevapladigin için tesekkür ederim. Smile Benim için kötü oldu. cry Ben kisa saçli kizla pek bir yakistirmistim. Pek bir tatlilardi. Opucuk

"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Böyle bir dizi yok muydu? Biggrin Yoon Eun Hye oynuyordu hatta,yani ben öyle biliyorum. Biggrin Yoksa bu yeni versiyonu mu?
(05-06-2010, Saat: 23:09)ji-lee yazdı: Böyle bir dizi yok muydu? :d Yoon Eun Hye oynuyordu hatta,yani ben öyle biliyorum. Yoksa bu yeni versiyonu mu?

Senin hatirladigin Coffee Prince. Biggrin Bu onun kadar güzel olan ama hiç bir alakalari bulunmayan Coffee House. Biggrin Coffee Prince'yi izleyip sevdiysen Coffee House'da tavsiye ederim. Onay
[Resim: 5augustpaul.jpg]

let it be...
[Resim: 6augustpaul.jpg]

let it be...
[Resim: 7augustpaul.jpg]

let it be...
Ne olur yazarimizda kisa saçli kiza asik olsun. Beraber pek bir tatlilar. Opucuk Öbür kiz güzel hos ama pek bir soguk duruyor. Kang Ji Hwan'ima yakistiramadim. Kang Ji Hwan'imda umarim dogru yolu seçer de ben de rahata ererim. Biggrin O seker kiz dururken bakmasin baskalarina.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
[Resim: 96098890.jpg]
[Resim: 61892786.jpg]
[Resim: 463051021.jpg]
[Resim: 344093411.jpg]
[Resim: 21899634.jpg]
[Resim: screenhunter38jun031304.jpg]
[Resim: screenhunter37jun031304.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi