yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coffee House / 커피하우스 (2010)
Uzun saçli ile de çok uzun sahneleri var. Hem daha uzun süredir yakinlar.
Ilk bölümlerden örnek verelim adami nasil sinirlenmisti. Hatta o adamla boks bile yaptilar.

Bu arada Mishil'in kardesi burda çok güzel oynuyor. Oyunculugunu sevdim, hele de uzun saçli kizin yanina gidipte eline sarilmasi sonra o el isareti. Biggrin

let it be...
Kime asik olucak? Tabi ki kisa saçli kiza basrol kimdeyse ona. Bir de ben uzun saçli kizi hiç sevmedim My Girl'de çok güzel giyiniyordu. Burda çok paspal sinir ediyor beni.
Hoslanmadim yani.
Kisa saçli kizla olsunlar.
<iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Basrol; uzun saçli kiz. Smile

let it be...
(07-06-2010, Saat: 15:18)burcu choi yazdı: Uzun saçli ile de çok uzun sahneleri var. Hem daha uzun süredir yakinlar.
Ilk bölümlerden örnek verelim adami nasil sinirletmisti. Hatta o adamla boks bile yaptilar.

Bu arada Mishil'in kardesi burda çok güzel oynuyor. Oyunculugunu sevdim hele de uzun saçli kizin yanina gidipte eline sarilmasi sonra o el isareti. Biggrin

Ben adamla olan sahnelerini demiyorum, ben uzun saçli kizla bire bir öyle güzel bir sahnesi yok diyorum. Örnegin eskiden onu sevmiyormus yazar ki o Mishil'in kardesiyle uzun saçli kizi yazar tanistirdi. Tabi bu benim tahminim. Tabi simdi de sever mi bilemem. Dilerim kisa saçli kizla olur. Ama uzun saçli ile olursa diziyi atlaya atlaya izlemek zorunda kalicagim, ben ona üzülürüm bir tek.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(07-06-2010, Saat: 15:35)Deokman mike he yazdı: Kime asik olucak? Tabi ki kisa saçli kiza basrol kimdeyse ona. Bir de ben uzun saçli kizi hiç sevmedim My Girl'de çok güzel giyiniyordu. Burda çok paspal sinir ediyor beni.
Hoslanmadim yani.
Kisa saçli kizla olsunlar.

Benim gibi düsünen biri. Sonuna kadar arkandayim. Biggrin Bence de kisa saçli kizla olsun. Biggrin
Alkis Opucuk Insallah anladigim gibidir ! Biggrin
[Resim: imagereadtop20102911821.jpg]

[Resim: imagereadmed20102911821.jpg]
[Resim: ybu3cz6.jpg]
Son fotograf anladigin gibi degil canim. Kaçiyorlardi uzun saçli kiza asik olan adama çok kötü sözler söyletmisti yazar. Adam da yazari ariyordu ve buldu saklanirken de yakalandilar.
Ama ilk fotograflar, tam benim favorim. Kalp

let it be...
Ilk fotograf yeni bölümlerden mi? cry
(07-06-2010, Saat: 17:00)burcu choi yazdı: Son fotograf anladigin gibi degil canim. Kaçiyorlardi uzun saçli kiza asik olan adama çok kötü sözler söyletmisti yazar. Adam da yazari ariyordu ve buldu saklanirken de yakalandilar.

Ilk fotograftan bahsediyorum canim. Biggrin Insallah anladigim gibidir. Biggrin
2. fotograf 6.bölümden hikayesini biliyorum, sende anlattin zaten. Biggrin
[Resim: ybu3cz6.jpg]
(07-06-2010, Saat: 17:08)kbr! yazdı:
(07-06-2010, Saat: 17:00)burcu choi yazdı: Son fotograf anladigin gibi degil canim. Kaçiyorlardi uzun saçli kiza asik olan adama çok kötü sözler söyletmisti yazar. Adam da yazari ariyordu ve buldu saklanirken de yakalandilar.

Ilk fotograftan bahsediyorum canim. Biggrin Insallah anladigim gibidir. Biggrin
2. fotograf 6.bölümden hikayesini biliyorum, sende anlattin zaten. Biggrin

Nasil anladim canim sen?
O fotograftaki sanki uzun saçli kiz sarhos gibi. Biggrin

let it be...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi