yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Coffee House / 커피하우스 (2010)
Güzel bir diziye benziyor.paylasim için tesekkürler.
Insallah çevrilen bölümleri izlemeye baslarim.
Bu aksam 7.bölümü Korece izleyecegim. Insallah kisa saçli kiz yazara yazar da kisa saçli kiza asik olur. Öbür kizla olmasin. Arkadas arkadas takilsinlar. Biggrin Zaten kisa saçli kiza da az eziyet çektirmiyor bizim yazar. Kizi bir bavula koymadigi kalmisti onu da yapti. Biggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Çok güzel bir dizi. Onay
Fotograflar için tesekkürler. Smile
Derya hiç katilmiyorum. Bence uzun saçli kizla olmali. Biggrin
Bavul sahnesi pek bir komikti. Bende bu aksam Korece izleyecegim bakalim neler olacak. 6.Bölümü genel olarak hastane sahnelerini falan çok sevdim ama sonu hosuma gitmedi.
Hele bir de Eun Jung'un cenazeye pembe bir elbise giyip gelmesi, uzun saçli kizimin o durumda bile dalga geçmesi, yazarimizin bu konsepti yanlis seçtin demesi çok güzeldi. 7.Bölüm haydi gel. Super

let it be...
(07-06-2010, Saat: 13:02)burcu choi yazdı: Derya hiç katilmiyorum. Bence uzun saçli kizla olmali. Biggrin
Bavul sahnesi pek bir komikti. Bende bu aksam Korece izleyecegim bakalim neler olacak. 6.Bölümü genel olarak hastane sahnelerini falan çok sevdim ama sonu hosuma gitmedi.
Hele bir de Eun Jung'un cenazeye pembe bir elbise giyip gelmesi, uzun saçli kizimin o durumda bile dalga geçmesi, yazarimizin bu konsepti yanlis seçtin demesi çok güzeldi. 7.Bölüm haydi gel. Super

Bilmiyorum ben uzun saçli kizi hiç sevmedim. Müstakbel esime rol arkadasi olaraktan kisa saçli kizi daha bir uygun buldum. 6.bölümde benim kiz yazarin saçini karistirmasiyla birlikte asik olma sürecine girdi sanirim. Bir de birsey sorucam ben Korece izledim. 6.bölümü o yüzden pek anlamadim. Kiz cenazeye gelicegini biliyor muydu? Eger bilmiyorsa o uzun saçli kiza yakistiramadim dalga geçmeyi. Kendisi sanki her konuda çok süper. Seçtigi nisanliyi da gördük. Zaten yazara alistim artik. Kiza her zaman eziyet çektiriyor. Kiz bir de ormana gitti vasakla bogustu. Benim gönlüm kisa saçli kizla yazardan yana. Uzun saçlinin gülmesi bile soguk geliyor bana.
Bir sey daha sorayim. Bir yeri daha anlamadim. Bu yazar, o uzun saçli kizla mi evliymis eskiden yoksa baska biriyle mi? Insan korece izleyince böyle oluyor iste. Biggrin
Biraz uzun bir yorum oldu sanirim. Smile

let it be...
(07-06-2010, Saat: 13:24)burcu choi yazdı:
Biraz uzun bir yorum oldu sanirim. Smile
Anlattigin için sag ol.Smile O zaman cenaze olayinda kizimin suçu yok. Iyi, yazarin uzun saçli kiza duygusu olmasin da varsin kisa saçliya da olmasin.
Bir de pekistirme amaçli soruyorum yoksa içim rahat etmeyecek. Su anda yazar iki kiza da birsey hissetmiyor degil mi?
Çok istiyorum izlemeyi.Tesekkürler.Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Kisa saçli kizi 1 ayda çok iyi tanidi,bir sey hisstemiyor.
Uzun saçli kizin sözünden ayrilmiyor o git demeden yazar asla gitmez ayni Full House'deki gibi. Ama burada sonu belli degil. Yani yazarin kime asik olacagi belli degil.
Bir ögrensekde içimiz rahat etse. Biggrin

let it be...
(07-06-2010, Saat: 13:34)adriyass501 yazdı: Çok istiyorum izlemeyi.Tesekkürler.Smile

Ben izliyorum ama galiba isler benim istedigim gibi gitmeyecek. Yazarla uzun saçli kiz olucak. Halbuki kisa saçliyla ne tatlilar beraber. Ama sen uzun saçliyi seviyorsan izle. Çünkü çok güzel bir dizi uzun saçli kiza ragmen. Ne de olsa içinde Ji Hwan'im var.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi