Yorumları: 488
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
60
begüm sen bu yukardaki yorumu serap ezgüyü izledikten sonra yazdin heralde.babasi prensesler gibi bakmis daha ne olsun,sevdigi adamda eksik kalsin zaten o baskasini seviyo ki,ne kadar abarttiniz su chaeyi ya jbgmu yeommu konusunda degil burda çildircam en sonunda
Yorumları: 19,013
Konuları: 908
Teşekkür Puanı:
784
Bence de Mehmet bu söylem biraz kötü olmus.Jang Hwa'da oldukça zarif bir bayan sonuçta.
Hakkınızı helal edin. ~
Yorumları: 483
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
100
tamam yaf allah alalh ben orda zaten onu kastetmedim ki yani janghwada güzel ama chaenin yaninda güzelligi belli olmuyo demek istedim.............zarif konusa gelince o egitimlerden chaede almistir ebru biz sadece janghwanin hayatini gördük ama chaeninkini görmedik belki chae janghwa gibi egitim almadi ama unutma janghwa ilerde önemli kisilere geceleri eslik edilecekmis gibi egitildi........bu yüzden janghwa chaeden zariflik konusunda chaede önde olabilir.
![[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]](http://img441.imageshack.us/img441/1531/emeesaygkl6bf4az2.gif)
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
Yorumları: 864
Konuları: 61
Teşekkür Puanı:
103
düsüncene saygi duyuyorum...
ama madam j.hwayi ayni kendi gibi zarif bir insan olarak yetistirdi...zaten bu zarafeti ögretmesinin sebebide seninde dedigin gibi bireylere geceleri eslik edebilmesi için... chae de bana göre çok zarif bir insan ama j.hwanin bu konuda biraz da olsa üstünlügü var ;)