yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chae Ryung (Chae Jung Ahn 채정안)
haklisin hilmi abi katiliyorum sanaSmile
ya arkadaslar bende mervemsi gibi düsünüyorum ne bileyim yani JBG bence evlenmek istemedi .. bu kadar sevdi daha sonra vaz mi geçseydi? tamam evlendi ama keske evlenmeseydi hepsi bay cho yüzünden jang-hwaya gidip o sölemedi mi?? neysemm
yanliz bu kadin çok güzel ve bayaa fotojenik:P:P
evet bende jbg ve janghwa askini bile bile evlendigi için sinir oluyorum..sevenlerin arasina girilmez ama birde su var bu kizda asiktiSmile
[/quote]

JBG ile Jang-hwa'nin evlenmemesinin sebebi Chae degil ki.Onlar zaten evlenmeyecekti.Chae uzun zaman JBG'yu bekledi ve ona hiçbir sekilde baski yapmadi...
[/quote]

iste kiday baksi seninde cevabin bu..hiç bir sekilde jang bogoyla jhan hwanin evlenmeme sebebini en basindan chae ryung olarak göstermemisken sen onu bi sebep olarak göstermisim gibi yazilar yaziyosun..

Mervemsi söyledigim su,Jbg ve Chae mutlaka birileriyle evlilik yapacaklardi.JBG ve Jang-hwa'nin evlenmesi olanaksiz hale gelince birbirleriyle evlendiler.JBG'nun Jang-hwa'ya olan askini biliyordu ama bu durum JBG'nun evlenecegi herhangibirisi içinde geçerli olacakti.JBG kiminle evlenirse evlensin,Jang-hwa'yi unutmaya çalisacakti.Bende bu yüzden Chae'ye sinir olmana gerek yok diyorum ( Chae'yi sevdigini biliyorum ).Hepsi bu...
ya ben en çok j.bogonun chaeye nasil evlenme teklifi ettigini merak ediyorum bu bölümle ilgili hiç resim yok mu?? yada replikleri hatirlayaniniz ??(biliyorum merak basa bela Biggrin Biggrin)
[Resim: cap00bz8.png]
Hakkınızı helal edin. ~
Her sekilde,her haliyle güzel.Tarifsiz bir güzelligi var.Tugba paylasimin için tesekkür ederiz...
hemserim çok tesekkürler eline saglikSmile bi insan hasta yataginda yatarken bile ancak bu kadar güzel olabilirHappy0064 ablacim senden de chae resmi görmek çok güzelSmile çok güzel bi resim eline saglik canimSmile
her haliyle dünya güzeli seçilir desek az kalirr
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi