29-01-2007, Saat: 18:02
su ana kadar gunboo için yaptiklari çok güzel özellikle 14. bölümün bana göre yildizi oydu onu korumasi onu içten içten sevmesi chaeyi daha da sevememe sebep oluyor
|
Chae Ryung (Chae Jung Ahn 채정안)
|
|
29-01-2007, Saat: 18:02
su ana kadar gunboo için yaptiklari çok güzel özellikle 14. bölümün bana göre yildizi oydu onu korumasi onu içten içten sevmesi chaeyi daha da sevememe sebep oluyor
29-01-2007, Saat: 21:17
ben zaten jang hwayi deil lady chea ryungu seviyom
![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
30-01-2007, Saat: 3:49
Ben Jang-hwa'yi da seviyorum ama,Lady Chae Ryung sevgim bambaska...
30-01-2007, Saat: 18:58
Yanilmiyorsam kiday baksi ben sadece onlarin askini bile bile onla evlendigi için sinir oluyorum dedim yani onu evlenmemeleri için bi SEBEP olarak ortaya koymadim.Ayricada her ne kadar sinir olsamda onu da seviyorum...
30-01-2007, Saat: 21:44
tamam biz sebep oldu damedik ama jang hwanin beni unut demesi sebep oldu bu evlenmeye bence
![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
30-01-2007, Saat: 23:11
arenal tasartir yazdı:tamam biz sebep oldu damedik ama jang hwanin beni unut demesi sebep oldu bu evlenmeye bence Çok dogru...
31-01-2007, Saat: 3:02
arenal tasartir yazdı:tamam biz sebep oldu damedik ama jang hwanin beni unut demesi sebep oldu bu evlenmeye bence kesinlikle katiliyorum bu evlilikte en masum olan chaedir bence jang-hwa israrla jang bogoyu reddetti beni unut dedi jang bogonun da evlenmesi gerekiyordu koskoca genel valinin örnek bi ailesi olmasi gerekirdi ve yillardir bitmek bilmeyen bir sevgiyle kendisini seven chaeye evlenme teklif etti en güzelini de yapti bence ondan iyi es bulamazdi
31-01-2007, Saat: 17:10
(Son Düzenleme: 06-09-2009, Saat: 18:13, Düzenleyen: ceren_yung.)
arkadaslar hala farkindaysaniz cha ryungu savunuyosunuz ben onu bi sebep olarak ortaya sunmadim ama kiday baksi bunu o sekilde yansitti sadece arada sinir oluyorum dedim jang bogoyu kendisiyle zorla evlendirdi demedim ki......aslinda verdigim cevap kiday baksi içindi..
31-01-2007, Saat: 21:23
(Son Düzenleme: 06-09-2009, Saat: 18:14, Düzenleyen: ceren_yung.)
mervemsi sen istedigini sebep koy koyma biz sana dioruz kiii jangbogo evlenmek istedi chea ryung deil daha o ikisini birlesmesini istiyo iyi izle....
01-02-2007, Saat: 0:18
*mervemsi* yazdı:oda gerçekten güzel bi kadin ama bazen ona kiziyorum jang hwa ve jang bogonun askini bile bile onunla evlenmesi aklima geldikçe ona sinir oluyorum Iste senin yazin Mervemsi.Ben degisik birsey yansitmiyorum ki.JBG ile Jang-hwa'nin evlenmeme sebebi Chae degil diyorum.Yani Chae'ye sinir olmana gerek yok diyorum.Ayrica sana Chae'yi sevmiyorsunda demedim.Ne burada ne baska yerde.Hem evlenmeyip ne yapsaydi? Sonuçta JBG Jang-hwa ile evlenemedi.Bu durumda tabi ki evlenir.Yani sonuçta ikisi de evlilik yapacaklar. |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|