07-04-2007, Saat: 23:16
ebru_yeom yazdı:uzaktan j.bogoyu izliyor
Canim çok tatli görünüyor.Saçlari da epeyce kisaymis burada.
Hakkınızı helal edin. ~
|
Chae Ryung (Chae Jung Ahn 채정안)
|
|
07-04-2007, Saat: 23:16
ebru_yeom yazdı:uzaktan j.bogoyu izliyor Canim çok tatli görünüyor.Saçlari da epeyce kisaymis burada.
Hakkınızı helal edin. ~
08-04-2007, Saat: 18:34
S_Ecrin yazdı:Ah Chae ah..Su güzellige asik olmayan erkek nere bakiyor bilmem zaten ona asik olmayan erkegin kafasindan tahta eksiktir... bence benim deil allah sükür ben ona asigim zaten......... ![]() ![]() Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız arenal tasartir yazdı:S_Ecrin yazdı:Ah Chae ah..Su güzellige asik olmayan erkek nere bakiyor bilmem Hilmi abi kiz elden gidiyor ![]() :icon_cool:
Denizler İmparatoru
14-04-2007, Saat: 22:51
canim benim nasi üzüldü bugün
jbg ona "lütfen beni kalbinizden çikarin" dedi yikildi yok ya yakistiramiyorum ben bu güzellige böyle karsiliksiz bi aski ah jbg görmüyosun gözünün önündeki su cevheri:icon_neutral:
NE GÜZEL GÜLÜMSEMIS.
![]() ![]() VE ISTE O BÜYÜK AN CHAEMIZ BABASINA JANG BO GO'YU SEVDIGINI VE BIR BASKASIYLA EVLENEMEYECEGINI SÖYLÜYOR. ![]() ![]() JANG BO GO'YA DIKIS DIKERKEN. ![]() JANG BO GO CHAE ILE KONUSMAYA GELIYOR.ONU KALBINDEN ÇIKARMASI IÇIN VE KENDINI ÇOK SEVEN BIRINI BULMASINI SÖYLEMEK IÇIN.AMA GÖNÜL ISTE SÖZ GEÇMIYOR CHAE DE ONU SONSUZA KADAR BEKLEYECEGINI, BIR GÜN KALBINDE KENDISINE DE YER AÇILACAGINI UMDUGUNU SÖYLÜYOR. ![]() JANG BO GO'NUN SÖYLEDIKLERINDEN SONRA O ODADAN ÇIKINCA AGLAMAYA BASLADI.CANIM BENIM ÜZÜLME SEN...
Hakkınızı helal edin. ~
Hakkınızı helal edin. ~
20-04-2007, Saat: 20:24
bu-il yazdı: Bu resmi görmemisim.Bu ne güzellik böyle.Gözlerim kamasti vallahi. ![]() ![]()
Hakkınızı helal edin. ~
21-04-2007, Saat: 16:36
23-04-2007, Saat: 20:55
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|