02-02-2012, Saat: 23:36
Güzelmis...

EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
ChanBaek'e aşık.
Begendiginiz Replikler
|
02-02-2012, Saat: 23:37
Ji Hoo sunbae'nin evlilik teklifi ve gitar çaldigi an bu kadar para yeter galiba diyisi de var
![]()
08-09-2012, Saat: 18:47
(01-03-2009, Saat: 20:20)fan of goong yazdı:(01-03-2009, Saat: 2:02)butterfly7 yazdı: 14.bölümde J.Pyo ve JanDi arasinda geçen konusma... Evet bu bölüm ve bu replikler çok hüzünlüydü. Gözlerim dolmuştu.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB
Jan Di: Woo Bin sunbae...
Woo Bin: Ben mi? der ve kendini işaret eder. ![]() Jan Di: F4 kadın olsaydı hangisiyle evlenmek isterdin? ![]() Woo Bin: Hiçbirini seçmezdim,ıssız bir adaya düşsem daha iyi.
20-11-2012, Saat: 16:15
Jan Di: Ne baş belasısın. Neden kendi mahallene dönmüyorsun?
Jun Pyo: Sana yabani yaşam tarzına ve özgürlüğe alışmak için eğitim gördüğümü söylemiştim. Jan Di: Hey, eve yemek yemeğe üstünü değiştirmeye falan şoförünle geliyorsun. Bunun neresi yabani hayat ve özgürlük? Jun Pyo: Uyumak. Geceleri burada kalıyorum. Geceleri bu ufacık odada rahatça ayaklarımı uzatamadan her çeşit böcekle beraber kalıyorum. Jan Di: Sana bunu kim yap dedi? Kimse senden bunu yapmanı istemedi. Hayatını heba etme. Jun Pyo: Bana sahiden söylemeyecek misin? Jan Di: Ne? Jun Pyo: Ben… Nerede… Bunu özenli hayatın…ya da özel hayatın hakkında endişelendiğimden yapmıyorum… Senin koruman gibiyim de ondan. Hey! Konuşmam daha bitmedi. ![]()
20-11-2012, Saat: 23:56
(13-08-2011, Saat: 3:55)boft yazdı: Son bölüm havuz sahnesinde Aynen benimde en sevdigim kisim burasi olmustum yaa kiyamam ![]()
21-11-2012, Saat: 0:19
(12-03-2009, Saat: 17:11)drydry yazdı: benim en sevdigim sahne ve repliklerden biri 5. bölümde; Bide burasi tabi ayh hepsone bitiyom yaa jun pyo nasil gelmisti ama yaa
20-12-2012, Saat: 23:30
(Son Düzenleme: 21-12-2012, Saat: 17:08, Düzenleyen: ö z g e ''''.)
Onca yaşanılandan sonra bu sözler gerçekten çok hoştu.
![]() Jan Di'nin mezuniyet balosunda, Woo Bin ile dans ederken; Her zaman bir adım arkamda olduğunu biliyorum. Yi Jung ile dans ederken; Her ne kadar soğuk ve huysuz davransan da gerçekte herkesten daha sıcak ve sadesin. Sanırım GaEul güzel bir aşk yaşadı. Teşekkürler. Ji Hoo ile dans ederken; Sanki Alice gibi harikalar diyarındayım. Acil durum zilini çalsam seninle karşılaşacağım bir gerçek. Bu nasıl da rahatlatıcı biliyor musun Sunbae? Bana cennetten yollanmış biri gibisin. Seni asla unutamam. Benim koruyucu meleğim. JiHoo Sunbae teşekkür ederim. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|