yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Begendiginiz Replikler
Güzelmis...Smile
EXO'yu çok seviyor.
ChanBaek'e aşık.
Ji Hoo sunbae'nin evlilik teklifi ve gitar çaldigi an bu kadar para yeter galiba diyisi de var Heart
(01-03-2009, Saat: 20:20)fan of goong yazdı:
(01-03-2009, Saat: 2:02)butterfly7 yazdı: 14.bölümde J.Pyo ve JanDi arasinda geçen konusma...Aglaelsalla..Begendigim degil üzüldügüm replikler..Bu konusma gerçeklesirken JanDI çok üzgün ve agliyordu...J.Pyo ise son derece umursamaz,JanDi'yi önemsemez davraniyordu...Aglaelsalla

JanDi: Merhaba.Ben geldim.

J.Pyo: Iyi.Neden buradasin?

JanDi: Baban hakkindaki haberleri duyduktan sonra endiselendim.

J.Pyo: Saol.Eee...o kadar yolu bunu söylemek için mi geldin? Bütün söylemek istedigin bu mu?

JanDi: Ne?

J.Pyo:Gördügün gibi çok iyiyim ve biliyorsun ben çok mesgul biriyim.Simdi biliyorsun sadece git.Beni merak etmene gerek yok.

JanDi konusmaz saskin bir halde,üzgün :'(

J.Pyo: Ne? Artik söyleyecek baska birseyin yok mu?

JanDi: Gerçekten...böyle mi hissediyorsun?

J.Pyo: Ne istiyorsun?...üzgünüm..Affet beni, geri dönecegim...Bu kelimeleri mi bekliyordun?...''Affet beni''...''Hemen dönerim bekle beni''...

JanDi: Bunu neden yapiyorsun?

J.Pyo: Gerçeklerle hesaplasmaya basladim.

JanDi: Anladim. Simdi sonunda anladim. Beni tanimiyormus ve beni görmek istemiyormus gibi davraniyorsun...bak hepsi gerçek....Peki ben senin için neyim..

J.Pyo Jandi'nin sözünü kesti ve..

J.Pyo:
Sadece silmek istedigim bir leke.

JanDi: Çok acimasizsin Goo Jun Pyo.Gerçekten acimasiz.

J.Pyo: Hayir.Ben her zaman böyle bir insandim.Sadece öyle degilmisim gibi davraniyordum.

JanDi: Gidiyorum.Kendine iyi bak.

J.Pyo: Sadece kendin için endiselen.

Dedi ve Jandi'den önce çekip gitti köprüden...Aglaelsalla...JanDi'de agladi, üzüldü Aglaelsalla

Ay ay ayAglama Bu çok hüzünlü ya... Bu Jun Pyo ne kadar kalpsiz bir adam azindan bazen öyle hisssettiriyor bana

Evet bu bölüm ve bu replikler çok hüzünlüydü. Gözlerim dolmuştu.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Jan Di: Woo Bin sunbae...
Woo Bin: Ben mi? der ve kendini işaret eder. Smile
Jan Di: F4 kadın olsaydı hangisiyle evlenmek isterdin? Smile
Woo Bin: Hiçbirini seçmezdim,ıssız bir adaya düşsem daha iyi.

Jan Di: Ne baş belasısın. Neden kendi mahallene dönmüyorsun?
Jun Pyo: Sana yabani yaşam tarzına ve özgürlüğe alışmak için eğitim gördüğümü söylemiştim.
Jan Di: Hey, eve yemek yemeğe üstünü değiştirmeye falan şoförünle geliyorsun. Bunun neresi yabani hayat ve özgürlük?
Jun Pyo: Uyumak. Geceleri burada kalıyorum. Geceleri bu ufacık odada rahatça ayaklarımı uzatamadan her çeşit böcekle beraber kalıyorum.
Jan Di: Sana bunu kim yap dedi? Kimse senden bunu yapmanı istemedi. Hayatını heba etme.
Jun Pyo: Bana sahiden söylemeyecek misin?
Jan Di: Ne?
Jun Pyo: Ben… Nerede… Bunu özenli hayatın…ya da özel hayatın hakkında endişelendiğimden yapmıyorum… Senin koruman gibiyim de ondan.
Hey! Konuşmam daha bitmedi. Smile

(13-08-2011, Saat: 3:55)boft yazdı: Son bölüm havuz sahnesinde
Jan Di:Bunu hatirliyor musun?
Jun Pyo:Nedir bu?
JD(kolyeyi uzatarak):Bunu hatirlamiyor musun?
JP:JJ.Bunu nasil bilebilirim?
JD:Geri verecegim.Geri al.
JP:Neden böyle bir seyi alayim ki?Ondan kurtulmak istiyorsan,kendin at.(Kolyeyi verir.)
JD:Tamam.(Ve kolyeyi havuza atar.)Goo jun pyo.Bir sey daha soracagim,sadece bir soru daha...
JP:Neymis o.
JD:Yüzme biliyor musun?
JP:Yüzme mi?Ben yüzmem.
JD:Yüzemez misin yoksa,yüzmez misin?
JP:Çocukken kötü bir tecrübe geçirdim.O yüzden yüzmem.Hiç yüzmedim.
JD:Hayir.Yüzmeyi biliyorsun.
JP:Nesin sen?Benim hakkimda gevezelik edebilecegini mi saniyorsun.
JDBiggrinünyada hiçbir seyden korkmazsin ama böceklerden korkar,titrersin.Esini birinin incittigini görmektense kaburgalarinin kirilmasini yeglersin.Sen özenli ve özel arasindaki farki bilmeyen bir aptalsin.38. paralelin tren rayi oldugunda israr edersin.Çocuklar söz konusu olunca deliye dönersin.Ama baba olmak istersin.Oglunla çikip yildizlari izleyeceksin.Sen yalniz ama,sevgi dolu birisin.
JP:Kim oldugunu saniyorsun?
JD:Bu sensin,Goo Jun Pyo.
JP:Sana maksadini sordum.
JD:Söylüyorum.Adim...
VEE HAVUZA KENDINI BIRAKIVERIR.EN ÇOK SEVDIGIM VE EN ÇOK AGLADIGIM BU SAHNEYI YÜZLERCE KEZ IZLEDIM.BU SAHNEDE GÖZÜ DOLMAYAN YOKTUR HERHALDE.VE ARKASINA KOYDUKLARI MÜZIK DE ÇOK GÜZELDI.

Aynen benimde en sevdigim kisim burasi olmustum yaa kiyamam Sad
(12-03-2009, Saat: 17:11)drydry yazdı: benim en sevdigim sahne ve repliklerden biri 5. bölümde;
Jan Di'yi okul arkadaslari bisikletten düsürdükten sonra yine bulamaç haline getirdiklerinde Jan Di yere düser ve içinden söylenir....

J.D; kimse gelmeyecek,kimse bana yardim etmeyecek, keske bana yardim eli uzatacak biri olsa....
Bu arada tek kurtaricisi Jii Hoo'yu düsünmektedir

.....veeee bi anda "Defolun" diye bagiran bir ses.....Allahrazi

J.D; Gu Jun Pyo...

Gu Jun Pyo bütün o veletleri bi güzel pataklar egilir Jan Di'ye
sarilir

J.P; beyanee (üzügünüm)Aglaelsalla

Jan Di'yi kucaklar... Ve...

J.D ; Ben degildim, gerçekten ben degildim

J.P ; Umrumda degil konusmaya çalisma

J.D ; Hala bana inanmiyorsun degil mi?

Öfkeli Onay J.P ; Yalnizca sana inaniyorum

Jan Di, Jun Pyo'nun gögsünde hüngür hüngür aglar... Gu Jun Pyo Jan Di'nin yaralarini kendi elleriyle temizler...

Bide burasi tabi ayh hepsone bitiyom yaa jun pyo nasil gelmisti ama yaa
Onca yaşanılandan sonra bu sözler gerçekten çok hoştu. Rolleyes

Jan Di'nin mezuniyet balosunda,
Woo Bin ile dans ederken; Her zaman bir adım arkamda olduğunu biliyorum.
Yi Jung ile dans ederken; Her ne kadar soğuk ve huysuz davransan da gerçekte herkesten daha sıcak ve sadesin. Sanırım GaEul güzel bir aşk yaşadı. Teşekkürler.
Ji Hoo ile dans ederken; Sanki Alice gibi harikalar diyarındayım. Acil durum zilini çalsam seninle karşılaşacağım bir gerçek. Bu nasıl da rahatlatıcı biliyor musun Sunbae? Bana cennetten yollanmış biri gibisin. Seni asla unutamam. Benim koruyucu meleğim. JiHoo Sunbae teşekkür ederim.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi