yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Begendiginiz Replikler
Yi jung Gaeul a sen iyi bir kizsin bense kötü biriyim dedidiginde Gaeul iyi kizlarin iyi erkeklerle birlikte olmasi gerektiginide nereden çikardin gibi bir söz söylemisti orada iste kore dizilerinden hayata dair gerçek bir söz dedim Smile
Ben 2. bölüm de jun pyo jan di’yi kaçirip bastan asaga degisitrdiginde aynasinin karsisina geçip ;
Jun pyo --Sen bile sasirdin degil mi?
Gördün para,çirkin ördek yavrusunu bile bir kartala dönüstürebiliyor.
Jan di – Kugu degil miydi o?
Demesi çok komikti burda kopmustum
Aslinda jun pyo hep yaptigi sey atasözlerini hep yanlis söylüyor
sise çevirmece oynarken jandi Woobin e Sen bir kiz olsaydin f4 ten kime asik olurdun diye bir soru sormustu
sanirim wobin söyle bir cevap verdi
hiçbirini seçmezdim issiz bir adaya düssem daha iyi (arkadaslarini kastederek) Ben merkezli (Jun pyo) üç boyutlu(Jii hoo) kazonova (Yi jung) arkadaslari bu cevap üzerine üstüne atlamislardi ayrica jii ho nun yi jung u öpmeside çok komikti
hatirlamiyorum bir bölümdede jun pyo havuza düsüp bogulmus numarasi yapti
jandi de ona nefes verdi 2.verirken o uyandi jandinin onavurdugu sahnede o dayak atisina koptum resmenSuper:atkilinc:
yoon ji ho
shin ceang
shin
geum jan di
go jun pyo
yul
mika
hiro
ızawa riko
f4
minyoran
resim koyardım ama bilmiyorum

ayrica 19.bölümde jun pyoyla nisanlisi alisveris yaparlar
jun pyo:neden burdayiz der?
nisanlisida:güler kaybedenin çenesi kapali durur bahsi unuttunmu? bugün benim kölem olmayi kabul ettin
jun pyo:ne zaman ettim der
nisanlisida:sözünün arkasinda durmayan kisilerden nefret ederim SEN HIÇ ERKEKLERIN SÖZÜNÜN SARISIN KADINLAR KADAR GÜZEL OLDUGUNU DUYDUNMU?
jun pyo:ERKEKLERIN SÖZÜNÜN SARISIN KADINLAR KADAR GÜZEL OLDUGUNUmu?
nisanlisi:konusma sadece beni takip et
jun pyoda:oh!haha bumu der ama orda koptum biseyi anlamadi
yoon ji ho
shin ceang
shin
geum jan di
go jun pyo
yul
mika
hiro
ızawa riko
f4
minyoran
resim koyardım ama bilmiyorum

Bir de 19. bölüm de bir replik vardi.
Yi Jung'un Babasi:Sizin adiniz Ga Eul'dü degil mi? Istedigimiz kadar vaktimiz var, afiyet olsun. Buranin ördegi muhtesemdir.
Ga Eul: Tesekkürler.
Yi Jung: Ga Eul'dan hoslanmis görünüyorsun.
Yi Jung'un Babasi: Tabikii Ga Eul gibi sirin genç bir bayandan nasil hoslanmam.
Yi Jung: Sana benzemis olmaliyim, baba. Annesi hastehanede ama oglu onunla olmak yerine bir bulusmaya gidiyor. Karin yasasa da ölse de bu seni ilgilendirmiyor ama genç bir bayanla yedigin ördekle ilgileniyorsun. Soyunu inkar edememek bu olmali, degil mi?
Yi Jung'un Babasi: Ailemiz hakkindaki seyleri sonra konusalim.
Yi Jung: O zaman ne hakkinda konusalim. Bu bayandan hoslanmisa benziyorsun, onu sana vermeli miyim?
Ga Eul: Yi Jung sunbae.
Yi Jung: Neden çok resmi ve saygilisin? O senin bir önceki kiz arkadasinla ayni yaslarda. Sen ne düsünüyorsun Ga Eul? Babam senin için iyi mi?
(Bu arada Ga Eul Yi Jung'un yüzüne bir bardak suyu firlatmisti.)
Ga Eul: Lütfen affedin. (Sonra da gitti.)
Yi Jung'un Babasi: Bugün siniri astin oglum, dedi ve gitti. Yi Jung'un yüzü görülmeye degerdi. O zaman ona çok kizmistim. Sonra bir sürü içki içti ve kapiyi açamadi. O arada Ga Eul geldi kapiyi açti onu içeri getirdi. Aralarinda yine bir konusma geçti. Ga Eul giderken Yi Jung elinden tutup onu durdurdu.
Yi Jung:Ben onu aglatabilirim. Ben korktum. Babam gibi, annem gibi. Bu çocuk benim yüzümden aglayabilir. Bense kaçarim. (Sonra elini birakti.)
I'm Sorry I Love You Fan Club
So Ji Sub Fan Club Im Soo Jung Fan Club

[Resim: qsjzohedn76bv9gjae2t.gif]
(25-05-2009, Saat: 17:39)Choi Han Kyul yazdı: Bir de 19. bölüm de bir replik vardi.
Yi Jung'un Babasi:Sizin adiniz Ga Eul'dü degil mi? Istedigimiz kadar vaktimiz var, afiyet olsun. Buranin ördegi muhtesemdir.
Ga Eul: Tesekkürler.
Yi Jung: Ga Eul'dan hoslanmis görünüyorsun.
Yi Jung'un Babasi: Tabikii Ga Eul gibi sirin genç bir bayandan nasil hoslanmam.
Yi Jung: Sana benzemis olmaliyim, baba. Annesi hastehanede ama oglu onunla olmak yerine bir bulusmaya gidiyor. Karin yasasa da ölse de bu seni ilgilendirmiyor ama genç bir bayanla yedigin ördekle ilgileniyorsun. Soyunu inkar edememek bu olmali, degil mi?
Yi Jung'un Babasi: Ailemiz hakkindaki seyleri sonra konusalim.
Yi Jung: O zaman ne hakkinda konusalim. Bu bayandan hoslanmisa benziyorsun, onu sana vermeli miyim?
Ga Eul: Yi Jung sunbae.
Yi Jung: Neden çok resmi ve saygilisin? O senin bir önceki kiz arkadasinla ayni yaslarda. Sen ne düsünüyorsun Ga Eul? Babam senin için iyi mi?
(Bu arada Ga Eul Yi Jung'un yüzüne bir bardak suyu firlatmisti.)
Ga Eul: Lütfen affedin. (Sonra da gitti.)
Yi Jung'un Babasi: Bugün siniri astin oglum, dedi ve gitti. Yi Jung'un yüzü görülmeye degerdi. O zaman ona çok kizmistim. Sonra bir sürü içki içti ve kapiyi açamadi. O arada Ga Eul geldi kapiyi açti onu içeri getirdi. Aralarinda yine bir konusma geçti. Ga Eul giderken Yi Jung elinden tutup onu durdurdu.
Yi Jung:Ben onu aglatabilirim. Ben korktum. Babam gibi, annem gibi. Bu çocuk benim yüzümden aglayabilir. Bense kaçarim. (Sonra elini birakti.)

Sahneyi çok güzel anlatmissin. gözlerimde canlandi birdenAglama Yüregine saglik
özümcüm harikasin diziyi bastan izledim sanki okuduklarim gözümde canlandi özlemisim Sad
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

(28-05-2009, Saat: 16:55)ruhsuzelma yazdı: özümcüm harikasin diziyi bastan izledim sanki okuduklarim gözümde canlandi özlemisim Sad
Sarhos çok özledim yaa
MinozM
uzak kaliyorum burdan sinav yüzünden ama her gün müziklerini dinliyorum ilk 5 bölümü telefonuma attim sikildigimda tekrar tekrar izliyorumSmile

coffee princeden sonra beni en çok etkileyen dizi

Smile
&&&&THE DEVİL FAN CLUP&&&&&'Boys Over Flowers Fan Club'
>>..Lee Min Ho Fan Club..<<~Coffee Prince Fan Club~ My Girl Fan Club ^^ ^###Goo Hye Sun Fan Club###^ ////////GONG YOO FAN CLUP\\\\\
So Yi Jeong ♥ Chu Ga Eul - Soeulmates
My Fair Lady Fan Club / My Fair Lady Sevenler Kulübü

Hizmetçi kiz yanlislikla çayi devirir.Jun Pyo farkina bile varmaz.
Kahya da kizi hemen kovacagini söyler.

Gu Jun Pyo:
"Kahya Lee,gerçekten çok zor begeniyorsunuz."

Gu Jun Pyo bunu deyince kirilmistim gülmekten.
(14-06-2009, Saat: 18:13)lady yoon yazdı: Hizmetçi kiz yanlislikla çayi devirir.Jun Pyo farkina bile varmaz.
Kahya da kizi hemen kovacagini söyler.

Gu Jun Pyo:
"Kahya Lee,gerçekten çok zor begeniyorsunuz."

Gu Jun Pyo bunu deyince kirilmistim gülmekten.

ah ewt bu sahnede bende çok gülmüstüm :d hatta disarda firtina varken ''bugün hava çok güzel'' demisti BiggrinBiggrin

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi