yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
(26-07-2011, Saat: 21:28)ßadqiirL_o5 yazdı: Cheko, ne güzel sey paylastin öyle ya. cry
Bu cocuklari kacirip, bir odaya tikicaksin. Sonra videolarini izleteceksin, birbirlerine söyledikleri sözleri falan okuyacaksin, iki dakikaya ne küslük kalir ne de baska birsey. Biggrin

Ne dersin yapalim mi hysterical ...

Sen Yoochun'dan basla, bende Junsu'dan, birer birer hepsini bir araya toplariz Biggrin

Bu sözler asla yalan olamaz, bir anlik söylecek seyler degil ... Eminim ki onlarin kalbinde bir yerde hala yankilaniyor bu sözler.

Ama derinlerde iste ... Deseleyip çikarmak gerek. Acitarak ...

Aciyacagindan korktuklari için sanirim, herseyin üzerini bir tebessümle kapatmalari.

Derinlerde ... Birgün bulacaklarina inaniyorum ben. Bulup çikaraçaklarinada!

Baksana, simdiden özlediklerini itiraf ettmeye basladilar. Ilk adimlar bunlar ...

Biz daha yolun basindayiz ; ) Daha kilometrelerce yol var önümüzde. Birlikte asacagimiz ...
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡

Twitter
Ilerde HoMin ikilisinden " sm ALLAH belani versin" agitlari falan duyar miyiz acaba? Zuhaha
2 yil geçti gitti. Ve 2 yil sonunda gelen tweetler.
Hiç kolay olmayan sözler. Özlemle bas edemezler.
Yavas yavas çözülecekler. Bekleyelim ve görelim. ^^

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
(26-07-2011, Saat: 21:40)Cheko yazdı:
(26-07-2011, Saat: 21:28)ßadqiirL_o5 yazdı: Cheko, ne güzel sey paylastin öyle ya. cry
Bu cocuklari kacirip, bir odaya tikicaksin. Sonra videolarini izleteceksin, birbirlerine söyledikleri sözleri falan okuyacaksin, iki dakikaya ne küslük kalir ne de baska birsey. Biggrin

Ne dersin yapalim mi hysterical ...

Sen Yoochun'dan basla, bende Junsu'dan, birer birer hepsini bir araya toplariz Biggrin

Bu sözler asla yalan olamaz, bir anlik söylecek seyler degil ... Eminim ki onlarin kalbinde bir yerde hala yankilaniyor bu sözler.

Ama derinlerde iste ... Deseleyip çikarmak gerek. Acitarak ...

Aciyacagindan korktuklari için sanirim, herseyin üzerini bir tebessümle kapatmalari.

Derinlerde ... Birgün bulacaklarina inaniyorum ben. Bulup çikaraçaklarinada!

Baksana, simdiden özlediklerini itiraf ettmeye basladilar. Ilk adimlar bunlar ...

Biz daha yolun basindayiz ; ) Daha kilometrelerce yol var önümüzde. Birlikte asacagimiz ...

Yapalim Cheko. Saka maka böyle birsey yapsak onlar icin cidden cok yararli olur. Buna inancim tam. Sarilirlar birbirlerine, öpüsüp, koklasirlar, bizde onlarin o hallerine bakarken salya sümük aglariz. hysterical

Hey gidi hey. Bunlarida düsünür oldukya.. daha neler gelecek basimiza kim bilir. Biggrin

InsAllah o ilk adimlarin devami gelir Cheko'm. Herkes bunu gönülden umut ediyor. Ah ah.. O 5 melegi tekrar ayni sahnede görmek ne kadar güzel olurdu. Sarhos

@Eso,

Ismail YK'nin "Allah belani versin" sarkisi geldi aklima sen öyle deyince. hysterical Biz bu Lee So Man'a YK'nin sarkilarini dinleterek iskence yapalim aninda kul köle olur be bize. hysterical Sonra vur patlasin, cal oynasin.. DBSK tekrar 5 kisi olarak sahnelerde tey tey. Happy0064
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Aslinda onlari bir odaya kapatma fikri hiç fena degil. Zuhaha Ama yanlarina nüfus cüzdanlarini da alsinlar. Hazir onlari bulmusken, lazim olacak. Abaza

Onlar beraber olsaydi da, biz de aglasaydik.... cry
♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin
I'm Proud To Be Cassiopeia!
(26-07-2011, Saat: 22:05)dadl_u yazdı: Aslinda onlari bir odaya kapatma fikri hiç fena degil. Zuhaha Ama yanlarina nüfus cüzdanlarini da alsinlar. Hazir onlari bulmusken, lazim olacak. Abaza

Onlar beraber olsaydi da, biz de aglasaydik.... cry

Koyun can, kasap et derdinde. Nikah mi kiyacaktin cocuklara Nüv? hysterical Rengin gitmis yine, aylik renk degistiriyorsun ha. Biggrin

Belki bir gün o günleri görebiliriz. Düsünsenize sabah kalkiyoruz ve "DBSK 5 üye olarak tekrar dönüyor" basliginda bir haberi okuyoruz. Yer yerinden oynardi muhtemelen. Hele bizim bu fan club.. hayal bile edemiyorum. Biggrin

Bigeast____ ~ Cassiopeia

Pic] JYJ NII 365 Calender

[Resim: sycop.jpg]

[Resim: sycop1.jpg]

[Resim: sycop2.jpg]

[Resim: sycop3.jpg]
Bigeast____ ~ Cassiopeia

[Resim: sycop4.jpg]

[Resim: sycop5.jpg]

[Resim: sycop7.jpg]