26-07-2011, Saat: 13:13
Konuyu Oyla:
|
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
|
|
26-07-2011, Saat: 13:15
Jaejoong’un Khan News Röportaji
![]() Khan New Kim Jajeoong ile yakin zamanda bir röportaj yapti. Röportajda “Protect the Boss “öncesi ve hazirliklari ile Jajeoong’un drama yüzünden yüzlesmek zorunda oldugu endiseler konusuldu. Asagida Khan News’den çevrilmis makale yer almaktadir: Tüm gününü “Protect the Boss1 çekimlerinde geçirdigi için yemek yemek için bile zaman bulamiyor. Fakat zaten pek de istahinin yerinde olmadigini söylüyor. Jaejoong bir sarkici olarak imajini sürdürse de bu bir dramada ilk oyunculuk deneyimi olacak. Bu yüzden oldukça gergin. 3 Agustos Jaejoong’un “Protect the Boss” daki ikinci nesil is adami Cha Muwon olarak ilk çikisini yapacagi gün. Jaejoong “Heaven’s Postman” filmi ve Japon dramasi “Sunao Ni Narenakute,” da oynamis olsa da bu ilk Kore dramasi bu yüzden bir dramada ilk oyunculugu olarak kabul edilebilir. Jaejoong, “JYJ Dünya Turu esnasinda, dramanin senaryosunu okuyordum ve onun çok eglenceli oldugunu düsündüm. Yazarlar normalde çok ciddi olan bir isi komik bir seye dönüstürmüstü. Ayrica her karakterin dramaya hayat veren kendine özel rolü olmasi hosuma gitti.” “Protect the Boss” önce otlakçi olan ama sonra samatasiyla is endüstrisinde çalismaya baslayan aktrist Choi Kanghee tarafindan canlandirilan, baskahraman Eunsol etrafinda dönüyor. Jajeoong’un rolü Cha Muwon biraz sersem ama ayni zamanda bir “chadonam” (soguk ve sik bir sehir adami). Karakteri biraz “Secret Gardan”dan Joowon ve “The Greatest Love”dan Dok Gojin arasinda. Bu yüzden Jaejoong bilerek bu dramalari izlememis. Bunun yerine “Mutt Boy” filmini birçok kez izlemis. Deneyimli aktörlerden Kim Babsoo’yu, su siralar sitcom “all My Love” da oynuyor, birçok kez izledikten sonra filmde gördügü rollere benzer roller denek istedigini düsünmüs. Yoochun Jaejoong’un JYJ’de arkadasi, “Sungkyunkwan Scandal” ve “Miss Ripley” olarak iki daramda oynadigi için Jajeoong’un sanbae’si durumunda. “Yoochun’dan daha iyi olabilecek miyim diye birçok soru aliyorum. Bu, tabi ki, benim için çok baski yaratiyor, fakat Yoochun benim için sunbae. Yoochun dramalari çekerken, “ölümcül bir program” ile bas ediyordu. Bu yüzden Yoochun bana dedi ki, ‘Hyung, simdi ölme sirasi sende’.” Kim Jajeoong ayrica yönetmen olarak da yeteneklerini gösterdi. JYJ Dünya Turu 2011’de ve Son Yeonjae’nin ritmik jimnastik sovunda yönetmenlik yetenegini herkese gösterdi. Çünkü kendiside sahnede performans yapan bir sarkici oldugundan performans için birçok farkli sey ortaya koyabildi. Jaejoong için yeteneklerini gösterebilecegi birçok farkli firsat da olsa, hala üzgün. Bu üzüntüye diger JYJ hayranlari da sahipler. Çünkü diger sarkicilar gibi özgürce sarkilarini gösteremiyorlar. Jaejoong, “Sarkici olarak aktivitelerimiz ile ilgili birçok mesele olsa da kabullenmeye ve problemleri çözmeye çalistik. San eseri baska alanlari, oyunculuk ve müzikaller gibi, deneme sansimiz oldu ve tecrübelerden çok sey ögendik. Yasadikça sakli yeni yeteneklerimi kesfetmenin eglenceli olduguna inaniyorum. Küçük bir sey dahi olsa eger onda bir mutluluk buluyorsam, diger insanlarin da mutlu bir sekilde izlemesini saglayabilirim.” Kaynak: [email protected]
26-07-2011, Saat: 15:13
JYJ’in Jaejoong’u ‘Protect the Boss’daki Sunumu Ile Göz Alici Bir Performans Sergiledi!
![]() JYJ’in Jaejoong’u “Protect the Boss”daki sunum sahnesini etkileyici bir biçimde canlandirarak oyuncu ve ekip arkadaslarini saskina çevirdi. “Finans dünyasi prensi” olarak göz önünü aldigimizda Jaejoong merkezin yöneticisi ‘Cha Moo Won’ rolünü oynuyor. Temmuz ortasinda kaydedilen bir sahnede bir toplantida profesyonel bir sunum yapmasi gerekiyordu. Söyleyecegi yazi tanidik olmayan profesyonel terimler içermesine ragmen Jaejoong tüm bos zamaninda bunlari anlamak için çaba gösterdi. En sasirtici olani yönetmen Son Jung Hyun isaretine kadar hiç hata yapmamasiydi. Bir yetkili söyle dedi, “Jaejoong kendi yönettigi dünya turunu tamamladiktan sonra ekipten bir alkis aldi. Ayni tutku ve samimiyet bu dramada da yansidi.” ‘Protect the Boss’ 3 Agustosta yayinlanmaya baslanacak. Kaynak: [email protected]
26-07-2011, Saat: 15:46
(Son Düzenleme: 26-07-2011, Saat: 15:50, Düzenleyen: ceren_yung.)
Alıntı:Insanlar benim aptal oldugumu söyleyebilirler...Ancak ben onlari uzun bir süreden sonra özledim. Bence herkesin bekledigi bir twitterdi. Jae hep üstü kapali bassetti onlardan ama bu sefer adlarini yazdi. Sen gerçek bir meleksin bunu herkes biliyor. Kimse sana aptal diyemez eger onlari sevmek aptalliksa hepimiz aptaliz çünkü bizde sizi seviyoruz. ![]() No wonder, we are team of dream!
seni seviyorum -özgü ehe
»» TVXQ! «« ♥ Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu ayrı olarak geçirdiğimiz son yıl dönümü olsun...
26-07-2011, Saat: 15:55
(26-07-2011, Saat: 15:46)ceren_yung yazdı:Alıntı:Insanlar benim aptal oldugumu söyleyebilirler...Ancak ben onlari uzun bir süreden sonra özledim. Ceren, masaya vurdu yumrugunu. Dagilin gencler. Alıntı:JYJ’in Jaejoong’u ‘Protect the Boss’daki Sunumu Ile Göz Alici Bir Performans Sergiledi! Beklenen bir seydi. Yaptiklari her isi cok önemsiyorlar ve ellerinden gelen herseyi yapiyorlar basarili olmak icin. Bunlari yaparken tabii sagliklarina dikkat etmeyi unutuyorlar. (Bkz: Yuchun) Umarim Jae bunu yapmaz. Cok kizarim cok. Alıntı:Çalisanlardan JYJ’nin Yeni Klibi Ile Ilgili Twitter Yazisi Islerin yolunda gidiyor olmasina sevindim. Albümü merakla bekliyorum. Gelisimin sanina ne güzelde oldu bu. Birde o araba ne kadar güzelmis öyle. Benim olmali o benim.
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
26-07-2011, Saat: 16:06
Benide ekler misiniz?
İmzanız 400*103 piksel boyutlarını aştığı için silinmiştir.
26-07-2011, Saat: 17:46
26-07-2011, Saat: 18:49
Daha öncede söylemistim. Neden klip çekmiyorlar diyip diyip duruyordum ama sonra bi soru takildi aklima.
"Klibi nerede yayinlayacaklar?" Kim Jae Joong is coming to TURKEY Ve ben gidiyorum. ^^ 3 yıllık hasret bitiyor. ^^
26-07-2011, Saat: 21:08
Cassiopeia oldugumuzu asla unutturmayacak sözler ...
![]() ![]() Sizin ayaklariniza çelme takarak düsürmek istediklerinde, elinizden tutup kaldirmak için variz biz ... Nerede ve nasil olursaniz olun ... Sizi Seviyoruz! ♡
26-07-2011, Saat: 21:28
(Son Düzenleme: 26-07-2011, Saat: 21:38, Düzenleyen: ßadqiirL_o5.)
Cheko, ne güzel sey paylastin öyle ya.
Bu cocuklari kacirip, bir odaya tikicaksin. Sonra videolarini izleteceksin, birbirlerine söyledikleri sözleri falan okuyacaksin, iki dakikaya ne küslük kalir ne de baska birsey. Ayirabiliyorsa ayirsin SM ondan sonra.
Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

![[Resim: isem.jpg]](http://img713.imageshack.us/img713/5915/isem.jpg)
Spoiler![[Resim: 20110722012001210000010.jpg]](http://img402.imageshack.us/img402/6269/20110722012001210000010.jpg)
![[Resim: ra8bq.jpg]](http://img42.imageshack.us/img42/5318/ra8bq.jpg)

Birde o araba ne kadar güzelmis öyle. Benim olmali o benim.

![[Resim: unled1oz.gif]](http://img600.imageshack.us/img600/4026/unled1oz.gif)