yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.82/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[동방신기] DBSK, TVXQ, THSK Fan Club 4 / DBSK Sevenler Kulübü 4 » Turkish Cassiopeia ♥
[Trans] 110725 JYJ Twitter DEVAM

(Junsu) Hyung bunu biliyorsun degil mi?? Bu Dünya'da senin gibi bir baskasi daha yok...?? (Not: Bunu sanirsam Jae'ye söylüyor.)

(Jaejoong) Bir kiz arkadasa ihtiyacim oldugunu düsünmüyorum^^ Bunu dünkü cekimden sonra ilk defa uzun bir süre düsündüm ve sizlere sahipken birseylerin eksik oldugumu hissetmedim^^ Bana cok güc veriyorsun Junsu^^ Her zaman birlikte olacagiz, yanimda oldugunuz icin tesekkürler."

----------------------------------------------------------

@Nüveyba, bunu sanirsam hic bir zaman bilemeyecegiz canim. Takii hepsi özgürlüklerine kavusup konusuncaya kadar.^^ Onlarin arasinda pek cok sey oldugu konusuluyor. Elbette bu olaylar ortasinda ordan oraya sürüklenmek aralarindaki bazi ipleri koparmis olmali dogal olarak. Ki tartismis yada kavga etmis olabilirlerde, bu da arkadaslar arasinda sikca yasanan dogal olaylardandir. Bana göre onlarin arasindaki tek sey suan SM sirketidir. Birbirlerini hala seviyorlar ve özlüyorlar, bu cok belli. Angel
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Aman Allah'im. Ya ben bu adami bosuna sevmiyorum ya!
Jae Joong dürüstlügüne hayranim, iste bu yüzden "Kahraman Yüreksin!"

Kim Jae Joong is coming to TURKEY

Ve ben gidiyorum. ^^
3 yıllık hasret bitiyor. ^^
Gerçekten harika bir sayfa ~_~ DBSK hakkinda hemen hemen hersey var! Muhtesem !^^ Eger üye olunuyorsa üye listesine beni de yazin lütfen Smile Kalp
(25-07-2011, Saat: 22:12)A M A R I yazdı: Gerçekten harika bir sayfa ~_~ DBSK hakkinda hemen hemen hersey var! Muhtesem !^^ Eger üye olunuyorsa üye listesine beni de yazin lütfen Smile Kalp

Listeye eklendiniz, Güzel ailemize hosgeldiniz Onay
T h e r e ' s n o t o m o r r o w // ♡

Twitter
(25-07-2011, Saat: 22:12)A M A R I yazdı: Gerçekten harika bir sayfa ~_~ DBSK hakkinda hemen hemen hersey var! Muhtesem !^^ Eger üye olunuyorsa üye listesine beni de yazin lütfen Smile Kalp

Muhtesem ailemize hosgeldin Amari. : OpucukYok böyle bir fan, bulamazsin baska yerde. Abaza

[Vid] 110723 Stalking Jaejoong

Arriving to the beauty salon

http://www.youtube.com/watch?v=kF62AhP3E...r_embedded

Going out of the beauty salon

http://www.youtube.com/watch?v=hiXE8ZSKM...r_embedded

--

[Vid] All About JYJ – Anan Magazine Shooting

http://www.youtube.com/watch?v=xMy4ditTL...r_embedded
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
cassiopeia listesinde yerimi almak istiyorum Smile ekler misiniz?
<3 BEAST is the BEST <3 I'm the JOKER <3
(26-07-2011, Saat: 12:30)joker-dj yazdı: cassiopeia listesinde yerimi almak istiyorum Smile ekler misiniz?

Ailemize hosgeldin.Onay

-----

Jaejoong'un Tweetleri üzücü.Sad Ben aslina bakarsaniz kavga ettiklerini düsünüyorum. Ortada bir sirket bile olsa bu görüsmelerine engel degil.
Eso'mun paylastigi haberde gerçekten her seyi iyi açikliyor. Cassiopeia'yi Koreden soguttular zaten. Orayi sevmememiz için her seyi yapiyorlar.Dodgy
Damla ve Eso Cassi'mb paylasimlariniz ve çevirileriniz için tesekkürler.Opucuk Fani böyle görmek çok güzel.Onay
|JJ★JS★YC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Çalisanlardan JYJ’nin Yeni Klibi Ile Ilgili Twitter Yazisi

Yoochun çok sevecen ve harikaydi. Jaejoong’un kisiligi düsündügümden daha parlak ve gerçekçi. Junsu küçük bir çocuk gibi sevimliydi. Umarim JYJ’nin yeni albümleri için çektikleri klip basarili olur!

Bütün gün sarkiyi dinliyorum bundan dolayi artik söyleyebiliyorum… bagimlilik yapan bir sarki. “Sen asik oldugum tek kisisin~ Benim için en güzel sey sensin”. Ve iste Jaejoong’un arabasi. Arabanin içi çok güzel fakat anahtari çok daha etkileyici.

[Resim: dlcsvfg.jpg]

Kaynak: [email protected]

Sarkinin sözlerine bakilirsa klip "Get Out" a geliyor.SmileSmile Insallah dogrudur klip çekilecegi.
|JJ★JS★YC |
If I don't have you!

Jaejoong “Patronu Koru”

[Resim: 3mxvi.jpg]
[Resim: 28bzv.jpg]
[Resim: 355914630.jpg]
[Resim: 355914737.jpg]
|JJ★JS★YC |
If I don't have you!

[Resim: 2011072610147747711.jpg]