yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.Ankara Bulusmasi ve Fotograflari (11.10.2009)
Merhaba arkadaslar,
1. ve 2. bulusmadan sonra kis kendini iyice hissettirmeden son kez ama yazin gelmesiyle tekrar bulusmalarin baslayacagi Ankara bulusmalarina yine istek üzerine gerçeklestirmek için konuyu açiyor ve sizlere sunuyorum. Ankara'daki arkadaslarimizla önceden tanistigimiz veya simdi tanisacagimiz kisilerle ortak ilgimiz Kore ve Koreliler hakkinda paylasimlar yapmak adina bir bulusmaya daha ne dersiniz? Istiyoruz ki 1.bulusmadan daha fazla olalim ve yine resimlerimizi Korea-fans ailesiyle paylasalim. Ben, ecegül (merve) ve Tugba arkadaslarimizla bir tarih belirledik ve herkesin uygun olmasini ümit ettigimiz pazar gününü kararlastirdik. Umariz daha kalabalik oluruz ve güzel bir gün geçiririz insallahBiggrin

Gelecek olanlarin mesajlarini bekliyoruz. Ilginiz için tesekkürler.Smile

Tarih: 11 Ekim Pazar günü
Yer: Kizilay / Dost Kitapevi önü
Saat: 12.00 (yarim saat de bekleme)

♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

Bende gelmek isitiyorum ya. Aglama
umarim eglenirsiniz keyifli dakiklar geçirirsiniz. Biggrin
Tüm Ankara ekibi hepinizi bekliyoruz. Pazar günü is yok okul yok, toplanti var eglence var gelecek olanlar daha daha neler var.Biggrin

Elife tesekkür edelim bizim için sayfalar açip emek verdi. Bunun için en büyük tesekkürlerimizi pazar günü dostun önünde 12 de bulusup bizzat kendisine edelim. :muzikgurubu:
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Ne demek canim bana kalsa bizzat bisey yapamazdim siz vesile oldunuz ben de yardim ettim asil tesekkür size.Alkis
Çok güzel bir gün daha geçirmek için Ankaralilar bulusmaya bekleniyorsunuz.Biggrin
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥

♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin

N[e güzel ya bizde kaldik burda.
Keske Ankara'da yasasaydim.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

(06-10-2009, Saat: 19:34)ONLINE SUNSET yazdı: Ne güzel ya bizde kaldik burda.
Keske Ankara'da yasasaydim.

Evet sana katiliyorum. SarhosAglaelsalla
(06-10-2009, Saat: 18:18)hayalkusu yazdı: Merhaba arkadaslar,
1. ve 2. bulusmadan sonra kis kendini iyice hissettirmeden son kez ama yazin gelmesiyle tekrar bulusmalarin baslayacagi Ankara bulusmalarina yine istek üzerine gerçeklestirmek için konuyu açiyor ve sizlere sunuyorum. Ankara'daki arkadaslarimizla önceden tanistigimiz veya simdi tanisacagimiz kisilerle ortak ilgimiz Kore ve Koreliler hakkinda paylasimlar yapmak adina bir bulusmaya daha ne dersiniz? Istiyoruz ki 1.bulusmadan daha fazla olalim ve yine resimlerimizi Korea-fans ailesiyle paylasalim. Ben, ecegül (merve) ve Tugba arkadaslarimizla bir tarih belirledik ve herkesin uygun olmasini ümit ettigimiz pazar gününü kararlastirdik. Umariz daha kalabalik oluruz ve güzel bir gün geçiririz insallahBiggrin

Gelecek olanlarin mesajarini bekliyoruz. Ilginiz için tesekkürler.Smile

Tarih: 11 Ekim Pazar günü
Yer: Kizilay / Dost Kitapevi önü
Saat: 12.00 (yarim saat de bekleme)

Kizlar annemi ikna edebilirsem gelicem.Belki olursa bir korelide çagirabilirim. :d
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Ankara Ekibi bu kadar miyiz?Diger illere nazaren en kalabalik nüfus sitede Ankara'nin ama burdan farkli bir sonuç çikiyor. Lütfen katilimlarinizi bekliyoruz...
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
L[ütfen bakin sizin için süpriz 3 koreliyi davet ettik rezil olmayalim lütfen. Sad
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Ben de gelebilirim sanirim.
Bir aksilik olmazsa (x

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi