yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.Ankara Bulusmasi ve Fotograflari (11.10.2009)
(08-10-2009, Saat: 0:49)lady lee yazdı: lütefen bakin sizin için süpriz 3 koreliyi davet etik rezil olmayalim lütfen Sad

Gerçekten mi? Ayy çok sevindim kendi adima. Ins güzel vakitler geçiririz.Biggrin Ankara'da olupta mahsuru olmayip gelmeyenler üzülsünler.Durtuk
Son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda......
Of gelmek isterdim.

Merhaba ben pek kimseyi tanimiyorum burada ama gelip sizlerle tanismayi çok istiyorum. Insallah pazar günü bi isim olmazsa görüsürüz.Onay Aa bu arada o gün nasil bi program düsünüyosunuz.
[Resim: d68254d4.gif]
Heo Young Saeng Fan Club
Lee Min Jung Fan Club
Dalmatian Fan Club(Turkish Dalmate)
Daha belli degil bir restorana gitmeyi düsünüyoruz ama orada kararlastiricaz.
♥ What's up? We are 2NE1!! ♥ Turkish BlackJack ♥ Turkish V.I.P. ♥
Bence bi plan yapin ona göre hareket edin.
Y[oksa orda ayaküstü hiç bisey belli olamiyo.
E bide basinizda büyük yok Biggrin
Korelilere de ayip olmasin.
(08-10-2009, Saat: 19:16)mavi_61 yazdı: bence bi plan yapin ona göre hareket edin
yoksa orda ayaküstü hiç bisey belli olamiyo
e bide basinizda büyük yok Biggrin
korelilerede ayip olmasin

Canimin içi önemli olan yas degil bence.Smile Ben 21 yasindayim küçük de sayilmam sanirim.Biggrin Program herkese uymayabilir. Bundan orda toplu karar vermeyi istedik. Ama sen de Ankaradasin bize büyüklük yapabilirsin, program falan mutlu oluruz.Durtuk Geliceksin degil mi?Biggrin
Ya bende gelmek istiyorum.Aglaelsalla, bakalim o günkü programlarimi ayarlarsam gelirim Mervecim,kalabalik olucak o zaman ne güzel.Biggrin
Insallah gelmeye çalisacagim.Biggrin
Ben yas olayini espiri olsun diye söyledim canim bilen bilir beni zaten esek kadar olsamda en küçükleriyle bile gayet iyi anlastim ruhum sag olsun .Biggrin Gelebilicek olan zaten gününü iptal etmis gelmistir ve plan ne olursa takilacaktir ki geliyo.
Program yapilsin diye sizin için söylüyorum sonra olmuyo biliyorum az organizasyon yapmadik.
He plan derkende elinize saat saat listeleyin demiyorum ama kafanizda birsey olsun ki sonra bosuna vakit kaybedilmesin diye dedim ben.
Davet geldi saolsun arkadaslar çagirdilar ama ben gelemiycem. Merveyle sagnakta gelemiyo gamze zaten okul için sehir disinda .
Yani bu sefer toplanicak tayfa sifirdan olucak.
Umarim iyi zaman geçirirsiniz.
Ben gelirm tabi hergun gittigim yer kizilay cok guzel bir ortam olacagini ümit ederekten ins tanisiriz .

Da bir sey var biz birbirimizi naisl taniyacaz o soru isareti acba kalbalik nerdeyse oarayami bakcaz valla kafam karisti. Smile
(08-10-2009, Saat: 23:14)ilaydaebrar yazdı: Ya bende gelmek istiyorumAglaelsalla, bakalim o günkü programlarimi ayarlarsam gelirim Mervecim,kalabalik olucak o zaman ne güzelBiggrin
Insallah gelmeye çalisacagimBiggrin

Beklerim canimin içiSmile Gönül ister ki hepiniz gelebilesinizBiggrin

Nasil taniyacagiz birbirimizi diyen arkadasim,merak etme tatlim içimizdeki Kore aski yüzümüze vurur hemen taniriz birbirimizi.Biggrin

Olmadi lady lee'nin 4 adet en çekiginden Koreli arkadaslari geliyor. Birbirimizi taniyamazsak Korelileri taniriz sanirim.:img-hysterical: Bir aksilik olmassa buluruz ins birbirimizi canim.Opucuk

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi