yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.Ankara Bulusmasi ve Fotograflari (11.10.2009)
Arkadaslar eve geldim hemen girdimBiggrin 4. bulusmanin resimlerini dört gözle bekliyorum.Lütfen anlastigimiz gibi kötü olanlari eklemeyin ha.Biggrin:img-hysterical: Basta sadrazam ve onelen size söylüyorum.Ben simdiden uyariyimda.Biggrin
(22-11-2009, Saat: 19:59)Menekse06 yazdı: Arkadaslar eve geldim hemen girdimBiggrin 4. bulusmanin resimlerini dört gözle bekliyorum.Lütfen anlastigimiz gibi kötü olanlari eklemeyin haBiggrin:img-hysterical:Basta sadrazam ve onelen size söylüyorum.Ben simdiden uyariyimdaBiggrin

Evet Zeynep'e katiliyorum guzel olanlari koyun. XD

Hayret biseysiniz.Biggrin Ne zaman ayarladiniz da bulustunuz?Saskin Vallahi bravo.Biggrin E hadi bekliyoruz resimleri...
(22-11-2009, Saat: 20:22)ceyankbyz yazdı: Hayret biseysinizBiggrin Ne zaman ayarladiniz da bulustunuz?Saskin Vallahi bravoBiggrin E hadi bekliyoruz resimleri...

Bugün bulustuk baslik açilmadi .Sana haber verilmedi saniyorum.Aslinda baslik açilsaydi çok daha iyi olurdu.Neyse bi dahaki sefere insallah.Aglaelsalla
Evet bir daha ki sefere bir baslik açin da haberimiz olsun.. SmileSmile
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
(22-11-2009, Saat: 20:24)Menekse06 yazdı:
(22-11-2009, Saat: 20:22)ceyankbyz yazdı: Hayret biseysinizBiggrin Ne zaman ayarladiniz da bulustunuz?Saskin Vallahi bravoBiggrin E hadi bekliyoruz resimleri...

bugün bulustuk baslik açilmadi .sana haber verilmedi saniyorum.aslinda baslik açilsaydi çok daha iyi olurdu.neyse bi dahaki sefere isallahAglaelsalla

Yok soruldu gelmek ister misin diye de tam tarihten haberim yoktu.Biggrin Bugün oldgunu duyunca sasirdim.Ayni yere mi gittiniz? Kalabalik miydiniz? Hava da iyiydi bugün sevindim adiniza.Smile
(22-11-2009, Saat: 20:31)ceyankbyz yazdı:
(22-11-2009, Saat: 20:24)Menekse06 yazdı:

bugün bulustuk baslik açilmadi .sana haber verilmedi saniyorum.aslinda baslik açilsaydi çok daha iyi olurdu.neyse bi dahaki sefere isallahAglaelsalla

Yok soruldu gelmek ister misin diye de tam tarihten haberim yoktuBiggrin Bugün oldgunu duyunca sasirdim.Ayni yere mi gittiniz? Kalabalik miydiniz? Hava da iyiydi bugün sevindim adinizaSmile

Yok canim bu sefer halis mulis türk lokantasi.Ben öncekineni bilmiyorum ama bizim arkadaslar hep aç kalmislar.Bu seferde konusmaktan yemekleri yiyemedik heralde.Biggrin Saymadim ama baya kalabaliktik.Resimler eklenir saniyorum bugün yada yarin.sayin adminimizde geldi.:img-hysterical: Koreli hakan abi ve koreli yeni bir kiz arkadas geldi.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi