(10-11-2011, Saat: 0:57)Baseka yazdı: [ -> ]Ayse Tuba sende de daha fazla fotograf yok muydu o.o
Ben dün yolcuydum ya unuttum mu hemen. :P Yeni tarattim firindan yeni çikti daha.
Eklediklerinizle ilgili yorumlarimi yapayim hemen.
Hacer, o arkadan flashlari patlatan sen miydin.
44.mesajda Judi ablayi tebrik hediyem çikmis hehehe. Çikolatacik.
45. mesajin ikinci fotosundaki Basak'in annesi! Hepimiz çok sasirdik, çok genç gösteriyor gerçekten.
Kurban bayrami oldugundan et kavurduk. ^^ Yiyenlere tekrardan afiyet olsun. ^^
47. mesaj: Özgür ne yapti size yaa.
Neler yaptik neler yapmadik?
Ben bilgisayarimi Kayseri'de biraktim geldim, yanimda sadece hard'imla. :p Gerçekten bir araya geldigimiz için çok mutluyum. Hacer'in yine bir yakini vefat etmis... Basin sag olsun tekrardan... Bulusmada 16 tane fotograf çekebildim, makinemin sarji bitti sansimiza. Kore dizisi gibi oldu, 16 bölüm haha. Ankara'ya gidemedim ama taekwando gösterisinden bir video izledik. Güzeldi. Senfoni orkestrasi da vardi. Yecu ve Yena kocaman olmus. Korece konusuyorlar.

Artik Korece'yi onlardan ögrenebiliriz. :p Biraz Türkçe de biliyorlar... Judi abla 4 aylik hamileymis. Allah bagislasin.

Kore'ye hamile hamile gitti sirf bizim için.

Simdi derslere baslayacaklar. Gelirken hediye de getirmisler. ^^ Suki abla masko getirmis. Rastgele dagitti. Iki tane Saranghae vardi, birini bana verdi, birini Derya'ya.

Kolye misali taktim.

Suki abla bendeki dizleri görünce o kadar sevindi anlatamam. Ben de çok sasirdim. O kadar sevinecegini düsünmemistim sonuçta Koreli izliyordur diyordum ama izleyemiyormus meger. Suki ablada farkli ayri bir asalet var, neyse. Basak'in gözü yollarda. :P 24.Aralik'i bekle. :P

Daha önce tanismis oldugum kisileri de gördüm insallah daha da kaynasiriz.

Görmeyi bekledigim ancak göremedigim eksik kisiler vardi. Bir dahakine diyorum yine.