Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP

Tam Versiyon: Korea-Fans Hatay 6. Bulusmasi / Korea-Fans Hatay 6th Meeting
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
(09-11-2011, Saat: 22:40)tomurcuk yazdı: [ -> ]Anamaya.Opucuk Opucuk hahha! Biggrin Hayatim yine is basindasin.Biggrin Eglenceli gecmis fotograflardan anlasildigi uzere.Biggrin Paylastigin icin tesekkurler hayatim.

@Seyhan cok tesekkurler fotolari paylastiginiz icin.Opucuk

Bir tanem tabi ki is basindayim.. Ne zaman isten kaytardigimi gördün hysterical Sagol güzel yorumlarin için de hayatim Opucuk
[Resim: dscn0206u.jpg]
Hiç farketmedik çektigini söyleseydin kimçi derdik sana. Smile Fotograflar için tesekkürler Hacer.
Nuna çok eglenmissiniz bakiyorumda ama hep foto çekmekten fazla çekilememissin Dodgy
Ay abla bi fotograf var ben 9 aylik hamile kadinlar gibi durmusum aman yarabbim Biggrin
Seyhan abla sendeki fotograflari da eklesene, Ayse Tuba sende de daha fazla fotograf yok muydu o.o
Neyse ben bugun cok eglendim, birdahakine 7 Koreli misafirimiz var yihhu Biggrin
[Resim: dscn0206u.jpg]

@Bidam55 derin düsünceler içinde... hysterical
Fotograflar Facebook sayfasina eklenmistir.

>>>> http://www.facebook.com/media/set/?set=a...2387364063&type=1

(09-11-2011, Saat: 23:58)elif35.5 yazdı: [ -> ]Nuna çok eglenmissiniz bakiyorumda ama hep foto çekmekten fazla çekilememissin Dodgy
Sohbet etmekten fotograf çekmeyi unuttum ama Ayse Tuba çekmistir onun fotograflarini bekliyorum.Bir daha ki bulusmaya çok fotograf sözü veriyorum.
(10-11-2011, Saat: 2:09)özgü yazdı: [ -> ][Resim: dscn0206u.jpg]

@Bidam55 derin düsünceler içinde... hysterical

Bidam55 son otobüsü kaçirmamak derdinde idi.Biz ikimiz ilçelerden geldigimiz için belli saatten sonra otobüs yok maalesef o yüzden erken ayrildik Sad
[Resim: dscn0194n.jpg]
Kurban eti kavurmasi.Etleri ben evden getirdim.Özgür etleri dogradi ,ben soganlari dogradim.Hemen firina gönderdik.Hatay'in en güzel yönü de her kösede bir pisirim firini oluyor. afiyetle yedik.Gerçi etler birazcik sert gibiydi ama Sad Derya Afyon Lokumu , Hacer bayram çikolatasi,Ayse Tuba içecekleri....Basak annesini (ama ablasi gibi duruyordu.) getirdi.24 Aralik'ta Koreli bir grup gelecekmis hatta biraz kalacakmis.Aralik bulusmasini o zaman yapmayi planliyoruz.
(10-11-2011, Saat: 0:57)Baseka yazdı: [ -> ]Ayse Tuba sende de daha fazla fotograf yok muydu o.o

Ben dün yolcuydum ya unuttum mu hemen. :P Yeni tarattim firindan yeni çikti daha. Biggrin

Eklediklerinizle ilgili yorumlarimi yapayim hemen. Biggrin

Hacer, o arkadan flashlari patlatan sen miydin. Biggrin
44.mesajda Judi ablayi tebrik hediyem çikmis hehehe. Çikolatacik. Biggrin
45. mesajin ikinci fotosundaki Basak'in annesi! Hepimiz çok sasirdik, çok genç gösteriyor gerçekten.
Kurban bayrami oldugundan et kavurduk. ^^ Yiyenlere tekrardan afiyet olsun. ^^
47. mesaj: Özgür ne yapti size yaa. Biggrin

Neler yaptik neler yapmadik? Biggrin

Ben bilgisayarimi Kayseri'de biraktim geldim, yanimda sadece hard'imla. :p Gerçekten bir araya geldigimiz için çok mutluyum. Hacer'in yine bir yakini vefat etmis... Basin sag olsun tekrardan... Bulusmada 16 tane fotograf çekebildim, makinemin sarji bitti sansimiza. Kore dizisi gibi oldu, 16 bölüm haha. Ankara'ya gidemedim ama taekwando gösterisinden bir video izledik. Güzeldi. Senfoni orkestrasi da vardi. Yecu ve Yena kocaman olmus. Korece konusuyorlar. Biggrin Artik Korece'yi onlardan ögrenebiliriz. :p Biraz Türkçe de biliyorlar... Judi abla 4 aylik hamileymis. Allah bagislasin. Smile Kore'ye hamile hamile gitti sirf bizim için. Smile Simdi derslere baslayacaklar. Gelirken hediye de getirmisler. ^^ Suki abla masko getirmis. Rastgele dagitti. Iki tane Saranghae vardi, birini bana verdi, birini Derya'ya. Biggrin Kolye misali taktim. Biggrin Suki abla bendeki dizleri görünce o kadar sevindi anlatamam. Ben de çok sasirdim. O kadar sevinecegini düsünmemistim sonuçta Koreli izliyordur diyordum ama izleyemiyormus meger. Suki ablada farkli ayri bir asalet var, neyse. Basak'in gözü yollarda. :P 24.Aralik'i bekle. :P Biggrin Daha önce tanismis oldugum kisileri de gördüm insallah daha da kaynasiriz. Smile Görmeyi bekledigim ancak göremedigim eksik kisiler vardi. Bir dahakine diyorum yine. Smile

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8