Korea-fans.com Türkiye & Kore Dostluk Forumu KOREA & TURKEY FRIENDSHIP

Tam Versiyon: 2.Hatay Korea-Fans Bulusmasi / Korea-Fans 2nd Hatay Meeting
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
SAKARYA-ADAPAZARI'ndan hepinize selam olsun. Yüreginize saglik Koreseverler. Tebrik ediyoruz
Güzel bir gün geçirdik.Bu günü tertip eden Seyhan Hanim basta olmak üzere, katilan herkese ve Koreli misafirlere çok tesekkür ediyorum.Smile Resimler çok güzel, bende de birkaç güzel resim var, ekleyecektim ama uykuya yenildm malesef.Sad Ama pazartesi kesin eklerim, pazar ise gidecegim çünkü. Renan'im üzülme baska zaman mutlaka katilirsin tatlim.Smile Katilan herkese tekrar tesekkürler.Smile
biz kocaman bir aileyiz Onay benim çektiklerim
[Resim: image00001lsg.jpg]

[Resim: image00002st.jpg]

[Resim: image00003ki.jpg]

[Resim: image00004qu.jpg]

[Resim: image00005j.jpg]

buda benim küçük melegimin unniesi oy onun biraz vakit geçirmesini sagladi ya çok mutluyum . bebegim benim asenam korece sarki bile söyledi ee ben destek vermeseydim söyleyemiyordu çekingen kusum benim Biggrin

[Resim: image00006sx.jpg]

[Resim: 35503166.jpg]

[Resim: 12004579.jpg]

bir resmi anlamli kilan objektife bakan gözler Rolleyes

[Resim: 32697494.jpg]

[Resim: 55923144.jpg]

bakisa bak yaa en arkadan görünen su bakisa Biggrin

[Resim: 66850447.jpg]
Opucuk seyhan ablacim benim

[Resim: 18728969.jpg]

[Resim: 83975629.jpg]

senin bu halinle hatirliycam ne seker çocuk ''aiss çinça'' Biggrin

[Resim: 67887913.jpg]
Vedalasmak zordu en son Yakup bey bizi ugurladi . Sevgili Hatay Koreafans ekibi Hatay'dan gidersem sizi özleyecegim. Insallah burada kalirim. Buradan gitsem de Van korea-fans ekibi olusturucam size söz . Van 'a gitmezsem buradayim cry Her sey çok güzeldi hepinizi çok seviyorum.

[Resim: 83423862.jpg]
Bol katilimli olmus ne güzel. Eglenmise benziyor herkes. Ayni kalabalikligin diger illerde de olmasi dileklerimizle.Fotograflar için tesekkürler. Smile
Çok güzeldi. ^^ Seyhan ablaya, Emral ablaya, katilan ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Smile
Koreliler gerçketen son sempatik insanlar. Bunu aralarinda olunca daha bir anliyor insan. Smile Yakup Bey'e de ayrica tesekkür ederim. Kafede bizleri agirladi ve grupla bizleri tanistirdigi için. Smile
[Resim: 036bq.jpg]

Bu karede bende olmayi çok isterdim.Emral ablacim çok özlemisim seni Opucuk Ayse Tuba'cim senide Opucuk
Çok güzel geçmis bulusma kalabalik ve nese içinde çok sevindim arkadaslar sizler adina umarim en kisa zamanda yeni bir bulusma daha ayarlarsiniz.Onay
(13-06-2011, Saat: 19:04)07 semra yazdı: [ -> ][Resim: 036bq.jpg]

Bu karede bende olmayi çok isterdim.Emral ablacim çok özlemisim seni Opucuk Ayse Tuba'cim senide Opucuk
Çok güzel geçmis bulusma kalabalik ve nese içinde çok sevindim arkadaslar sizler adina umarim en kisa zamanda yeni bir bulusma daha ayarlarsiniz.Onay

Duygularimiz karsilikli. Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13