yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zoraki Prens (Goong S ) 6. Bölüm
(05-02-2009, Saat: 17:17)ceyankbyz yazdı:
(05-02-2009, Saat: 17:15)prencess yazdı:
(05-02-2009, Saat: 16:38)ceyankbyz yazdı: hoo yang soo nun ellerini yikarken nasil da hostu..resmen kendine asik etti kizi sonra akli basina geldi ama diger prens hizli davraniyor...bu da ne nedimeymis koskoca prensleri birbirine düsürecekBiggrin yang soo hoo nun attan düstügünü ögrenince nasil da endiselendi üff yarin çabul gelsin yaa...
senaristler seni tanisa dicemki beyzanin karakterini nedimede kullanmislar ama tanimiyorlar.haklisin nedimede tipki sen koca prensler onun için birbirine düsecek buda yetmezmis gibi asil bir kiz olan soeng ryu buydu adi neydi o uyuzuda hiçe sayacaklar.Smilenedimede içini biliyor saf ayaklarina yatiyor ayni senSmileAbaza

niye öyle dedin ben anlamadimSaklan
ya takilmak için.saka yaptim iste seninle ugrasmak güzel oluyorSmile
ama kizdin galiba
Lee Joon'u seviyordum, Yang Soon Yiye elbise göndermesinden sorna daha çok sevmeye basladim. Sae Ryung umdugunu bulamayinca nasil da bozuldu. Yang Soonun kiyafetiyle eglenecekti akli sira... Harikasin Lee JoonOpucuk
Sae Ryung dan nefret ediyorum nasil da gicik öptü yaaaa

(05-02-2009, Saat: 17:30)Ho Min yazdı: Lee Joon'u seviyordum, Yang Soon Yiye elbise göndermesinden sorna daha çok sevmeye basladim. Sae Ryung umdugunu bulamayinca nasil da bozuldu. Yang Soonun kiyafetiyle eglenecekti akli sira... Harikasin Lee JoonOpucuk

Ben sevmeye basaldim bu buzlar prensini (Lee Joon) Opucuk
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
(05-02-2009, Saat: 17:10)DRAGON yazdı: kiz gitti öptü yha yazik lee hoonuma(se7enima) yarin simdi nasil olucak bilmiyorum iple çekicem yariniSmileSaskinDodgy

Yarinki bölümün özeti saat 18:00 da eklenecek. korea-fans'dan bir yere ayrilmayinOnay
Gelecek bölümlerle ilgili burda konusmuyoruz!! Ilgili bölümde konusuyoruz...
(05-02-2009, Saat: 17:32)onelen yazdı:
(05-02-2009, Saat: 17:30)Ho Min yazdı: Lee Joon'u seviyordum, Yang Soon Yiye elbise göndermesinden sorna daha çok sevmeye basladim. Sae Ryung umdugunu bulamayinca nasil da bozuldu. Yang Soonun kiyafetiyle eglenecekti akli sira... Harikasin Lee JoonOpucuk

Ben sevmeye basaldim bu buzlar prensini (Lee Joon) Opucuk

ben de hiç sevmiyorum Lee Joon bide Sae Ryung .Lee Hoo, Yang Soon un elini yikarken çok güzel bakiyordu Yang Soon a.partide açik açik kiskandigini belli etti.bu çok hosuma gitti. gelecek bölümü çok merak ediyorum
lee joon yang soonu seviyor nisani istememeside bu yüzden
ama ben yang soon ve lee hoon birlikte olma taraftariyim...BiggrinBiggrin
ya sae ryung ben bugün deli etti Ofkeli kiskanç nolcak Kizgin yarini sabirsizlikla bekliyorum Smile

My Love JJ <3<3<3<3<3
TVXQ and JYJ Forever OT5 ~
ya bu böLüm süperdi..Ya sonu acaip bi sekiLde bitti böyLe oLucanin hiç zannetmemistimm.Yarin ki böLümü ipLe çekiyorum.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi