05-02-2009, Saat: 16:57
bunlarla tanisma sansimiz yokmu
Zoraki Prens (Goong S ) 6. Bölüm
|
05-02-2009, Saat: 16:57
bunlarla tanisma sansimiz yokmu
05-02-2009, Saat: 16:58
bu bölümde biraz sinirlerim bozuldu ama olsun hele o dizinin dizinin sonunda nie öptü ya çok üzüldüm o kiz dan biraz korktum ben çok sinsi bi sey çikarlari için her seyi yapabilir o ...ama ya songla lee jun da yakisiyolar yha hoon la aralrinda kesin bir sey olcak ama ben jun a üzülcem yani...
Just Feel Better
05-02-2009, Saat: 17:04
bence bu bölüm biraz karisikti ayrica sonunda kizin oglani öpmesi sinirimi bozdu ve galiba yang soon onu kiskandirmak için diger prensle geziyor neyse yarin bölümü sabirsizlikla bekliyorum
05-02-2009, Saat: 17:06
(05-02-2009, Saat: 17:04)princess_1996 yazdı: bence bu bölüm biraz karisikti ayrica sonunda kizin oglani öpmesi sinirimi bozdu ve galiba yang soon onu kiskandirmak için diger prensle geziyor neyse yarin bölümü sabirsizlikla bekliyorum yok ya kiskandirmak için degil bence... çünkü joon ne zaman onu bos görse biseyler diyo.. görmedin mi yang partiden sikilmisti gitmek istiyodu bi bahane buldu yani o da joon un dediklerini yapiyo.. ama akilli hoo biraz daha tedbirli davrana bilir hanii...
05-02-2009, Saat: 17:06
çok güzel bir bölümdü joon nedimeye kur yapiyor onu kendisine asik ettirmeye çalisiyor vayyy be iki prens ayni kiza asik hoo kesin nedimeyi küçüklügünden beri seviyor canim ya nasilda kistaniyor onu onun o muzur hallerine bayiliyorum
ilerdeki bölümlerde bu iki prensin kapismasini izlemek çok güzel ve komik olacaktir
l sorry l love you
full house song hye kyooo han ji min lm soo jung
05-02-2009, Saat: 17:10
kiz gitti öptü yha yazik lee hoonuma(se7enima) yarin simdi nasil olucak bilmiyorum iple çekicem yarini
![]() ![]() ![]()
05-02-2009, Saat: 17:15
Süper bir bölümdü.Gerçekten harikaydi.Kang hoo bence nedime Yang soonu seviyor.Fakat o diger Sae Ryung onu nasil öper.
![]() Süper ötesiydi.Ama yarin dahada güzel olacak
05-02-2009, Saat: 17:15
(05-02-2009, Saat: 16:38)ceyankbyz yazdı: hoo yang soo nun ellerini yikarken nasil da hostu..resmen kendine asik etti kizi sonra akli basina geldi ama diger prens hizli davraniyor...bu da ne nedimeymis koskoca prensleri birbirine düsüreceksenaristler seni tanisa dicemki beyzanin karakterini nedimede kullanmislar ama tanimiyorlar.haklisin nedimede tipki sen koca prensler onun için birbirine düsecek buda yetmezmis gibi asil bir kiz olan soeng ryu buydu adi neydi o uyuzuda hiçe sayacaklar. ![]() ![]() ![]()
05-02-2009, Saat: 17:17
(05-02-2009, Saat: 17:15)prencess yazdı:(05-02-2009, Saat: 16:38)ceyankbyz yazdı: hoo yang soo nun ellerini yikarken nasil da hostu..resmen kendine asik etti kizi sonra akli basina geldi ama diger prens hizli davraniyor...bu da ne nedimeymis koskoca prensleri birbirine düsüreceksenaristler seni tanisa dicemki beyzanin karakterini nedimede kullanmislar ama tanimiyorlar.haklisin nedimede tipki sen koca prensler onun için birbirine düsecek buda yetmezmis gibi asil bir kiz olan soeng ryu buydu adi neydi o uyuzuda hiçe sayacaklar. niye öyle dedin ben anlamadim ![]()
05-02-2009, Saat: 17:23
sirf dizi uzatmak gudusyle nedense yang soo hoo nun askini goremiyor ne hikmetse hoo da açik açik bir sey diyemiyor ama joo hemen kapti isi bu kadar olmaski yaww goz gore gore gidiyor aaaa
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|