Çok güzel görünüyolar canim çekti ya.

Konuyu Oyla:
Yumilgwa / 유밀과
|
Çok güzel görünüyorlar. Özellikle 2.sini begendim.
Paylasim için tesekkürler.
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Paylasimlariniz için çok tesekkürler. Çok güzeller.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Ay çok tatli görünüyoR, yiyesim geldi.
![]()
Mmmm. Çok güzeller. Su ilk resimdekini yapmaya çalisicam. Azmin elinden hiçbisey kurtulamaz.
![]()
Niye Koreliler yiyeceklerini hep sekilli ve renk yapmak zorundalar. Özendim simdi. Karnim aç olmamasina ragmen canim birseyler atistirmak istedi.
Gecenin 12'sinde bana bir seyler atistirmama sebep oldugun için tesekkür etmeyecegim. ![]() Saka bir yana, paylasim için tesekkürler. ♥ V.I.P ~~ BLACK JACK ♥
16-07-2010, Saat: 20:00
(Son Düzenleme: 01-08-2013, Saat: 21:37, Düzenleyen: yalin-tugce.)
Ek bilgi ![]() - Yakgwa dinsel ayinler için önemli bir öge olmaktadir.Yakwa genelde yag ve bal pastasi olarak adlanirilir çünkü Yakwa,yag ve baldan olusan bir hamur isidir. Yakwa nasil yapilir: Eleklenmis una susam yagi ekle ve onu karistir.Bal ve alkol ilave ettikten sonra karistirmaya devam et.Uygun büyüklükte parçalara ayir ve kizart.Yangdong Yakwa, el-yapimi oldugu içintadi daha lezzetlidir. Çeviri:nazlim ![]() ~Kaynak~ ~~~~~~~~English~~~~~~~~ Yakgwa has been an essential item for religious service. Oil and honey pastry is frequently called Yakwa since Yakwa is a representative cookie of oil and honey pastry. How to make Yakwa: Add sesame oil to sieved flour and knead it. Add honey and alcohol to it and knead it. Chop it in suitable shape and fry. Yangdong Yakwa tastes better because it is hand-made. Translation:nazlim ![]() ~Source~ --------------------------------------------------------- Paylasim için tesekkürler Tugba abla ![]() SHINee is my life ♥
Çok güzel görünüyorlar. Tadini merak ettim dogrusu. Paylasim için tesekkürler.
![]()
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi