Tesekkürler canim...

You're Beautiful -Drama OST Lyrics
|
Tesekkürler canim...
![]()
Paylasim için tesekkürler.
Kim Hyun Joong
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
Elif'cim çok tesekkürler. Bende sözleri istiyordum sayende buldum.
![]() Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün Hong Ki - Really good words / Cham Johun Mal - Episodes 14
Romanized / Hangul saranghaeyo i han madi cham johun mal 사 랑 해 요 이 한 마 디 참 저훈 말 uri shikku jago namyon jugo bannun mal 우리 시 꾸 자고 남 연 주고 반눈 말 saranghaeyo i han madi cham johun mal 사 랑 해 요 이 한 마 디 참 저훈 말 Jeremy do geuaehante jugo shipun mal Jeremy 도 그애한테 주고 시푼 말 imari johaso onjongil shini najiyo 이마리 조하소 온전길 시니 나지요 imari johaso onjongil ilmat najiyo 이마리 저하소 온전길 일맏 나지요 imari johaso onjongil gaseumi 이마리 저하소 오네존길 가스미 kongdak kongdak indeyo 콩닥 콩닥 인데요 saranghaeyo i han madi 사랑해요 이 한 마디 nanun nanun i han madiga jongmal johayo 나눈 나눈 이 한 마디가 정말 저하요 sarang saranghaeyo 사랑 사랑해요 English Translation I love you these words are really good words When our family goes to sleep They give and recieve these words I love you these words are really good words Words that Jeremy wants to give to her too I like these words and so I'm happy all day I like words and so I'm joyfull all day I like these words and so all day my heart keeps on pounding I love you these words are really good words I really like these words I love, I love you. Türkçesi "Seni seviyorum" sözleri çok güzel sözler Sabahlari uyandigimiz zaman Ailemizle birbirimize söyledigimiz sözler "Seni seviyorum" sözleri çok güzel sözler Bunlar Jeremy'nin o çocuga vermek istedigi sözler Bunlar güzel sözler çünkü bütün gün mutluyum Bunlar güzel sözler çünkü bütün gün güçlüyüm Bunlar güzel sözler çünkü bütün gün kalbim Sevinçten güm güm atiyor "Seni seviyorum" sözleri çok güzel sözler Bu sözleri gerçekten çok seviyorum Seni seviyor, seni seviyorum. ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
Elif'cim cok tesekkürler...
Çok güzel sözleri varmis.. Ama jeremy'ye burda cok üzülmüstüm canim nasilda aglamisti... ![]() ![]()
Gerçekten çok anlamli sözleri!!! Harika sarkilar severek dinliyorum.
AS EVER (Türkçesi)
Bu ask olmamaliydi Bunun asla olmamasi gerekirdi Kendimi bir çok kez kandirdim ama Kalbim seni çagirmaya devam ediyor. Önce kaçmaya çalistim Bir adim uzaklastirmaya Ama o zaman bile içimde dahada büyüyordun Seni bu kadar seviyor olmaliyim Senin için bu kadar beklemeliyim Ne kadar acittigi önemli degil Kalbim seni birakamaz Bir ask olmali Kalbimin degismeyecegi Senin için korudugum ask Simdi sana herseyi söyleyebilirim Sicak (enerjik) bakislarin Sicak askin Ama o zaman bile içimde dahada büyüyordun Beni sevmis olmalisin Benim için beklemis olmalisin Ne kadar acittigi önemli degil Kalbim seni birakamaz Bir ask olmali Kalbimin degismeyecegi Senin için korudugum ask Simdi sana herseyi söyleyebilirim Seni seviyorum Bazen ask Veya gözyaslari bizim için problem olurlar Seni seviyorum Seni seviyorum Sana yanimda ihtiyacim var Seni hala seviyor olmaliyim Senin için bekliyor olmaliyim Aklimi kandirabilirim Ama kalbimi kandiramam. Bir ask olmali Kalbimin degismeyecegi Senin için korudugum ask Simdi sana herseyi söyleyebilirim Seni seviyorum
My Heart's Calling - Kim Dong Wook
Tüm sarkilar süper ama bu sarkinin sözleri çok hosuma gidiyor.. Aslinda ing pek iyi degil ama çevirmeye çalisyim anlamini çikartamadigimi cümlenin akisina göre yazdim.. ![]() My Heart's Calling - Kim Dong Wook Biraz daha çok gülümse Mutlu bir gülümseme ile Öyle ki sen, benim kalbimi teselli edebilirsin Biraz daha çok gülümse Öyle ki dünya, kiskanç olacaktir Bundan dolayi seni isteyen benim kalbim Açgözlü olacaktir. Seni Seviyorum sözlerini bile söyleyemem Kalbime lanet ediyorum,Özlemim tasmaya devam ediyor. Üzücü kelimeler bir diken gibi bogazimi karincalandiriyor. Tüm gün boyunca kelimeler kulaklarimda dönüyor.. Seni seviyorum.. Seni sonsuza kadar sevecegim. Beni görmesen bile Bin kere seni çagirdim ama bilmiyorsun Her zaman burada durup seni bekledim ama bilmiyorsun Bir aptal gibi akilsiz askim yanlizca seni görüyor. Seni nasil aradim.. Ne olursa olsun bilmiyorsun O, niye sen olmak zorunda Ben, niye seni sevmek zorundaydim Ben, gitmen için sana izin veremem Seni Seviyorum sözlerini bile söyleyemem Kalbime lanet ediyorum,Özlemim tasmaya devam ediyor. Üzücü kelimeler bir diken gibi bogazimi karincalandiriyor. Tüm gün boyunca kelimeler kulaklarimda dönüyor.. Seni seviyorum.. Seni sonsuza kadar sevecegim. Bana bakmasan bile Bin kere seni çagirdim ama bilmiyorsun Her zaman burada durup seni bekledim ama bilmiyorsun Bir aptal gibi akilsiz askim yanlizca seni görüyor. Sen bilmiyorsun Ne oldugunu önemsemeden sadece SENI SEVIYORUM...
Lovely Day(Türkçesi)
Beni hafifçe uyandir,günesisigim Masallardaki prensesler gibi Gözlerimi kapayacagim ve bekleyecegim Gözlerimi açtigimda lütfen yanimda ol Masallardaki prensler gibi Gülerek bana bak Bunu bilmesem bile Gözlerimde,sadece sen varsin Ve kalbimin atisini bilmiyorum Kalp atisimin sesleri Seni sevmek istiyorum Seninle istiyorum Bunu hissedebilir misin,hislerimi Bana gel,biraz daha yakinlas Ve kalbimi al götür. Her gün Hos gün Her gün yine sana fisildayacagim Sekerden daha tatli Sevgimi sana verecegim Seni sevmek istiyorum Seninle istiyorum Sana sikica sarilacagim Hos gün Lütfen kalbimi hissetmeyi dene Sonsuza dek birlikte Her gün,sadece mutluluk getirecegim Sekerden daha tatli Sana bütün askimi verecegim
Promise(Türkçesi)
Iki gözümde sadece senin yasayacagina söz veririm Iki kolumda sadece senin yasayacagina söz veririm Gözlerimi açtigim andan uyuyana kadar sadece seni özlüyorum Seni seviyorum bu sözleri unutma,seni sonsuza kadar sevecegim Sicak yazda gölge olacagim Yagmur yagdiginda semsiyen olacagim Yürümekten yoruldugunda küçük bir sandalye olacagim Yani mutlulugun iki katina çikacak,seninle gülecegim Agladiginda gözyaslarini silmek için havlu olacagim Iki gözümde sadece senin yasayacagina söz veririm Iki kolumda sadece senin yasayacagina söz veririm Gözlerimi açtigim andan uyuyana kadar sadece seni özlüyorum Seni seviyorum bu sözleri unutma,seni sonsuza kadar sevecegim Biz kahve ve çörek gibiyiz Bana mutluluk veriyorsun,sen benim özelimsin Günden güne eger düsük enerjide kosarsan Seninle nefes aliyorum,senin güzel kokun Her gün vuruldugum ask Bir gün birlikte olacagiz,sana hepsini gösterecegim Nerede olursam olayim sadece seni hatirlayacagima söz veririm Ne yaparsam yapayim sadece seni hatirlayacagima söz veririm Sonsuza kadar hayatimdaki bu yeni yolda yasayacagim Seni seviyorum bu sözleri unutma,seni sonsuza kadar sevecegim Evet A.N.Jell burada söz veriyorum sadece yap kizim Seni seviyorum,daha fazla ne yapmaliyim? Kocaman kalbim sana cevap verecek Bir adim iki adim üç ve dört Sana yavasça yakinlasacagim Sana beni beklemeni söyleyemem çünkü seni alacagim Iki gözümde sadece senin yasayacagina söz veririm Iki kolumda sadece senin yasayacagina söz veririm Gözlerimi açtigim andan uyuyana kadar sadece seni özlüyorum Seni seviyorum bu sözleri unutma,seni sonsuza kadar sevecegim Alintidir... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|