yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yoochun'un Dogum Günü Projesi(2009)/Yoochun's Birthday Project (2009)
Rezzan' cigim ya ben su adresi anlamadim aslinda açik ama kare kare var ya basinda, proje sahibinden rica etsek acaba zarfin üzerine adresi nasil yazacagimizi örnek olarak gösterebilir mi? Hem böylece yanlis olma ihtimalide kalkar biz 10 tane gönderecegiz. (3 kardes) Biggrin Bir de Ingilizce güzel bir dogum günü mesaji ayarlasak... (bilenler) farzetsek birini Türkçe yazdik anlamasalarda 5 tane kaldi mesela onlara dogumgünü mesajini yazsak olmaz mi? Smile
Zarflarin arkasina gönderen kismina kendi adimiz yerine Turkish Cassiopeia yazsak olur mu acaba? Smile
[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
(07-05-2009, Saat: 23:58)^^my_hero^^ yazdı: Zarflarin arkasina gönderen kismina kendi adimiz yerine Turkish Cassiopeia yazsak olur mu acaba? Smile

Çok iyi bir fikir bence. Smile Kendi ismimizin altina eklyebiliriz "Turkish Cassiopeia! "
Ben mektubumda bahsettim Korea-fans' tan. Smile Insallah okurlar da, okumasalar bile bizden haberleri olsun.
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Ben en fazla 3 veya 4 yollayabilirim ögrenci bütçem anca o kadarina yetiyor.
İmza fazla yer kaplıyor.

Arkadaslar altta yazan kismi mektubunuza yazacaksiniz Korece olani degil Türkçe karakterlerle yazilani. Smile
Gönderen adi adresi önemli degil sadece Türkiye' den oldugu bariz bir sekilde ortada olsun.
Hepsinin farkli olmasina da gerek yok zaten okumazlar büyük ihtimal. SmileSmile
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Arkadaslar son 10 gün, hepinizi bekliyoruz Smile

Adresi sag alt köseye Latince harfelerle yazin korecesini yazip yazmadiginiz önemli degil ve TVXQ veya DBSK' ya diye yazmayi unutmayin. Smile Smile
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB
Saraydaki Mücevher Fan Club
Mblaq FAN CLUB
Sabirlizlikla bekliyorum. Son 9 gün. Smile
|JJJSYC |
If I don't have you!

Tek Micky' ye mi gönderilecek yoksa Yunho' nun eline de geçer mi? Yazarsam nasil yazacagimi öyle bileyim? Smile Biggrin
Ben hepsine yönelik yazdim. Mektubun sonuna da Micky' nin dogum gününü kutladim. Smile
|JJJSYC |
If I don't have you!

Benden de 5 mektup DBSK' ya. AlkisAlkis Yanliz bir sey takildi aklima; bu mektuplar gönderdigimiz gün ulasacak mi orayai yoksa daha önce mi göndermemiz gerekiyor?
...
-"Küçükken Nasıldı?" diye sordu Anneme;
-"Küçükken yaramazdı.." dedi Annem,
Tebessüm etti;
-"Doğru mu?" dedi gözlerime bakarak;
...-"Doğru" dedim.
...Ve aynen tekrarladım Annemin sözlerini;
-"Küçükken Yaram Azdı..

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi