Ayin 28' inde gönderiyorz ya Asli'm. 6' si gibi orada olurmus. Öyle ayarlamislar. Micky' nin dogum gününe yakin bir tarih olacak.
|
Yoochun'un Dogum Günü Projesi(2009)/Yoochun's Birthday Project (2009)
|
|
Ayin 28' inde gönderiyorz ya Asli'm. 6' si gibi orada olurmus. Öyle ayarlamislar. Micky' nin dogum gününe yakin bir tarih olacak.
Benden de 5 mektup.
Micky' ye az bile gerçi bunlar.
Arkadaslar son 5 gün hepinizin katilimini bekliyoruz.
Lütfen buraya yazilan sayisinca mektup gönderilsin. ![]() ![]() 28 Mayis' taa mektuplar postaya verilecek. ![]()
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB
Arkadaslar tesekkürler sizlerin sayesinde Türkiye' de de hayranlari oldugunu bilecekler.
Daha yeni fark ettim böyle bir proje çok güzel gerçekten.
Keske ben de katilsaymisim geç kaldim birazcik ama olsun. ![]() Umarim Türk hayranlarin farkina varirlar. Bunun sonunda "Hey dostlar, Türkiye'ye de bir konser verelim" derler.
Kizlar su an soktayim, duyduguma gore mektubun bir tanesi 1 TL' mis. Eger oyleyse ben de 10 tane yollarim ama degilse malesef bir tane. Lütfen bu konuda tam bir açiklama yapin. Ögrenciyiz bu durumlar bizim için önemli.
[ •°o.O(Büşra&Chang Min)O.o°• ]
^^DBSK FaN ^^[/b]
Canim benim bildigim agirligina göre fiyatlari. Ama yurtdisi 85 kurus diye biliyorum.
Arkadaslar geç degil daha 2 gün var.
Rahatlikla yazip gönderebilirsiniz, ben de bu aksam hazirladim daha mektuplari. Tek amaç fazla mektup içine bir sey koymasiniz bile olur diyecegim ama... ![]()
DBSK FAN CLUB
Dae Jang Geum FAN CLUB Saraydaki Mücevher Fan Club Mblaq FAN CLUB
Kizlar ben ve Büsra (maxkolik) bugün yollamak zorundayiz. Yarin postahaneye gidemeyiz çünkü sinavimiz var. Bu gün okulu kirip yolladik.
...
♥ TVXQ5
Ben de mektuplari hazirladim, son düzenlemeleri yapip yarin sabah son kez adresi kontrol edip gönderecegim. Umarim iyi sonuclar aliriz...
Bi Rain fan clup (¯`°.•°•.★*..SE7EN..*★ .•°•.°´¯)* Kim Jeong Hoon fan club Zoraki Prens Fan club Heo Yi Jae fan club Düşlerimin prensi fan club ✿✿。.๐~*✿Yoon Eun Hye Fan Club✿*~๐.。✿✿ Kim Bum Fan Kulüp Full House fan club |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|