Süper eline sağlık canım.

Yoo Seung Ho (유승호)
|
Süper eline sağlık canım.
![]()
Çılgın çocuk, kesinlikle süper.
유명월
yumyeong-wol
YSH
Çok yakışıklı bir çocuk.
![]() Paylaşımlar için teşekkürler. ![]()
God Of Study'nin asi çocuğu.
![]() Paylaşımlar için teşekkürler. ^^ ![]() ♥ Yeongwonhi SHINee °\(^o^)/° MISS501
You're Beautiful'da hangi bölümde nasıl bir karakterle konuk oyuncu olmuştu? Ben bir türlü hatırlayamadım.
İmza boyutunuz 103*400 pikseli geçmesin lütfen.
23-07-2012, Saat: 23:55
(18-12-2011, Saat: 17:48)safiye seyma yazdı: You're Beautiful'da hangi bölümde nasıl bir karakterle konuk oyuncu olmuştu? Ben bir türlü hatırlayamadım. Bölüm sayısını ben de tam olarak hatırlayamıyorum. Ama rolünü hatırlıyorum. Hwang Tae Kyung annesiyle tartıştıktan sonra üzülüyordu. Go Mi Nam onu gizlice dinliyordu ve rahat etmesi için ona su, kahve falan getiriyordu, yanıp sönen lambayı da değiştiriyordu. İşte o bölümde koşa koşa bir markete giriyordu. Bir şeyler alıp yine koşa koşa çıkarken bu çocukla çarpışıyordu. Başka yerde var mı bilmiyorum. ![]() ![]() ![]() (23-07-2012, Saat: 23:55)S.T. yazdı:(18-12-2011, Saat: 17:48)safiye seyma yazdı: You're Beautiful'da hangi bölümde nasıl bir karakterle konuk oyuncu olmuştu? Ben bir türlü hatırlayamadım. Teşekkürlerler ben de merak etmiştim nerede vardı diye. ![]()
18-11-2012, Saat: 13:50
Yaşına nazaran oldukça başarılı bir genç. Paylaşım için çok teşekkürler.
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|