yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yoo Seung Ho (유승호)
Süper eline sağlık canım. Wink
[Resim: anigifvas.gif]
Çılgın çocuk, kesinlikle süper.
유명월
yumyeong-wol
YSH
Çok yakışıklı bir çocuk. Abaza
Paylaşımlar için teşekkürler. Onay
God Of Study'nin asi çocuğu. Biggrin
Paylaşımlar için teşekkürler. ^^

[Resim: 7xz81yb.gif]
Yeongwonhi SHINee °\(^o^)/° MISS501

You're Beautiful'da hangi bölümde nasıl bir karakterle konuk oyuncu olmuştu? Ben bir türlü hatırlayamadım.
İmza boyutunuz 103*400 pikseli geçmesin lütfen.
(18-12-2011, Saat: 17:48)safiye seyma yazdı: You're Beautiful'da hangi bölümde nasıl bir karakterle konuk oyuncu olmuştu? Ben bir türlü hatırlayamadım.

Bölüm sayısını ben de tam olarak hatırlayamıyorum. Ama rolünü hatırlıyorum. Hwang Tae Kyung annesiyle tartıştıktan sonra üzülüyordu. Go Mi Nam onu gizlice dinliyordu ve rahat etmesi için ona su, kahve falan getiriyordu, yanıp sönen lambayı da değiştiriyordu. İşte o bölümde koşa koşa bir markete giriyordu. Bir şeyler alıp yine koşa koşa çıkarken bu çocukla çarpışıyordu. Başka yerde var mı bilmiyorum. Biggrin Biggrin Umarım yardımcı olmuştur. ^^ Angel
(23-07-2012, Saat: 23:55)S.T. yazdı:
(18-12-2011, Saat: 17:48)safiye seyma yazdı: You're Beautiful'da hangi bölümde nasıl bir karakterle konuk oyuncu olmuştu? Ben bir türlü hatırlayamadım.

Bölüm sayısını ben de tam olarak hatırlayamıyorum. Ama rolünü hatırlıyorum. Hwang Tae Kyung annesiyle tartıştıktan sonra üzülüyordu. Go Mi Nam onu gizlice dinliyordu ve rahat etmesi için ona su, kahve falan getiriyordu, yanıp sönen lambayı da değiştiriyordu. İşte o bölümde koşa koşa bir markete giriyordu. Bir şeyler alıp yine koşa koşa çıkarken bu çocukla çarpışıyordu. Başka yerde var mı bilmiyorum. Biggrin Biggrin Umarım yardımcı olmuştur. ^^ Angel

Teşekkürlerler ben de merak etmiştim nerede vardı diye. Smile Bu arada benden küçükmüş üzüldüm şimdi.
Çok başarılı ve genç. Smile

Yaşına nazaran oldukça başarılı bir genç. Paylaşım için çok teşekkürler. Smile

Angel  Buralar hep dutluktu...
Çok şeker biri.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi