yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Yil Dilekleri ^^
2008 yili acilarimizla, sevinçlerimizle geride kalacak.
2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yasaminda güzel yillar, mutlu yarinlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yilin sana ve tüm sevdiklerine saglik, mutluluk, nese, basari, bolca para , sevgi ve huzur getirmesini dilerim.
Mutlu Yillar dilerim Korea-Fans ailesi....
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
ben tüm dünya için savasin,açligin,felaketlerin olmadigi insanlarin ölmedigi,aci çekmedigi bir yil dilerdim ama...bu mümkün degil farkindayim sonuçta burasi dünya.
o zaman dünya üzerindeki tek suurlu varlik olan biz insanlar için sadece mutluluk diliyorum çünkü sadece bu bizim elimizde.savaslari engelleymeyiz yada felaketleri ama hem kendimizi hemde çevremizde ki insanlari mutlu kilabiliriz.herkese herseye ragmen mutluluklar.....
yeni yil bütün dünyaya ugur getirsin ülkemiz baris güvercinleriyle anilsin tüm insanlarin kendileri için hayirli olan dilekleri kabul görsün nice mutlu yillar huzurla geçsin dilerim

Biggrin Iki Sifir Sifir Dokuz,hepimize sans,para,mutluluk,saglik,huzur ve basari getirsin Onay

umari herkes için güzel bir yil olur...küs olanlar barisir...nice yillara Korea-Fans ailesi Smile
[Resim: 23qg3.jpg]
Tüm Korea- fans ailesinin yeni yilini en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni yilinizin; saglik, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum.

2009 yiliniz sevdiklerinizle ve korea-fans ile olsun
:muzikgurubu:tüm korea-fans ailsesinin yeni yili kutlu olsun.umarim bu yeni yilda tüm istekleriniz gerçeklesir:muzikgurubu:
yeni yilda savaslar bitsin kan dökülmesin, Türkiyemiz artik azla yetinmesin, korea fansimiz gelissin ve büyüsün, konular alsin basini yürüsün, isi olmayanlar is bulsun, esi olmayanlar es bulsun sitemiz yeni üyelerle dolsun, Herkesin yeni yili kutlu olsun. Gitar
Arkadaslar yeni yiliniz kutlu olsun..Mutlu yillarSmile
Song II Gook Ve Papatya

bu bölüm varmiymis ya nese ben baska yere yazmistim tekrarliyorum
yeni yiliniz size mutluluk saglik ve huzur getirmesi diegiyle umarim hepimizin gönlünde olan kore ye gitme istegi 2009 senesinde gerçeklesir^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi