Yorumları: 8,447
Konuları: 408
Teşekkür Puanı:
679
2008 yili acilarimizla, sevinçlerimizle geride kalacak.
2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yasaminda güzel yillar, mutlu yarinlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yilin sana ve tüm sevdiklerine saglik, mutluluk, nese, basari, bolca para , sevgi ve huzur getirmesini dilerim.
Mutlu Yillar dilerim Korea-Fans ailesi....
RAIN / 비 / ELF / Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Yorumları: 2,225
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
98
ben tüm dünya için savasin,açligin,felaketlerin olmadigi insanlarin ölmedigi,aci çekmedigi bir yil dilerdim ama...bu mümkün degil farkindayim sonuçta burasi dünya.
o zaman dünya üzerindeki tek suurlu varlik olan biz insanlar için sadece mutluluk diliyorum çünkü sadece bu bizim elimizde.savaslari engelleymeyiz yada felaketleri ama hem kendimizi hemde çevremizde ki insanlari mutlu kilabiliriz.herkese herseye ragmen mutluluklar.....
So Ji Sub-My Girl-Coffee Prince-Lee Dong Wook-Lee Min Ho-I'm Sorry I Love You-BOF-Hyun Bin-Song Seung Hun-Radio K-Pop - God Of Study-C.N. Blue-Big Bang Fan Club
Yorumları: 878
Konuları: 58
Teşekkür Puanı:
170
yeni yil bütün dünyaya ugur getirsin ülkemiz baris güvercinleriyle anilsin tüm insanlarin kendileri için hayirli olan dilekleri kabul görsün nice mutlu yillar huzurla geçsin dilerim
Yorumları: 171
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
22
:muzikgurubu:tüm korea-fans ailsesinin yeni yili kutlu olsun.umarim bu yeni yilda tüm istekleriniz gerçeklesir:muzikgurubu:
Yorumları: 261
Konuları: 2
Teşekkür Puanı:
26
bu bölüm varmiymis ya nese ben baska yere yazmistim tekrarliyorum
yeni yiliniz size mutluluk saglik ve huzur getirmesi diegiyle umarim hepimizin gönlünde olan kore ye gitme istegi 2009 senesinde gerçeklesir^^