Selam dostlar

madem ki hepimiz lady han fanatigi olduk lady han ile ilgili anilarimiz da vardir yasadigim bazi anilarimi siznle paylasmak istiyorum inanin çok güleceksiniz
facebook adli sitede profil resmi lady han(kraliyet mutfagi baskahyasi) üniformali resmiyle
arkadaslarim profilimi görünce bir hayli sasirdilar birgün yolda bir arkadasimla karsilastim ve bana dedigi söz su oldu '' oooo çin prensesi seni görmek ne büyük mutluluk gerçek resmine ulasamadik o kadini görünce sasirdik kim o ?''
ben de hemen anlatmaya basladim
o benim idolüm, hayattaki durusum saraydaki mücevher dizisindeki baskahya lady han
arkadaslar ben üniversite son sinif ögrencisiyim okulda çok samimi dostlarima ve degerli hocama bile Saraydaki mücevher ve LADY HAN
tutkumu anlattim hatta daha ileri gittim dizinin bazi bölümlerini izlemeleri için kulaklarini bezdirdim
lady han'in öldügü bölümü seyrederken arkadaslarima ve hocama mesaj gönderiyordum izliyor musunuz diye
komik olan taraf:icon_angel_no2t: ben diziyi izlerken aglama krizzleri geçirirken milletten teselli mesaji geliyordu
--------------------------------------------------------------
lady han ve saraydaki mücevher dizisi benim hayatimin bir parçasi olmustu bazen dizi sohbetleri geçtiginde hemen atilir ve saraydaki mücevheri anlatmaya baslardim
yayin saati bana tam uymadigi için inanin arkadaslar her sabah 5:30 da kalkiyordum hatta lady han ve cangemanin tutuklandigi sahneleri izlemek için okulu birçok kez kirdim
internette farkli formlarda yorumlar yazarak lady çoya olan kinimi anlatiyordum sanki benim düsmanim gibi olmustu
o kadar kendimi kaptirmistimki nisan ayinda tkrarlari verilmeye baslayinca 17:30 saati gelmek bilmiyordu 5 dakkika kaldi 3 dakika kaldi
dizinin baslangiç müzigini duyunca eger televizyondan uzak bir yerde isem hemen kosarak televizyonun basina geçiyordum bölüm bitene kadar neredeyse nefes bile almiyordum
4 defa lady han'in iskence ve sürgüne giderken cangemanin sirtinda öldügü bölümü seyrettim ve aglaya aglaya mahvoldum
lady han iskence görürken bir yandan aglar bir yandan kahrol ÇOY diye söylenirdim
vallahi o sahnelerde çoy karsimda olsaydi bilmiyorum ama üzerine atilirdim galiba
iste böyle arkadaslar saraydaki mücevherin ve lady han'in bende biraktigi izlenimler...
--------------------------------------------------------------------
son sözlerimi yaziyor
öyle bir duruma gelmistimki kendimi lady han gibi görüyordum
(bu bir üsütme belirtisi galiba:fighting29
ailemde az çekmedi dilimden hergün en az birkaç kere lady han'dan bahsediyordum
yine komik bir animi anlatacagim
küçük bir seramiz var sebze yetistiriyoruz
bir bölümde Lady han Cangemaya sebzeleri ögretiyor ve söyle diyordu '' Eger bir salataligin rengi koyu yesil ve yüzeyi pürüzlü ise o salatalik tazedir'' simdi yaptiklarim bana çok komik geliyor
seradan birkaç salatalik alip mutfaga girdigimde karsimda kim varsa (genellikle ablam ya da annem olurdu) söyle derdim''Lady han derki eger bir........''
bizimkiler çildirma durumuna gelir ve oooofffffff çeker ve sinirli sinirli bana bakarak yanimdan uzaklasirlardi
bugünlük bu kadar arkadaslar sizlerinde anilarini bekliyorum
arkasi gelecek emin olun....!
hosça kalin....