yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yang Mi Kyeong Fan Club (Lady Han) / Yang Mi Kyeong Sevenler Kulübü
bir sahne daha hafizamda yazili
gumyang mutfakta tilsim saklamisti ve o arada cangema da annesinin mektubunu ariyordu sonra yilsim ortaya çikti ve cangema suçlanarak kilere kilitlendi cangema ölecek diye korkarak lady han cangemanin odasini aradi gizledigi defteri bulmak için o agladigi haller hala gözümün önünde sonra Cangema yi konusturmak için yalvarmalari aglamalari
son olarak halsiz olan Cangemayi kilerden sirtinda tasiyarak odasina götürmesi ahhhh lady han ahhhhh
ben hemen hemen her sahnede lady hanla birlikte aglamistirim
muyuyi ile karsilastiklari sahne
cangemaya muyuyinin biçagini hediye ettigi sahne
cangemanin muyuyinin kizi oldugunu ögrendigi ve birbrirlerine dogru kostuklari sahne
ve canim canim lady han'in öldügü sahne
ooooffff harika bir diziydi dostlar
ayy evet ya çok trajedik sahnelerdi...canim lady hanim benim ne kadar da hüzün yakisiyordu ona...tam bir lady idi...asil bayanin aglamasina gelince;o aglayinca benim gözyaslarimda sel oluyordu...canim benim o çok yasasin yaa......
[Resim: adszlss.jpg]
Yang Mi-Kyeong Fans

saraydaki mücevher fan kulüp&ji jin hee fan kulüp&lee young ae fan kulüp&kim jeong hoon fan kulüp

lady han kaç yasinda saraydaki mücevherde 39-40 arasi gösteriyor ama normal resimleri 20-25 yaslarinda gözüküyor kafam çok karisti ya
MF 2-3
Fen ağırlıklı sayısal afferim bana bakalım yapabilcem mi?
25 TEMMUZ 1961 dogumlu...47 yasinda simdi...tabi saraydaki mücevher 2003 yapim oldugu için o yillarda 42 yasinda idi...yang mi kyung kadar tatli bir kadin gördünüz mü yaa??
[Resim: 2ijt1aefb29ovuasj9c.jpg]

*YANG Mİ KYUNG FAN KULÜP*
tabi ki hayir
BENCEDE O BITANESmile
Yang Mi-Kyeong Fans

saraydaki mücevher fan kulüp&ji jin hee fan kulüp&lee young ae fan kulüp&kim jeong hoon fan kulüp

jin hee ji yazdı:
CUNGOMIN-CI yazdı:
jin hee ji yazdı:aman beni unutmayin.
lady hanin fan kulübünde artik bende varim beni de eklermisiniz?
saraydaki mücevher tutkum hiç bitmez benim.

hosgeldin jin hee ji=)
lady han ve digerleri mükemmellerdi dimi??
bende saraydaki mücevher hayraniyimm....
muhtesem bir kültür muhtesem bir tarih mozagiyi...daha ne denilebilir ki!:.

en güzel kore dizisiydi.kore kültürünü çok ii tanidik Smile ben koreyi onunla tanidim ve çok mutluyum Smile
hiçbir dizi onu geçemez.birdaha birdaha yayinlasalar usanmam izlerim.sarayin rüzgari da ayni saraydaki mücevhere benzio çok güzel Smile
bu arada hosbulduk Smile ben lady hani çok seviyorum.

aynen ben de lady hana bayiliyorum tekrar tekrar izleyebilirim ayrica beni de üye yaparsaniz çok sevinirim imzayi eklicem
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
aa hosgeldin goong qisiSmile
lady han fan kulüp süperr yaaSmile
Yang Mi-Kyeong Fans

Img-kiss 
Selam dostlarHappy0064
madem ki hepimiz lady han fanatigi olduk lady han ile ilgili anilarimiz da vardir yasadigim bazi anilarimi siznle paylasmak istiyorum inanin çok güleceksiniz
facebook adli sitede profil resmi lady han(kraliyet mutfagi baskahyasi) üniformali resmiyle
arkadaslarim profilimi görünce bir hayli sasirdilar birgün yolda bir arkadasimla karsilastim ve bana dedigi söz su oldu '' oooo çin prensesi seni görmek ne büyük mutluluk gerçek resmine ulasamadik o kadini görünce sasirdik kim o ?''
ben de hemen anlatmaya basladim
o benim idolüm, hayattaki durusum saraydaki mücevher dizisindeki baskahya lady han
arkadaslar ben üniversite son sinif ögrencisiyim okulda çok samimi dostlarima ve degerli hocama bile Saraydaki mücevher ve LADY HAN
tutkumu anlattim hatta daha ileri gittim dizinin bazi bölümlerini izlemeleri için kulaklarini bezdirdim
lady han'in öldügü bölümü seyrederken arkadaslarima ve hocama mesaj gönderiyordum izliyor musunuz diye
komik olan taraf:icon_angel_no2t: ben diziyi izlerken aglama krizzleri geçirirken milletten teselli mesaji geliyordu

--------------------------------------------------------------
lady han ve saraydaki mücevher dizisi benim hayatimin bir parçasi olmustu bazen dizi sohbetleri geçtiginde hemen atilir ve saraydaki mücevheri anlatmaya baslardim
yayin saati bana tam uymadigi için inanin arkadaslar her sabah 5:30 da kalkiyordum hatta lady han ve cangemanin tutuklandigi sahneleri izlemek için okulu birçok kez kirdim
internette farkli formlarda yorumlar yazarak lady çoya olan kinimi anlatiyordum sanki benim düsmanim gibi olmustu
o kadar kendimi kaptirmistimki nisan ayinda tkrarlari verilmeye baslayinca 17:30 saati gelmek bilmiyordu 5 dakkika kaldi 3 dakika kaldi
dizinin baslangiç müzigini duyunca eger televizyondan uzak bir yerde isem hemen kosarak televizyonun basina geçiyordum bölüm bitene kadar neredeyse nefes bile almiyordum
4 defa lady han'in iskence ve sürgüne giderken cangemanin sirtinda öldügü bölümü seyrettim ve aglaya aglaya mahvoldum
lady han iskence görürken bir yandan aglar bir yandan kahrol ÇOY diye söylenirdim
vallahi o sahnelerde çoy karsimda olsaydi bilmiyorum ama üzerine atilirdim galiba
iste böyle arkadaslar saraydaki mücevherin ve lady han'in bende biraktigi izlenimler...

--------------------------------------------------------------------

son sözlerimi yaziyor
öyle bir duruma gelmistimki kendimi lady han gibi görüyordum
(bu bir üsütme belirtisi galiba:fighting29
ailemde az çekmedi dilimden hergün en az birkaç kere lady han'dan bahsediyordum
yine komik bir animi anlatacagim
küçük bir seramiz var sebze yetistiriyoruz
bir bölümde Lady han Cangemaya sebzeleri ögretiyor ve söyle diyordu '' Eger bir salataligin rengi koyu yesil ve yüzeyi pürüzlü ise o salatalik tazedir'' simdi yaptiklarim bana çok komik geliyor
seradan birkaç salatalik alip mutfaga girdigimde karsimda kim varsa (genellikle ablam ya da annem olurdu) söyle derdim''Lady han derki eger bir........''
bizimkiler çildirma durumuna gelir ve oooofffffff çeker ve sinirli sinirli bana bakarak yanimdan uzaklasirlardi
bugünlük bu kadar arkadaslar sizlerinde anilarini bekliyorum
arkasi gelecek emin olun....!
hosça kalin....
ayy dostlar gerçekten de mükemmeldi bu dizi yaa...bitanem benim lady han'im...bende hani lady han ile cangema birbirlerine kosmuslardi ya(muyuyi ile unni'nin yaptigi sirke sayesinde) o bölümü çoook seviyorummm.öldügü gün ise benim ölümümdü...lady hancilari çok seviyorummmm.........
Yang Mi-Kyeong Fans

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi