yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Woo Tae (Jung Ho Bin 정호빈)
(02-01-2010, Saat: 13:46)KLamentin yazdı: Bencede çok yakiyordur canini bu durum... Bisey soracagim Soseono Woo Tae ile neden ve nasil evleniyor ?? Ben ögrenince çok sasirdimm...

Jumong savasta kayboluyor, Kral Geumwa da savasta agir yaralandigi için Soseono ve grubu zor durumda kaliyor. Prens Daesoo da bu durumdan faydalanip Soseono 'ya evlenme teklifi ediyor ve evlenmez ise ardindan neler olacagindan bahsediyor (Tehdit yani). Soseono da kabul etmeyip Woo Tae ile evleniyor...
Deaso,Soseono'yu kendisiyle evlenmesi konusunda tehdit ediyor.Kabul etmemesi durumda ise babasini öldürecegini söylüyor.Yani kisaca Jumong ile ask yasamasini istemiyor.Daha sonra Soseono'da asik olmadigi halde Deaso'nun cariyesi olmamak için Woo Tae ile evleniyor.
Hmm... cevaplar için tesekkürler bence iyi yapmis Daesoo'nun cariyesi olmaktansa Woo tae ile evlenmek daha iyidir ama Jumong geri döndügünde nolcakk onuda merak etmiyor degilim..
Izlemediysen ve merak ediyorsan söyleyebilirim ancak kendin izlemen daha iyi olur Smile
Aslinda ben bu durumu Woo Tae'ye pek yakistiramadim.Özellikle bu bölümdeki bazi sözleri Seo So No'nun canini yakiyor olabilir.Her firsatta ona Jumong'dan bahsediyor.Bakalim yarin neler olacak.

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

Evet yarasini daha da desiyorr resmenn ve Soseono'nun yaninada hiçç yakismiyor bencee Smile
dizide çok iyi dövüsen sayili karakterlerdenOnay

sosonoyu hiç sevmemis olsaydi keskeDertli
wutae hali daha yakisikli ama ölümüne üzüldüm bide adami yaktilar zaten.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi