10-03-2009, Saat: 18:31
tanitim için tesekkürler

İmzanız kurallara umadığı için silinmiştir.
Woo Tae (Jung Ho Bin 정호빈)
|
10-03-2009, Saat: 21:37
![]() ![]()
24-03-2009, Saat: 0:24
Woo Tae'de Sosoeno'ya asikmis...16.bölümü simdi izledim, her ne kadar Sayong'a kaçamak cevaplar verse de onu sevdigi gözlerinden belli oluyordu.
Hakkınızı helal edin. ~
24-03-2009, Saat: 2:36
Bu adam sonradan Sosoeno ile mi evleniyor ve bunlarin çocuklari oluyor mu?Bilgisi olan varsa paylasabilir mi acaba?
![]() İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
28-03-2009, Saat: 13:37
(24-03-2009, Saat: 0:24)sunshine yazdı: Woo Tae'de Sosoeno'ya asikmis...16.bölümü simdi izledim, her ne kadar Sayong'a kaçamak cevaplar verse de onu sevdigi gözlerinden belli oluyordu. Evet Soseono'ya asik.Tuz bulmak için (Türkçe telaffuzu ile) Gosa'na gittiklerinde baya endiseye kapilmisti.Sadece gözleri degil Sayonga olan tepkileri de bunu gösteriyordu... ![]() Sayong:Ona karsi özel hisler besliyor olmalisin. BooTae:Ben onun bir abisi gibi endiseleniyorum. Sayong biyik alti gülümsemesiyle:Neyseki aranizda kan bagi yok degil mi? BooTae kiziyor:Kes sunu! Sayong manali gülümsemeye devam ediyor.Sayong gibi zeki bir karakterin gözünden kaçar mi? ![]() Birde ne oldugu belli olsa.
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi
28-03-2009, Saat: 14:55
bence iyi bir karakter canlandiricisi, ayrica uzun saç daha çok yakisiyor
Hong Guk Young Fan Club----- ^-^Lee-Seo-Jin^-^Fanclup^-^(Yi San) Zoraki Prens Fan Clup
Prens Yul Taraftarları Fan Kulübü Yi San Fan Club Myeong Se-bin (Kraliçe Hwa In) Fun Club Kraliçe'nin Annesi (Oh Mi Hee 오미희)Fan Clup קคгк ๔คє ร๏๏ Ŧคภ кยlüק
15-04-2009, Saat: 21:55
bugun sosonoyla ewlendiklerini duyunca sok oldum
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|