yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Will it Snow at Christmas? (2009) - Noel'de Kar Yagacak Mi? [TAMAMLANDI]
Sonunda çeviriyi bitirdim çok mutluyum.Biggrin Insallah bir daha hasta olup sizi bu kadar bekletmem arkadaslar. Aglama
(10-02-2010, Saat: 4:36)Ho Min yazdı: Sonunda çeviriyi bitirdim çok mutluyum.Biggrin Insallah bir daha hasta olup sizi bu kadar bekletmem arkadaslar. Aglama

Benim için iyi oldu desem yeri. Biggrin Videolari yetstirebildim böylece. Opucuk Tesekkür ederiz Hilalcim. Hasta olmana ragmen aksatmadin çevirini. Alkis
Hakkınızı helal edin. ~

Will It Snow For Christmas? - Noel'de kar Yagacak mi?
13. bölüm Türkçe altyazisi eklenmistir.

Çeviri Ho Min 'e aittir.

Ellerine saglik Hilal abla Smile

Media Player Classic ile izlemeniz tavsiye edilir.
Elinize saglik Hilal ve Zeynep. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
Bol bol saglik sihhat diliyorum Hilal:atkilinc: fightingBiggrin çok tesekkürler.Opucuk

Will It Snow For Christmas? - Noel'de kar Yagacak mi?
14. bölüm Türkçe altyazisi eklenmistir.

Çeviri Saylan_çu 'ya aittir.

Media Player Classic ile izlemeniz tavsiye edilir.

Gerçekten harika bir bölümdü. Izledigim tüm dizilerin içinde en favori sahnemi bulmus oldum :wub: Izleyince anlayacaksiniz bence Biggrin
Osahneyi merak ettim. 13. bölümü bugün izleyebildim. Smile Hemen 14'ü de indirip o sahneyei izleyecegim. Dogru mu diye sorarim baksana? Smile Eline saglik canim. Diziyi jet hizinda çevirdiniz valla. Son 2 bölümümüz. Allahrazi
Hakkınızı helal edin. ~
14. bölümü ingilizce altyazili izlemistik dayanamayip annemle Durtuk Sicagi sicagina çeviri yapmaya çalistim anneme Biggrin Ama beceremedim çogu yeri anlayamadim... iyi rezil oldum Biggrin

Bir de altyazili izleyelim artik Smile Sagol Zeynep'cim emegine, çevirine saglik Opucuk
Ay çok güzel bir bölümdü. Bazi sahneler çok komikti özellike 44. - 50. dklar arasi. Ay süperdi ya :img-hysterical: Ellerine saglik ZeynepcimOpucuk Ben de 15. bölümü 3-4 gün içerisinde eklerim insallah Biggrin
Him begenmis herkesHappy0064 mutlu anlarini görelim artik yeter bu kadar hüzün.Hakikaten ben hiç farkinda degilim ama son 2'ye gelinmis,kizlar harikasiniz.Emeginiz için çok çok tesekkürler.Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi