yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Will it Snow at Christmas? (2009) - Noel'de Kar Yagacak Mi? [TAMAMLANDI]

Will It Snow For Christmas? - Noel'de kar Yagacak mi?
16. bölüm - FINAL BÖLÜMÜ Türkçe altyazisi eklenmistir.

Çeviri saylan_çu 'ya aittir.

Media Player Classic ile izlemeniz tavsiye edilir.

Basindan sonuna kadar hiç sikilmayarak izledigim, top 10 listemin 1 numarasinda olan bir dizidir.
MISA severler bunu da çok begenecekler. Sicakik bir ask hikayesi. Yillar geçse de üstünden sözü tam bu diziye uyuyor. Bittigi için hem üzüldüm hem sevindim. Biraz daha uzasaydi birkaç yil daha geçerdi ve toplam 20 sene yaslanmis olurlardi :fool: Burada, tam tadinda bitmesi güzel oldu.
Bu dizide, çok sevimli, haylaz bir kiz ve acayip romantik, tam bir ask adami olan, yakisikli bir Kang Jin bulacaksiniz. Ancak bu Kang Jin'den elimizde sadece bir tane var o da bende :yahoo:
Neyse son olarak sunu söyleyeyim tek kelimeyle harikaydi. Masal gibi bir diziydi. Izleyin izlettirin efendim :wub:
Ayrica Ho Min'e de emekleri için tekrar çok tesekkür ediyoruz :fl: Seninle çeviri yapmak çok güzeldi Hilal abla Opucuk
Canim ben ne yaptim ki çogu bölümleri sen çevirdin.Smile Asil ben sana bana bu diziyi tavsiye ettigin için tesekkür ederim. 16. bölümü izlememistim senin altyazini bekliyordum. Çok tesekkür ederiz Zeynep'cim.Opucuk
Demek finale de geldik. Gerçekten çok harika bir diziydi. Ben de finali izlemedim sadece. Çok tesekkür ederiz Zeynep ve tabii ki Hilal'e de tesekkür ederiz. 3 ay bile sürmeden bir dizi çevirisi bitti. Hem de gerçekten kaliteli altyazilarla bitti. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
Güzel bir dizinin daha sonlarina geldik tüm emekleriniz için sonsuz tesekkürlerAlkisOpucuk
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Ellerinize saglik kizlar Smile Emeginiz için binlerce tesekkür etsek azdir Smile Alkis
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Bir dizinin daha çevirisi bitti, emegi geçen herkese tesekkürler ve tebrikler Alkis
En kisa zamanda izleyecegim bu diziyi Onay
Some of you may remember me...
Bende tesekkür ederim emegi geçen herkeze Onay
Hem romantik hemde sicak bir diziydi.Durtuk
Izlemenizi tavsiye ediyorumSmile
[Resim: kg37t4p.gif]

Ne çabuk bitirdiniz bu diziyi. Göz açip kapayincaya kadar tüm çeviriler tamamlandi.Opucuk Tebrik ediyorum sizleriAlkis
Emeginize saglik Zeynep ve Hilal abla. Smile Alkis Alkis
Çok güzel bir dizi, konusunu çok begendim. Swallow the sun'dan sonra izleme listemde, umarim izleyebilirim. Smile
Kaliteli altyazilarla izleyecegim kesin. Onay Çok tesekkürler. Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

(23-02-2010, Saat: 15:27)saylan_çu yazdı: Basindan sonuna kadar hiç sikilmayarak izledigim, top 10 listemin 1 numarasinda olan bir dizidir.
MISA severler bunu da çok begenecekler. Sicakik bir ask hikayesi. Yillar geçse de üstünden sözü tam bu diziye uyuyor. Bittigi için hem üzüldüm hem sevindim. Biraz daha uzasaydi birkaç yil daha geçerdi ve toplam 20 sene yaslanmis olurlardi :fool: Burada, tam tadinda bitmesi güzel oldu.
Bu dizide, çok sevimli, haylaz bir kiz ve acayip romantik, tam bir ask adami olan, yakisikli bir Kang Jin bulacaksiniz. Ancak bu Kang Jin'den elimizde sadece bir tane var o da bende :yahoo:
Neyse son olarak sunu söyleyeyim tek kelimeyle harikaydi. Masal gibi bir diziydi. Izleyin izlettirin efendim :wub:
Ayrica Ho Min'e de emekleri için tekrar çok tesekkür ediyoruz :fl: Seninle çeviri yapmak çok güzeldi Hilal abla Opucuk[/align]
Aglayayim diye mi yazdin bunca cümleyiAglama Son bölümün altyazisini istedigin kadar geç ekleyebilirdin,istemiyorum çünkü bitmesini ama...

Bitti...Aglaelsalla

Hosçakal Kan Jin oppa,hosçakal Ji Wan...Sizi çok özleyecegim Park Tae Jun oppa ve Woo JungAglaelsalla

Hosçakalin Hilal ve Zeynep'imin essiz çevirileriAglaelsalla yeni yapimlarda görüsmek üzereAbaza

Çok çene yaptim biliyorum ama bu yaziyi bitirmek istemiyorumBiggrin hepinizi çok seviyorum,hersey için çok tesekkürler. Ne çabuk bitti yaSarhos

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi