yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Will it Snow at Christmas? (2009) - Noel'de Kar Yagacak Mi? [TAMAMLANDI]
Güzel bir diziye benziyor..Insallah Trt'de görürüz bu güzel diziyide..
Tesekkürler emekleriniz için.Alkis
Song II Gook Ve Papatya

Ben de merak ettim. Çok güzel bir diziye benziyor. Arkadaslar kolay gelsin.
Su siralar hiç dizi izlemiyorum ama bu dizi epey güzel gözüküyor Smile O yüzden izlemeyi düsünüyorum.Çevirmek için çok güzel bir tercih yapmissiniz Onay Simdiden kolay gelsin.Çok çok tesekkürler.Merakla bekleyecegim Smile
Kolay gelsin simdiden tesekkürler Biggrin
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün

Will It Snow For Christmas? - Noel'de kar Yagacak mi?
1. bölüm Türkçe altyazisi ilk mesaja eklenmistir.

Media Player Classic ile izlemeniz tavsiye edilir.
Süpersin canim ya. Smile Eline saglik. Insallah bugün izleyecegim bende. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
(22-12-2009, Saat: 16:05)sunshine yazdı: Süpersin canim ya. Smile Eline saglik. Insallah bugün izleyecegim bende. Smile

Benim izlememi de istersin degil miDurtuk
Lütfen,izlemem için k-screnna ekle ya da bana videoyu indirecegim bir link ver,lütfenAllahrazi Tugba isin var benle,Worlds Within bitince kurtulacaktin ama bir de bu çikti basinaSaklan Yapabilirsin degil miSarhos
Zeynep'im,harikasin iste daha ne diyeyimAbaza
Güzel bir dizi ben bir kaç bölümünü izledim çevirirseniz benim gibi izlemek isteyen kisi muhakkak vardir.Fazlaca dramatik bir dizi ama bir o kadar da aski güzel islemisler sirf onun için izlenir dogrusu SmileOnay:icon­­_redface:
--
Indirmeden izlenecek sekilde yüklense keske rardan izlemek benim için sorun oluyor.Tabi ne çeviri isi kolay ned e yüklemek bayagi emek veriyorsunuz bu yüzden emek veren herkeze tesekkür ederim.
(23-12-2009, Saat: 10:52)nermin yazdı: Güzel bir dizi ben bir kaç bölümünü izledim çevirirseniz benim gibi izlemek isteyen kisi muhakkak vardir.Fazlaca dramatik bir dizi ama bir o kadar da aski güzel islemisler sirf onun için izlenir dogrusu SmileOnay:icon­­_redface:
--
Indirmeden izlenecek sekilde yüklense keske rardan izlemek benim için sorun oluyor.Tabi ne çeviri isi kolay ned e yüklemek bayagi emek veriyorsunuz bu yüzden emek veren herkeze tesekkür ederim.

Lütfen tiklayiniz Smile
Tesekkürler Zeynep ellerine saglik... 2. bölümün %85ini çevirdim. Bir-iki gün içerisinde tamamlamayi umuyorum...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi