yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Prince Is Yours?
lee hoo çikti hahhaah

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

lee hoo çikti bana da BiggrinSarhosOpucuk
bana SHIN çikti:d ayy ben jumong u tercih ederdim ama kismet iste :d feyzacim çok tesekkürler canim..gerçekten çok eglendirici....eglencenin adresi : FEYZA :d :d

DİKKAT! SS501 MANYAKLARI ÜYESİDİR..

"HAYALLER GİDECEĞİMİZ ADRESLERDİR.ADRESİ OLMAYAN GİDECEĞİ YERİ BİLEMEZ."

Kokoro'm Lee Hee Hee(M)
Kuğum İleri
Unnim papillon_gong
Biriciğim mihenktasi

Benim prensim Yi San çikti.Smile
[Resim: pegiimza.png]
(08-11-2009, Saat: 16:01)kjh-fueisa yazdı:
(07-11-2009, Saat: 22:53)min rin yazdı: Yi san çikti woow.. çok acayip..ilginç bir sonuç??Sasirdim yani...ama sonucu begendim dogrusu...karakter analizi mükemmmel...
Feyza*cim sen harbiden bu iste ustasin bebisim.. Onay Opucuk Alkis

(07-11-2009, Saat: 22:56)baby v.o.x.-eun yazdı:
(06-11-2009, Saat: 22:57)kjh-fueisa yazdı: Eveet..Yeni bir testle karsinizdayim.Umarim bunu da begenirsiniz.Kendimi Korea-Fansin Test uzmani ilan ettim: D
Bu testi yapma biçimimiz daha farkli olacak.Isaretlediginiz sikkin yanindaki puani bir kagida yazacaksiniz.Test sonunda puanlarinizi toplayacaksiniz ve asagidaki sayfaya bakacaksiniz.Sizin puaniniz hangi araliktaysa ona göre cevabiniz olacak.Kolay gelsin. Testi çözmeden asagiya bakmayin ha: D Ayrica söyle bir yanilgiya da düsmeyin''aaa bu sik 5 puanmis daha yakisikli bir prens bu cevabin altinda demek ki'' gibi bir düsünceye sahip olmayin.Prenslerimizin Yakisikligiyla puanlar arasinda hiçbir alaka yok Bu ara da neden Yul yok diye soru sormayin çünkü o benim Prensim Kalp

: d

ya ben yine karmasik çiktim tüm siklara cevap veriyor istediklerim ben gerçekten karmakarisik biz kizim herseye uyuyorum ah ben varya acaip biriym ya feyzam senden yorum bekliyom canim
ama7. ve9. sorudan dolayi shin daha fazla çikti ,gerçekten tek sevdigim hoslandigim erkegin prensim çikmasi beni çok mutlu etti Kalp zaten baskasini beklemiyodum: d

sagol feyzam bu gidisle kitap bascaz zaten koreile ilgili testler diye yazari:kjh-fueisa
yayin yönetmeni:baby v.o.x.-eun : d
gerçektan harika bir is çikarmissin tatlim yulu koymamissin çünkü o senin prensin :d ellerine saglik bir test daha bekliyoz kitap kalin olmali dimi:d
sagolun varolun övünmek gibi olmasin uzmanim galba: D
elifim yavrum sen kendine hassin bosver bebegim seni özel kilan bu zatenOpucuk

tamam sagol balim senin hem kendin hemde prensin özle canim benimOpucuk
Yi San çikti Biggrin Test için tesekkürler Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
22-26: Yi San
Senin Prensin gayet güveniir ve sadakatli...Asla unutmaz seni. Çok da zeki.O kolay kolay yilmaz fakat destege ihtiyaci var.Seni de hep yüreginde tutacak birisi.Sevgisini sana açikça gösterebilir.Ayrica disiplinli de..

Dogrudur Biggrin
Yi San çikti. Canim benim ya Opucuk Kalp
Shin çikti Biggrin
Shin çikti Biggrin

Senin prensin yakisikli sakin kendine güvenen.Bazen ukala tavirlar sergileyebilir SmileAma onun içinde hep iyi birisi yatiyor.Seni çok sevse de pek gösteremiyor.Bu onun yapisi ama bir bakisi bile onun seni sevdigine yetiyor. Smile
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<

♔ hook blade

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi