yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 2.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Which Prince Is Yours?
Yi san çikti woow.. çok acayip..ilginç bir sonuç??Sasirdim yani...ama sonucu begendim dogrusu...karakter analizi mükemmmel...BiggrinBiggrin
Feyza*cim sen harbiden bu iste ustasin bebisim...BiggrinBiggrin Onay Opucuk Alkis Alkis
(06-11-2009, Saat: 22:57)kjh-fueisa yazdı: Eveet..Yeni bir testle karsinizdayim.Umarim bunu da begenirsiniz.Kendimi Korea-Fansin Test uzmani ilan ettimBiggrin
Bu testi yapma biçimimiz daha farkli olacak.Isaretlediginiz sikkin yanindaki puani bir kagida yazacaksiniz.Test sonunda puanlarinizi toplayacaksiniz ve asagidaki sayfaya bakacaksiniz.Sizin puaniniz hangi araliktaysa ona göre cevabiniz olacak.Kolay gelsin. Testi çözmeden asagiya bakmayin haBiggrin Ayrica söyle bir yanilgiya da düsmeyin''aaa bu sik 5 puanmis daha yakisikli bir prens bu cevabin altinda demek ki'' gibi bir düsünceye sahip olmayin.Prenslerimizin Yakisikligiyla puanlar arasinda hiçbir alaka yok Bu ara da neden Yul yok diye soru sormayin çünkü o benim Prensim Kalp

:d

ya ben yine karmasik çiktim tüm siklara cevap veriyor istediklerim ben gerçekten karmakarisik biz kizimAglama herseye uyuyorum ah ben varya acaip biriym ya feyzam senden yorum bekliyom canim
ama7. ve9. sorudan dolayi shin daha fazla çikti ,gerçekten tek sevdigim hoslandigim erkegin prensim çikmasi beni çok mutlu etti Kalp zaten baskasini beklemiyodum:d

sagol feyzam bu gidisle kitap bascaz zaten koreile ilgili testler diye yazari:kjh-fueisa
yayin yönetmeni:baby v.o.x.-eun :d
gerçektan harika bir is çikarmissin tatlim yulu koymamissin çünkü o senin prensin :d ellerine saglik bir test daha bekliyoz kitap kalin olmali dimi:d
Benim ki Yisan Kalp
Ama Jumong da olabilirdi Abaza
...

TVXQ5
shin çikti bana Biggrin
İmza eni en fazla 400 olmalı.
bana san çikti ben se7en imi istiyorum banane Biggrin
valla banada shin çikti.keskem yisanin çiksaydi.anketler bile bizim birlesmemizi istemiyo yisaninm.:img-cray:
shin çiktiHappy0064 sagol feyza bundan sonra sana anketör feyza dicem sagol canim paylasim içimOpucuk
banada shin çikti ama ben se7en imi istiyorum...
SE7EN'mm
bana jumong çikti Biggrin
"Bir kelebeğin kanadı Everest dağını yerinden oynatabilir."

shin çikti Kalp test için tesekkürler Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi